REAL TECHNIQUES "Fine Liner Brush" - plonas akių linijos šepetėlis 01412

Makiažo šepetėlių kažkada kaip durnė prisipirkau daugiau, nei reikia. Nebežinau kodėl, dabar galvoju, kad greičiausiai ieškojau nedidelės kainos ir geros kokybės makiažo šepetėlių? O gal atrodė, kad reikia turėti šiek tiek daugiau įrankių? Nebeklauskit, bet pakuotes pasilikau, nes jau rašiau blogą ir galvojau, kad greičiausiai kada nors norėsiu parodyti tinklaraštyje. Tai rodau, pavyzdžiui, šiandien paskutinis dar nerodytas Real Techniques makiažo šepetėlis, skirtas akių pravedimui. Turiu dar keletą pigesnių nerodytų, tai gal eigoje, per keletą mėnesių parodysiu, papasakosiu kas ir kaip, bet greitu metu jokių naujų šepetėlių pirkti tikrai neplanuoju - visko turiu labai daug ir atsargai - kol nusidėvės, reikės ne vienerių metų.


Produktas: REAL TECHNIQUES "Fine Liner Brush" - plonas akių linijos šepetėlis 01412
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: akims - skystiems, kreminiams ir geliniams akių pravedimams
Medžiagos: sintetika plaukeliai - talkonas. Rankenos - plastikas, guma ir metalas
Labiausiai patiko: funkcionalus: tinka plonoms ir preciziškoms linijoms
Labiausiai nepatiko: gumos sluoksnis ant šepetėlio galo
Matmenys: 13,5 cm ilgio
Kaina: apie 8-12 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Aukščiausios kokybės šepetėlis su ypač minkštais šereliais, sukurtas geliniams, kreminiams ir skystiems akių pravedimams padengti.


Mano nuomonė. Pirmiausia, tai niekuomet nebuvau labai patenkinta dėl RT kompanijos pakuočių pasirinkimo - visi šepetėliai supakuoti paskirose plastiko pakuotėse, plastiko labai daug. Suprantu, kad tokio tipo pakuotė puikiai apsaugo nuo pažeidimų transportavimo metu, tačiau vos pasiekus namus tokios pakuotės keliauja į šiukšliadėžę (tikiuosi rūšiuojamų atliekų).

Mano rankose senojo tipo kompanijos šepetėliai, kuriuos lengva atskirti vienas nuo kito pagal pagrindo spalvą: oranžiniai skirti veidui, rožiniai - makiažo užbaigimui, o violetiniai - akims ir antakiams. Labai lengva greit rasti reikiamą šepetėlį pagal jo spalvą. Šių šepetėlių galiukai buvo padengti minkštu ir maloniu liesti gumos sluoksniu, tačiau jis labai greit apsivelia, o per laiką tampa nemaloniai lipnus, Šį klausimą išsprendžiau galiukus kruopščiai nuvalydama spiritu arba dezinfekciniu skysčiu - jis geba "nuvalgyti" gumos sluoksnį, o su juo ir lipnumas dingsta.

Plonų, ilgų plaukelių šepetėlių galvutė suformuota plonu galiuku. Iš pradžių gali atrodyti, kad šepetėlio plaukeliai lyg ir sklaidosi į šalis, tačiau pamirkius į akių pravedimą, plaukeliai tarsi sulimpa kartu ir prilaiko visus plaukelius. Šepetėliu labai lengva brėžti plonytes, tikslias linijas net ir nelabai įgudusia ranka. Šį šepetėlį labai daug naudojau prieš kelis metus, kai bandžiau išmokti akių pravedimo, kai buvo madingi kreminiai pravedimai atsukamuose indeliuose Dabar šepetėlį naudoju rečiau - skysti pravedimai dažniausiai jau atkeliauja su aplikatoriais, tad papildomo šepetėlio neprireikia, o kreminių pastaruoju metu nelabai ir perku. Tačiau, galiu pasidžiaugti, kad šis šepetėlis puikiai atlieka savo funkciją, tinka tiksliems pravedimams ir detaliems kontūrams atlikti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai