2023/12 Gruodžio mėnesio pirkiniai ir naujienos.

Paskutinė mėnesio diena ir paskutinė metų diena... Tradicijos šiame tinklaraštyje nesikeičia ir šiandien, dar prieš pasitinkant Naujuosius noriu su jumis pasidalinti paskutiniais metų pirkiniais ir naujienomis, tarp kurių ir šventinės dovanos, ir pirkiniai, kurių labai reikėjo, ir pirkiniai, kurių tiesiog norėjosi. Tad kuo pasipildė mano namų lentynos?


Kūnui I

1. ORIFLAME Essence & Co "Saffron & Patchouli" rankų ir kūno prausiklis, 300 ml
Gavau dovanų ir nežinau, ko tikėtis iš šios priemonės, nes ši linija lyg ir prabangesnė, papildyta ypatingais kvapais, brangesnė. Tačiau niekad nesu jos bandžiusi, tad smalsu išbandyti ne tik rankoms prausti, bet ir kūnui.
Oriflame, pilna kaina 15,00 Eur

2. ORIFLAME "Beautanicals" gaivinantis kūno prausiklis su sausmedžiu, 300 ml
O šitą pirkau pati, nes norėjau išbandyti šios linijos kūno prausiklį, kuris atrodo labai įdomiai, tad smalsu, ar kažkuo ypatingas? Gaila, kad sudėtyje matau SLS, tad suprantu, kad gali sausinti odą, priemonė nepigi, bet gal aromatas ar pojūčiai bus ypatingi.
Oriflame, pilna kaina 14,00 Eur

Gavau dovanų ir labai džiaugiuosi, nes atrodo įdomiai. Myliu gintarą, labai mėgstu vonios priemones, o šio prekinio ženklo lyg ir nesu bandžiusi.
Douglas, 19,99 Eur

Dar viena kosmetinė dovana ir... pačiai žiauriai keista, kad Nimfės kosmetikos mano tinklaraštyje nebuvo, nors ne kartą žiūrinėjausi, uostinėjausi, domėjausi ir žavėjausi, bet taip ir nenusipirkau. Užtat dabar galėsiu išbandyti.
Nimfe.lt, 8,00 Eur

Kūnui II

5. STENDERS Nordic Amber kūno kremas, 200 ml
Dar viena dovana, su tuo pačiu Baltijos gintaru! Atrodo prabangiai, bet dar nenaudojau. Tiesa ta, kad nelabai mėgstu atsidaryti kelias pakuotes tos pačios paskirties produkto, o kadangi vonioje šiuo metu dvi riebesnio kremo pakuotės, tai kol kas pasidėsiu ir link pavasario kažkada išbandysiu.
Douglas, 32,95 Eur

6. TESORI D'ORIENTE "Byzantium" aromatinis kūno kremas su juodųjų rožių ir gauruotojo švitrūno aromatu, 75 ml
Dovana iš rinkinuko su žiauriai faina pakuote, kurios deja, nuotraukoje nelabai matosi. Aš galvoju, kad čia turėtų būti labai fainas kremas, bet kol kas neplanuoju atidaryti. Saikingai. Visko turiu vonioje pakankamai ir kol kas kremas lai būna neatidarytas. Prireikus išbandysiu, ateityje.
Eurokos, vertė turėtų būti apie 2,50 Eur

Plaukams

Beveik baigėsi šiuo metu naudojamas plaukų kremas, saugantis nuo karščio, tad nusipirkau šitą. Iš tikro, tai pasimečiau pasirinkime, neradau ko norėjau, pilna kaina pirkti priemonę, kurią planavau nesinorėjo, tad išbandysiu šitą.
Eurokos, 6,79 Eur

Per beveik metus intensyvaus plaukų slinkimo netekau apie 2/3 savo plaukų... iš storos kasos liko plona bizelė. Žinau, kad taip nutiko dėl didžiulio streso, tad neįsivaizduoju, kaip plaukams padėti. Bandau ir galvos masažus ir dabar reguliariai planuoju naudoti plaukų aliejines kaukes. Pradėjau šitą, skirtą intensyviai porėtiems plaukams.
Eurokos, 6,79 Eur

Veidui I

9. 7 DAYS Jelly veido šveitimo želė, 80 ml 
Kadangi beveik baigiasi šiuo metu naudojamas veido šveitiklis, tai pagalvojau, kad reikia nusipirkti naują. Man tinka enziminiai veido šveitikliai, jie švelnesni, tačiau pakankamai efektyvūs. Šitas nepigus, tad tikiuosi bus efektyvus.
Drogas, pilna kaina 18,99 Eur, mokėjau 11,39 Eur

10. AROMAMA rožių žiedų hidrolatas, 100 ml
Gavau dovanų. Šiais metais iš ties gavau daug dovanų kūno, veido priežiūrai ir atsipalaidavimui, tikriausiai dėl to, kad dovanotojai žino, kokie sunkūs šie metai man buvo. Hidrolatus aš naudoju vietoj toniko, tad ir šitą planuoju taip pat naudoti.
Aromama, 10,99 Eur

11. MARGARITA kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi, 200 ml
Kadangi labai patiko makiažą valyti pieneliu, tai pagalvojau, kad labai noriu ir toliau valyti makiažą tokiu būdu. Margaritos pienelį esu bandžiusi, bet jau taip senai, kad vargiai prisimenu. Bus proga atsiminti - kiek pamenu, tikrai neblogas. 
Eurokos, 3,99 Eur

12. AROMAMA Deivių grožio eliksyras aliejų mišinys veido masažui, 20 ml
Žiauriai gera dovana vietoje ir laiku, nes labai noriu į rutiną įtraukti veido masažą su guaša bent kelis kartus savaitėje, o aliejaus neturėjau. Valio! Nors nežinau, ar tiks su guasha, bet kažkaip džiūgauju.
Aromama, 12,99 Eur

13. AROMAMA Panelė Rožė drėkinantis veido serumas, 20 ml
Ir dar viena dovana, drėkinantis veido serumas, tik kad kiekis pasirodė labai jau mažas, bet... gal priemonė labai efektyvi. Ar esat bandę?
Aromama, 15,99 Eur


Veidui II

Šventiniame maratone buvo labai reikalingos ir pravertė. Šiaip nuolat nenaudoju, bet kadangi jau esu atidariusi, reikės pabaigti sunaudoti pakankamai greitai. Jei įdomu, galėsiu papasakoti.
ČIA, 2,49 Eur

15. ORIFLAME Love Nature Pasion Fruit gelinė veido kaukė, 10 ml
Dovana. Netikėta, bet visai faina. Nesu bandžiusi daug šios kompanijos veido priežiūros priemonių, nes paprasčiausiai dauguma netiko. Kaukę išbandysiu ir įspūdžiais pasidalinsiu.
Oriflame, 3,00 Eur

Kaip suprantu, čia labiau lūpų balzamas? Pirkdama Eurokos parduotuvėje, gavau dovanų prie užsakymo. Greičiausiai bandysiu lūpoms, nes veido odai tokio tipo priemonių neįsivaizduoju.
Eurokos, 4,99 Eur

Dovana, bet tikiuosi, kad priemonė pakankamai riebi ir sunki mano lepnioms lūpoms. Bet kokių balzamų, kai reikia tepliotis kas kelias minutes, nemėgstu, man reikia intensyvaus maitinimo ir drėkinimo.
Aromama, 3,99 Eur

Aromatai

Labai mėgstu Zaros kvepalus - gera kaina ir iš ties puiki kokybė. Palyginus su kitais panašios kainos aromatais, Zara pirmiauja rinkoje. Turiu man regis jau kelis buteliukus ir planuoju išbandyti daugiau - labai verta.
Zara, 25,95 Eur

Oriflame, pilna kaina 54,00 Eur, mokėjau 33,99 Eur

20. ORIFLAME "Lucia" tualetinis vanduo, 50 ml
Oriflame, pilna kaina 29,00 Eur, mokėjau 13,99 Eur

Oriflame, pilna kaina 32,00 Eur

Susigundžiau keliais Oriflame kveplais, nu va ir bus keli nauji kvapai, greičiausiai jau pavasario metui, nes šitie nelabai žiemiški, kvepia gaiviai, maloniai, švelniomis gėlytėmis, tad tikrai ne šaltos, atšiaurios žiemos sąlygoms. Ateityje papasakosiu.

Dovana iš to paties rinkinuko. Atrodo labai įdomiai, bet stebuklų nesitikiu.
Eurokos, 8,99 Eur
--------------------------------------------------
Viskas, krepšelis visiškai tuščias, viską parodžiau, apie viską trumpai papasakojau.
Parašykite, kas jums atrodo įdomiausia? 
Apie ką lauktumėte atsiliepimo pirmiausiai? 

Na ir galiausiai, Su Naujais Metais!
Gražių, sėkmingų, ateinančių 2024-ųjų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ebony wood mano mėgstamiausi Zariniai kvepalai :) einu kaip tik pasidairyti, ten nuolaidos dabar.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai fainas, bet kol kas tik pirmas įspūdis, tai dar ankstoka man kalbėti :)

      Panaikinti
  2. Žiūriu, kad jų jau nebepardavineja Zara online :( įdomu, kur pirkote saviškius?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano mėgstamiausi įrašai - pabaigti produktai ir pirkiniai :) Tik šį kartą kažkaip niekas nesudomino. O nenorėtumėte išbandyti pvz., kvapų namai kvepalų?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkaip apie tai nemąsčiau, nebuvau užmačiusi - reikės pasidomėti.

      Panaikinti
  4. Ech, suprantu dėl slenkančių plaukų, man dabar irgi išslinko, kaip visada rudens antroje pusėje pradėjo, vaizdelis liūdina, buvo tiek gražių plaukų. Na, geriu vitaminus, tikiuosi, susitvarkys viskas :) Stresas ir nerimas - mano antras vardas ir jie tikrai kenkia plaukams, deja... :((( O išslinkę plaukai ir nekokia išvaizda sukelia vėl stresą, gaunasi užburtas ratas. Bet juk rašėte seniau, kad darbas gera, jums patinka, jūs ten gerai gaudotės, tai iš kur tiek streso? tada ne toks jau geras darbas, jei į wc nėra laiko nueiti, kaip rašėte neseniai. Žiūrėkite savo sveikatos, nes kai ją susigadinsite, niekam darbe tai nerūpės, pakeis kitu darbuotoju ir viskas. Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Baisu, kai plaukai slenka... Aš jau daugiau nei metus gyvenu strese dėl asmeninių šeimos priežasčių. Su darbu tikrai viskas gerai, darbas daug psichologinės stiprybės reikalauja, kartais užknisa, bet iš esmės savo darbą myliu - galvos skausmo man nekela :)

      Panaikinti
    2. Aišku, tada stiprybės ir kad viskas pagaliau būtų gerai, taip, kaip jūs norite :)

      Panaikinti
  5. Na ebony wood tikrai išgyvena kažkokį dekadansa :) nes nėra naujiena. Kritikai ir kažkodėl dabar tik atrado ta kvapą ir pasere liaupsių, kad šitie kvepalai puikiai tinka sluoksniavimui su kitais kvapais

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau senokai buvau girdėjusi, bet vis nenusipirkdavau. Va dabar puiki proga išbandyti :)

      Panaikinti
  6. Nusisnekejau su žodžiu dekadansas, biški galvojau jo reikšmė kita.. norėjau parašyti kad išgyvena atgimima

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turbūt sumaišėte su renesansu :)

      Panaikinti
    2. :D :D viskas ok ;) Dekadanso nepriimam, užskaitom renesansą ;)

      Panaikinti
  7. Na stresas tikrai neprideda sveikatos. Jei dar ir Covid 19 per ta laika sirgot irgi galejo prisideti prie plauku slinkimo. Gera zinia, kad bent jau mano artimiesiems, kuriem buvo isslinke plaukai del Covid jie per metus mazdaug ataugo. Tikekimes, kad ir jums bukle su laiku pageres. Laikykites.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nieko, tai tik plaukai - ataugs, sustiprės - viskas bus gerai :)
      Ačiū už linkėjimus :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą