A'PIEU "Green Tea Milk" One Pack Soothing - raminanti lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu

O šiandien man norisi veido kaukės. Kažkodėl oda jaučiasi pasausėjusi ir pavargusi. Apskritai veido kaukės yra labai gerai, kai odai trūksta papildomos priežiūros. Turiu keletą skirtingų ir šiandien labai norėjau išbandyti raminančią su žaliąja arbata, tad traukiu, dedu ant veido ir pasakoju savo įspūdžius.


Produktas: A'PIEU "Green Tea Milk" One Pack Soothing - raminanti lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "ABLE C&C". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - raminti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gal tik aromatas, šiek tiek per stiprus
Tūris: 21 g/ 1 vnt.
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: eurokos, drogas, Assian Blosom

Ką žada gamintojas: Lakštinė kaukė padeda palaikyti gerą odos būklę. Su žaliosios arbatos ekstraktu, ramina pažeistą odą. Priemonė padeda sukurti drėgmės barjerą maksimaliam odos drėkinimui. Švelni kaukė tolygiai priglunda prie odos, atkartoja veido kontūrus ir aprūpina odą veikliosiomis medžiagomis.

NAUDOJIMAS: Uždėkite kaukę ant švarios, nusausintos veido odos. Palikite 10–20 minučių. Kaukę nuimkite ir likusį skystį įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Plastikinis žalios spalvos maišelis įdomus tuo, kad atrodo kaip kartoninis pieno pakelis. Pasuktas reikiamu kampu dvimatis maišelis atrodo kaip trimatis - įdomu, patrauklu akiai ir iš ties išsiskiria iš kitų rinkoje esančių veido kaukių pakuočių.

Kvapas gaivus, malonus, šiek tiek primena žalią arbatą, tačiau labiausiai, gaivaus aromato plaukų šampūną.

Konsistencija medžiaginis kaukės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Šiuo atveju gal kiek keista, kad serumas baltos spalvos, primena tirštą pieną.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquiloeate, Milk Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum, Illicium Verum Fruit Extract, Disodium EDTA, Camellia Sinensis  Leaf Extract, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hamamelis Virginiana Extract


Poveikis. Veido kaukės sudėtis visai gera - daug minkštiklių ir odą drėkinančių ingredientų. Nors yra keletas potencialiai pavojingų sudėtinių dalių, nemažai kvapų, tačiau parinktas ne pats blogiausias konservantas, išvengta alkoholio, tad mano akimis sudėtis gera.

Lakštinė veido kaukė lengvai užsideda ant odos, veikliojo serumo pakuotėje gana daug, tad jo dar pakanka ir po kaukės veidui gerai ištepti ir papildomai rankas palepinti. Tik atidarius pakuotę jaučiamas ir labai intensyvus, tačiau malonus kvapas. Aš teikiu pirmenybę priemonėms be papildomų kvapų, tačiau nemeluosiu - šios kaukės aromatu mėgavausi - retas atvejis, kad korėjietiška lakštinė kaukė kvepėtų maloniai.

Tokio tipo kaukes ant odos reiktų laikyti ne ilgiau, nei nurodo gamintojas - paprastai lakštinės kaukės neužsideda idealiai, kažkur susiformuoja raukšlė. Perlaikius kaukę, lakšto lenkimo vietoje susiformuos įspaudas ant veido odos ir duos daugiau žalos, nei naudos.


Kaukės neperlaikiau, o nuėmus dar likučiais iš pakuotės ištepiau visą veido odą. Ir turiu pagirti, kad ši kaukė iš ties maloniai ramina, švelniai gaivina odos paviršių ir gerai sudrėkina. Po kaukės naudojimo oda jaučiasi ir atrodo sveikesnė, putlesnė, vizualiai jaunesnė. Efektu esu labai patenkinta, kaukės kaina nedidelė, tad kainos ir kokybės santykis puikus. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai