KNEIPP "Favourite Time" Cherry Blossom - vonios druska su vyšnių žiedų aromatu

Savaitės malonumas yra šilta vonia šaltuoju metų laiku. Sunkiai įsivaizduoju, kaip kiti gyvena be vonios, tiesa darant remontus buvo kilę rimtų pasvarstymų, kad gal visgi tos vonios mums ir nereikia? Bet pasilikome seną, gerą mišrų variantą - vonia + dušas. Žiemos sezonu beveik kiekvieną savaitę skiriu truputį laiko pagulėti vonioje, o žinia, vonia geriausia su kvapiomis priemonėmis. Šį kart apie Kneipp vonios druską su vyšnių žiedų aromatu.


Produktas: KNEIPP "Favourite Time" Cherry Blossom - vonios druska su vyšnių žiedų aromatu
Gamintojas: "Kneipp". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus kvapas
Labiausiai nepatiko: trumpas galiojimo laikas
Tūris: 500 g
Kaina: 8,20 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Drogas, Maxima

Ką žada gamintojas: Palepinkite savo pojūčius saldžiu sakurų žiedų ekstraktu, kuriuo išsiskiria vonios druska su mineralais Kneipp Favourite Time Cherry Blossom. Jos sudėtyje esantis terminio vandens sūrymas iš Luisenhalio kasyklų ir didžiojo citrinmedžio ekstraktas puoselėja probleminę odą. Druska maitina odą, drėkina ją ir suteikia neįtikėtino švelnumo.

Savybės:
puoselėja viso kūno odą
atpalaiduoja ir mažina kūno įtampą
maitina ir pasižymi antioksidaciniu poveikiu
padeda užkirsti kelią spuogelių atsiradimui
skatina odos drėkinimą
oda tampa švelni
dermatologiškai patikrinta

sakuros žiedų ekstraktas – suteikia druskai nuostabų aromatą
didžiųjų citrinmedžių ekstraktas – pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu, neutralizuoja spuogus, išlaiko odą švelnią ir sudrėkintą
kartusis apelsinmedis – skatina atsipalaidavimą, mažina spazmus ir malšina peršalimą
be parafino ir mineralinių aliejų
veganiškas produktas

NAUDOJIMAS: Trijų ketvirtadalius dangtelio druskos supilkite į 36–38 °C vandens prileistą vonią. Geriausia mėgautis šia vonia 15–20 minučių.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su tamsiai žaliu, užsukamu dangteliu. Pakuotės etiketė gausiai puošta užrašais ir rožiniais gėlių žiedais. Nors druska turėtų būti vyšnių žiedų kvapo, bet ant pakuotės esančios rožinės gėlės tikrai ne vyšnios. 

Kvapas stiprus, malonus, gėlių aromatas. Tik pauosčius tikrai nepasakyčiau, kad čia vyšnių žiedai. Kvepia gėlėmis, tačiau tikėtis, kad bus kaip tikras vyšnių žiedų aromatas, greičiausiai nereiktų tikėtis.

Konsistencija kieti druskų kristalai, tirpūs vandenyje. 


Sudėtis: Sodium Chloride, Parfum, Prunus Serrulate Flower Extract, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Geraniol, Polysorbate 20, Sodium Carbonate, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycine Soja Oil, Tocopherol, CI 16255


Poveikis. Vonios druskos sudėtis nėra nepriekaištinga, bet lygiai taip pat nieko blogo čia nėra: pagrindą sudaro druska, kvepalai, augaliniai aliejai ir ekstraktai, kvapams skirtos medžiagos, vitaminas E ir dažikliai. Atkreipiu dėmesį, kad sudėtyje nėra konservantų, todėl druskos galiojimo laikas vos 3 mėn. nuo atidarymo dienos. Atidarei, tai jau ir naudok, nieko netaupydamas.

Ryškiai rožine spalva dažyti druskos kristalai tirpsta vandenyje (nepasakyčiau, kad labai greit) ir vandenį nudažo oranžine spalva. Pripildžius vonią spalva dar prasiskiedžia ir tampa švelniai oranžinė.


Man labai patinka, kad Kneipp vonios druskos turi labai intensyvų aromatą - kvapas nors ir šiek tiek prislopsta, tačiau jis puikiai užpildo vonios kambarį ir leidžia pasimėgauti malonaus kvapo terapija gulint vonioje. Vonios druska nesuteikia kažkokio kosmetinio poveikio odai - nesuteikia švelnumo, nedrėkina, tačiau padeda odai išmirkti, tad paskui labai lengva pašalinti negyvas odos ląsteles. Na ir šiaip šiltas vanduo maloniai atpalaiduoja raumenis, padeda pailsėti kūnui ir mintims.

Kneipp druskos man patinka - jei ieškote kažko optimalaus: neblogos sudėties, intensyvaus kvapo ir geros kainos - rekomenduoju. Tik nepamirškite, kad galioja labai trumpiai, jei lyginti su bet kuriomis kitomis vonios priemonėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai