2023 rudens - žiemos spalvoti nagų lakai

Praeitą mėnesį dalinausi rudens ir žiemos dekoratyvine kosmetika, o šį kart noriu jums parodyti nagų lakus ir spalvas, kurias pasirinkau šaltajam sezonui. Tiesa ta, kad mūsų namuose dar trūksta nemažai baldų, daug daiktų neturi savo vietos ir vieni iš jų yra mano kosmetinis staliukas. Dėl to, kol baldų dar nėra, prasidėjus sezonui atsirenku kelis sezoninius dalykus ir persinešu į miegamąjį iš dėžės, kad po ranka būtų tik tai, ką tikrai naudosiu ateinantį pusmetį. Taip atsirenku kvepalus, dekoratyvinę kosmetiką, žinoma rūbus ir nagų lakus. Pasižiūrim, kokios spalvinės gamos šiam šaltajam sezonui?


Šį sezoną rinkausi kelis šiltus atspalvius ir kelis prislopintus rudeniui, tačiau akivaizdu, kad dominuoja įvairūs lakai su blizgučiais, spindesiu ir tekstūrą. Žiemą visuomet norisi intensyvesnio blizgesio, ypatingai šventiniu periodu. Tad gal šiek tiek apie pasirinktus lakus?


ŽALI ATSPALVIAI
Tokių atspalvių man labiau norisi rudens metu, na ir gruodį, kai ruošiamės Kalėdoms, kai norisi eglutės spalvų ant nagų. Aš linkusi šaltuoju metų laiku rinktis prislopintus žalius atspalvius, o paletėje šį kart pasirinkta nuo šviesiausios iki tamsiausios.

ESSENCE "Colour & Go" nagų lakas "68 high spirits" labai tamsi, chaki žalia, kurią dievinu rudens metu, tačiau visus kitus metus spalva guli praktiškai pamiršta. Spalvos pigmentacija gera, bet dėl intensyvumo dengiu du sluoksnius.

SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakais (atspalvis M15)  pati mėgstamiausia žalia, matinė žalia, rudeniška žalia ir šio Sincero kokybė iš ties gera, o kaina nedidelė. Vienas smagiausių ir mylimiausių žalių.

↠ GOLDEN ROSE "Matte" matinio efekto nagų lakas Nr.15 labai keista žalia, labiau elektrinė, nei žalia. Labai mažai naudota, nes gal ne visai mano atspalvis? Įsimečiau, kai norėsiu sau mesti iššūkį.

↠ ESSENE ribotos kolekcijos "Come to town" žalias nagų lakas iš rinkinio 02 - "Got my list?" tamsi, intensyvi miško žalia spalva, beveik juoda, ryški, be jokių papildomų blizgučių. Ši spalva, nors buvo sukurta kalėdiniam laikotarpiui, bet man pritinka ištisus metus.

↠ BELATON Colour Zone nagų lakas No.612 tamsiai žalios ir rudos spalvos mišinys, tamsi, tamsi chaki spalva, bemaž rudens samanų žalumos. Deja, šis lakas prastos kokybės: dengiasi netolygiai, laiko trumpai, o ir sluoksnių reikia kelių, kad spalva ant nagų būtų ryški ir intensyvi.


MĖLYNI ATSPALVIAI
Mėlyna yra labai universali spalva, na pasakykite man nors vieną sezoną, kai mėlynas atspalvis netinka? Gal tik rudenį mėlynos norisi šiek tiek mažiau, bet visus metu, nuo šviesios iki tamsios, nuo ryškios iki prislopintos. Mėlyna yra universalas ir puikiai tinka, kai norisi šiek tiek spalvos, bet kartu ir oficialios, konservatoriškos išvaizdos.

↠ ESSENCE "Colour & Go" nagų lakas "58 frozen queen" žiemos antroje pusėje man norisi šiek tiek šviesesnių spalvų, labai mėgstu tokias vos vos perlamutrines spalvas. Labai patraukli, kai pastelinėms, pavasariškoms dar per anksti.

↠ RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakas "198 Azure" mėlynas, su blizgiomis, smulkiomis, pavienėmis dalelėmis nagų lakas labai universalus, dažnai naudojamas vasaros metu, tačiau tinka ištisus metus. Labai gaila, kad pastaraisiais metais buvo primirštas tarp gausybės nagų lakų.

↠ MESAUDA "Shine Flex Gel Effect" gelinis nagų lakas, kuriam nereikia UV lempos "98 Blue Petrol" tikra šaltojo sezono mėlyna... tamsi intensyvi, sodri ir labai graži. Beje ir šitas lakas geros kokybės, labai malonus dengti, gerai atrodo ir puikiai išlieka.

↠ ESSENCE The Twilight saga Breaking Dawn part 2 nagų lakas "01 Jacob's Protection" tamsi mėlyna su blizgučiais, kaip žvaigždėtas nakties dangus. Labai patinka ir pamenu, kad ankstesniais metais tikrai dažnai lakuodavausi.


VIOLETINIAI ATSPALVIAI
Kažkada violetinė spalva buvo mano mėgstamiausia, gal kokius gerus 10 metų, o dabar, dabar spalvą mėgstu, bet tokios didelės meilės, kaip anksčiau, tikrai nebejaučiu. Anksčiau šia spalva vos ne kas antrąkart lakuodavau nagus, tačiau regis iš violetinės fazės jau išlipau, bet kelis atspalvius pasilieku, jei užsimanyčiau.

↠ BARRY M Nail Paint Aquarium Collection - nagų lakas "601 Persian" duchromo efektas: violetinė su aukso spalva. Atrodo įdomiai, spalvos lyg ir šiaip tarpusavyje neturėtų derėti, tačiau dera. Renkuosi, kai norisi kažko įdomiau.

 CATRICE "Luxury Lacquers" nagų lakas "Million Brilliance" "05 Plum Fiction" blizgučiais puoštas, tekstūrinis violetinis nagų lakas, kuris šiaip būtų labai, labai fainas, tačiau nieko nelaiko - per porą valandų nusilupa! Bandžiau dėti ir viršutinius sluoksnius, bet ne ką ilgiau išlieka, tai mane formulė erzina, bet atspalvis patinka.

 ORIFLAME nagų lakas "Passion Red" dar gyvas, tamsus burgundiško vyno spalvos nagų lakas, grečiausiai labiau į raudonumą, nei į violetinę pusę. Tokių atspalvių turiu kelis ir Oriflame tikrai ne pats geriausias, bet seniausias tokio atspalvio, tai pasidėjau dar naudojimui.


RAUDONI ATSPALVIAI
Klasikų klasika, visus metus. Rudenį man norisi šiltesnės raudonos, o va žiemos metu patinka blizgios, tamsios arba visiškai klasikinės raudonos spalvos. Šį sezoną išsirinkau.

 GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr. 213 esu sunaudojusi jau keletą Paris linijos nagų lakų ir dar kelis turiu. Nemažai buteliukų jau visai ant dugno belikę, tad puikiai suprantu, kad šituos lakus labai mėgstu. Labai šilto atspalvio, tamsi spalva tarp sodriai oranžinės ir šiltos raudonos spalvos - tobula rudens metui.

 GABRIELA SALVETE nagų lakas "Stars Enamel" Nr.18 - "Natale Flower" visai nesenai buvau nusilakavusi šituo, šaltos raudonos spalvos tektūrinis lakas su blizgesiu. Įdomus, bet mano odos atspalviui šiek tiek per šalto atspalvio.

 BŪK nagų lakas No.236 klasikinė raudona spalva, vidutinis išlikimas ir nedidelė kaina. Kai pavargsiu nuo visų blizgalų, tokia raudona bus puiki atgaiva akims.

 BORN PRETTY "Metallic Series" metalo efekto nagų lakas "B510 Royal Wine" kalėdinė vyno spalva, šventinė, jauki ir labai tinkama va tuoj tuoj ateisiančiam šventiniam laikotarpiui. Labai gaila, kad prastai laiko.


PILKI - JUODI ATSPALVIAI
Rudens metu mėgstu pilkai lakuoti nagus, na o žiemos metu į šią kategoriją puikiai įsipaišo sidabriniai atspalviai su gausiai blizgučiais.

 SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1 čia tikriausiai pats mylimiausias gruodžio laikotarpio nagų lakas, nes kaip tik pajaučiu kalėdinę dvasią, taip imu ieškoti šio lako. Matau, kad likutis labai mažas, o nusipirkti tokio pat neberandu. Reikės ieškoti naujo faino holografiniais blizgučiais dabinto nagų lako.

 INGRID "Estetic" nagų lakas "388" klasikinis kreminis pilkas nagų lakas, kurį labiausiai mėgstu rudens metu. Labai faina formulė, greit džiūva, tik išlikti galėtų šiek tiek ilgiau.

 RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakas "239 Your Majesty" blizgi, metalinio atspalvio pilka spalva jau gerokai primiršta. Taisau klaidas, traukiu lauk ir bandysiu vėl iš naujo prisijaukinti.

 EVELINE Color Edition Instant nagų lakas Nr. 958 ir nežinau kodėl įsidėjau juodą nagų laką su blizgučiais? Nes šiuo metu nesu didelė juodos spalvos mėgėja. Gal, jei kartais sugalvočiau.


RUDI - NEUTRALŪS ATSPALVIAI
Na ir koks sezonas be neutralių, rudų ir nude spalvų? Kiekvieną sezoną reikia tokių normalesnių, biuro aplinkai labiau tinkamų, nes pas mane gyvenimas vyksta, progų visokių, į darbus vaikštau, tai ir "ramesnių" spalvų pasirinkimų po ranka visuomet turiu.

 ESSENCE "The Gel Nail Polish" gelinis nagų lakas "04 our sweetest day" šviesus, beveik baltas su blizgučiais lakas. Aš save puikiai pažįstu, maždaug sausio pabaigoje akys norės tokių šviesesnių spalvų, o šį sezoną, labai traukia prie blizgučių.

 ESSENCE "No Make-up Look" nagų lakas "01 powdery rose" (powdery finish) - švelniai rozinis, visiškai natūraliai atrodantis lakas, kuriuo nusilakavus nagai atrodo bemaž natūralūs, tik šiek tiek tolygesnės ir žinoma vientisos spalvos. Išduosiu paslaptį - nagų laką naudoju ir tais atvejais, kai pritingiu susitvarkyti odeles, nes su neutraliais atspalviais netvarkingos odelės taip nekrenta į akis.

 MISS SELENE nagų lakas Nr. 237 šiek tiek tamsesnis, kreminės spalvos nagų lakas. Čia kaip su tais nude lūpų dažais - turi penkerius ir visi skirtingų atspalvių, tai taip ir su šiuo laku - šiek tiek tamsesnis, šiek tiek ryškesnis.

 CIEN "Metallic" nagų lakas Nr.7 įsidėjau ir galvoju - ar tikrai lakuosiu auksine? Galbūt iki antros žiemos pusės. Šis nagų lako efektas fainas, bet pats lakas pretenzingas - sunkoka tolygiai padengti, o po juo būtinas geras, storas apsauginis sluoksnis, nes linkęs persigerti ir nudažyti nagų lako plokštelę.

 BARRY M Nail Paint Aquarium Collection nagų lakas "Caspian" dar vienas duochromatinis nagų lakas su rožine, auksine ir žalsva. Švelnesnis, neutralesnis, bet labai įdomaus efekto. Kai norisi pamandravoti ar atsibosta įprasti efektai.

 NAILS INC. London nagų lakas "Fashion fawn" rudai pilkas, rudeniškas nagų lakas, toks prie neutralesnių, tačiau tamsesnis.

 CATRICE "Brown Collection" nagų lakais "04 Unmistakable Style" tamsiai rudas su bordo atspalviu nagų lakas, šalto, vėjuoto, lietingo, apsiniaukusio rudens palydovas.


Štai dalis spalvų ant paletės, mano rudeniški ir žiemiški atspalviai. Pasirinkimais esu labai patenkinta, turiu visko, ko gali prireikti. Kadangi dabar prieššventinis laikotarpis, labiausiai džiugina blizgūs atspalviai, žėručiai ir su kalėdinių lempučių žybsniu spindintys nagai. Bet ir pradėjusi šilti orams, turiu pakankamai pasirinkimų, iki pat žalio, šilto ir saulėto pavasario.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai