ORJENA Anti-wrinkle Essential Vita Mask - lakštinė veido kaukė nuo raukšlių

Artėja šventės, o ryt manęs laukia ypatinga diena, tai labai norisi bent jau minimaliai pasirūpinti savimi, papildomai padrėkinti odą, pasilepinti vonia ir ilgiau pamiegoti. Ta proga labai noriu ir vieną iš savo kaukių išbandyti, tarkim už akių jau kuris laikas kliūva korėjietiška lakštinė veido kaukė, žadanti kovoti su raukšlėmis. Kadangi jau senai nebe niolika, oda sausa, tai ir raukšlių nemažai turiu, nors odą nuolat drėkinu, bet tiesa ta, kad sausa oda sensta ir raukšlėjasi greičiausiai. Aha, apie ką mes čia? Apie pigią, bet pažadais daug vilčių keliančią korėjietišką Orjena veido kaukę.


Produktas: ORJENA Anti-wrinkle Essential Vita Mask - lakštinė veido kaukė nuo raukšlių
Gamintojas: "Orjena.". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - gaivinti, drėkinti, mažinti raukšles, suteikti stangrumo, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: raukšlėms poveikis po vienos kaukės nepastebėtas
Tūris: 25 ml/ 1 vnt.
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Gaivinanti kaukė su vitaminais C, E, B5, B6 ir adenozinu intensyviai drėkina odą. Ši kaukė sumažina smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Vitaminai C, E, B5, B6 ir adenozinas padeda užtikrinti senėjimą stabdantį poveikį, suteikia odai stangrumo. Niacinamidas ir sraigių sekreto filtratas gerina odos elastingumą, tonusą ir tekstūrą.
NAUDOJIMAS: nuvalykite ir nusausinkite veidą, išimkite kaukę iš pakuotės ir tolygiai uždėkite ant veido, palaikykite 10-20 minučių. Nuimkite, likusį serumo kiekį įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Vienkartinis plastiko maišelis su minimalistiniu dizainu - baltos spalvos fone raudona piliulė su neva vitaminais ir naudingais odai ingredientais. Toks dizainas greičiausiai skirtas sukelti viltis, kad produktas ne tik dekoratyvinis, bet ir gydo odą. Ir visgi, nors pakuotė akį patraukia, bet medicininė tema kosmetikoje nėra mano mylimiausia.

Kvapas kosmetinis, bet neutralus ir nėra labai malonus. Apskritai korėjietiškos kaukės tendencingai maloniais aromatais nepasižymi - kvepia lyg ir švara, lyg ir gamta, bet visuma nei šiokia, nei tokia.

Konsistencija vidutinio storio medžiaginis lakštas, gausiai prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Glycereth-26, Calcium Pantothenate, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Silica, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Trehalose, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance.


Poveikis. Nors sudėtinėse dalyse yra vienas kitas vidutinio saugumo ingredientas, tačiau sudėtinių dalių sąrašas gausus odai naudingomis: drėkinančiomis, raminančiomis, kondicionuojančiomis sudėtinėmis dalimis. 

Vidutinio storumo veido kaukė lengvai užsideda ant odos ir lakšto visur pakanka. Gal tik aplink akis šiek tiek siauroka, bet ir nosies sričiai ir kaktai pilnai pakanka. O ir maišelyje labai daug serumo, kurio pakaks ne tik kaukės naudojimo dieną, bet ir sekantį rytą (aš pilu į serumo buteliuką ir sunaudoju per 24 val po kaukės naudojimo).


Nuėmus kaukę, pirmiausia pastebiu labai intensyviai blizgančią veido odą ir malonų, sudrėkintos, komfortiškos odos jausmą. Pojūtis labai malonus, o dingus blizgumui ir nestipriam lipnumui, matau, kad veidas ir skaistesnis atrodo, dėl ko tik vizualiai oda gali šiek tiek jauniau atrodyti. Tačiau po vienos kaukės, poveikio nei vienai raukšlei nėra, kad patikrinti ar tikrai veikia - reiktų naudoti bent porą mėnesių nuolat. Na o aš reziumuoju, veido kaukė nebrangi, sudėtis naudinga ir patiks sausesnėms odos, norinčioms intensyvesnio drėkinimo ir komforto pojūčio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai