GREENUM "Chocolate" kreminis vonios burbulas su kakava

Šiandien Kūčios ir mes jau ramiai pasitinkame šventes prie šventinio stalo. Šiais metais važiuojame pas mano tėvus ir šventes sutiksime ten. Iš kart po Kalėdų dirbsiu, tad neužsibūsime ir kelių dienų bėgyje grįšim namo - mano vyrai atostogaus, o aš darbuosiuosi. Nepažadu, kad per Kalėdas rašysiu tinklaraštį - pastaruoju metu norisi skirti daugiau laiko kitiems dalykams, o va Kūčioms įrašą iš kart parengiau, apie vakar išbandytą vonios burbulą, turėjusį kvepėti kakava ir gardžiu šokoladu.


Produktas: GREENUM "Chocolate" kreminis vonios burbulas su kakava
Gamintojas: "Cosmetic Lab" SIA. Pagaminta Latvijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puiki sudėtis
Labiausiai nepatiko: labai trūko kvapo
Tūris: 40 g
Kaina: 2,20 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia


Pakuotė. Labai paprastas, skaidraus plastiko maišelis su lipduku, ant kurio surašytos sudėtinės dalys. Tokios minimalios ir paprastos pakuotės jau senai nemačiau. Suprantu, kad tikriausiai šį pirkinį labiausiai puošia pats burbulas, tačiau bent jau minimalių pažadų apie produktą ar kažkokios etiketės, labai norėjosi.

Kvapas jau uostant burbulą supratau, kad kvapas labai silpnas. Jaučiasi kartoka kakava, bet uostant kvapo man trūksta.

Konsistencija burbulas, tirpus vandenyje.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao Seed Butter, Citric Acid, Zea Mays Starch, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Theobroma Cacao  Seed Powder, Cocamidoproly Betaine


Poveikis. Vonios burbulo sudėtis labai gera, jame yra ir natūralių aliejų, ir odai naudingų ingredientų. Gamintojas išvengė nesaugių konservantų. 

Vonios burbulas lengvai tirpsta vandenyje, tačiau menkai putoja, mažai burbuliuoja. Sodos pagrindu gaminti vonios burbulai intensyviau putoja. Ant vonios burbulo esantys kakavos milteliai ištirpę pasklinda po vonią.


Šio burbulo sudėtyje daug aliejų ir sviestų, todėl ant vonios paviršiaus pasklinda riebaliukas. Aš asmeniškai nemėgstu vonios priemonių su riebaliuku. Tas riebaliukas vėstant vandeniui prilimpa prie kūno odos, atrodo užklijuoja odos poras ir paviršius nebegali kvėpuoti. Žinau, kad yra žmonių, kurie tokį riebaliuką vonioje labai mėgsta, bet man asmeniškai nepatinka. Tad ir po vonios skubu prausti stipresniu prausikliu, kad pašalinti visus likučius.

Vonios priemonėse man svarbu malonus aromatas, o čia... apmaudu, bet ir to kakavos ar šokolado visiškai nebuvo pripildžius vonią vandeniu. Apskritai kvapo nesijaučia... Nesužavėjo, nepakerėjo, nepatiko nei riebaliukas, nei aromato trūkumas. Liūdna, bet patirtis prastoka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai