ORIFLAME "Essense & Co." Saffron & Patchouli parfumuotas rankų ir kūno prausiklis su šafrano ir pačiulio aromatu

Ne viskas, ką matote šitame tinklaraštyje yra išsirinkta mano pačios. Tarkim šitą rankų kremą ir dušo želė iš Oriflame aš gavau dovanų žiemą, tiksliau žiemos pabaigoje, na ir negi mesiu lauk gerą daiktą - aišku, kad nusprendžiau neštis į vonią, bandyti ir trumpai jums papasakoti. Iš ties, pradžioje dar galvojau, ar naudoti kaip kūno prausiklį, ar visgi plauti rankas, bet kadangi muilo tuo metu netrūko, nusprendžiau juo prausti kūno odą. Na ir kadangi jau gerai išbandžiau, noriu trumpai pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: ORIFLAME "Essense & Co." Saffron & Patchouli parfumuotas rankų ir kūno prausiklis su šafrano ir pačiulio aromatu
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: kūno ir rankų odai - nuprausti ir pakvėpinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 300 ml
Kaina: pilna kaina 15,00 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Rankų ir kūno prausiklis su natūraliais eteriniai aliejais.


Pakuotė. Skaidrus plastikinis buteliukas su užsukta dozavimo pompa - tokia pakuotė patogi dozuoti rankų muilą, o kūno odai pastebėjau, kad man ne taip labai ir patinka. Pirmiausia dėl to, kad pompą, reikiamam kiekiui išgauti tenka kelis kartus spustelėti. Bet iš esmės didesnių nusiskundimų neturiu. Pakuotė puošta stilizuota etikete. Gamintojas turi ne vieną šios linijos kvapą, kuris pasiūlai pateikiamas periodiškai, kas kelis mėnesius ir visi skirtingi kvapai dalinasi tokio paties stiliaus etikete, skiriasi tik produkto spalva pakuotėje ir spalvinis aspektas.

Kvapas labai stiprus, intensyvus, sunkus. Jame jaučiasi pačiulis, jaučiasi prieskonis, kuris greičiausiai bus šafranas. Kadangi kvapas labai sunkus, o prie viso to, dar ir labai intensyvus - mano uoslei jis labiausiai tinka žiemos metu. Šiltėjant orams aromatas darosi vis mažiau ir mažiau malonus, vis menkiau ir menkiau tinka prie šilumos.

Konsistencija gelinės tekstūros, dažytas violetine spalva.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Laureth-3, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, DMDM Hydantoin, Limonene, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Linalool, Benzyl Salicylate, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Crocus Sativus Flower Extract, CI 16035, CI 17200, CI 42090.


Poveikis. Tai pirmiausia pradėkime nuo akivaizdžių dalykų - deja, tačiau šios priemonės sudėtis nesaugi, pigi ir atrodo visiškai neieškota geresnių alternatyvų odai. O priemonės kaina tikrai nemaža. Sudėtyje puikuojasi SLS ir čia dar būtų nieko tokio, tačiau toliau seka žalingi konservantai, pavojingos kvapiosios medžiagos, potencialiai pavojingos medžiagos ir galimai odą sausinančios, akis dirginančios sudėtinės dalys. Į sudėtį sudėta visa, kas pigiausia, o iš vartotojo prašoma mokėti neadekvačiai daug.

Gelinės tekstūros priemonės sudėtis labai, labai gerai putoja, tad produktas palyginus skalsus. Odą prausia švariai, tačiau jau kuris laikas pastebiu šiokį tokį blauzdų ir kojų odos sausinimą. Paprastas, pigiai pagamintas, bet ne pigus prausiklis odai. Greičiausiai pasidžiaugti galima stipriu, maloniu, žiemišku aromatu, tačiau... tai tik tiek ta priemonė gero ir teturi. Visa kita - deja nuvilia, kainos ir kokybės santykis prastas. Ar verta vien dėl kvapo? Kartais taip, bet net ir tais atvejais, kai norisi patrauklaus aromato, visuomet atsižvelgiu į priemonės sudėtines dalis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai