LUMENE "Valo" Nordic - C Triple Glow Radiance Elixir - skaistumo ir švytėjimo suteikiantis veido serumas

Testuoju nemažai Lumene produktų, palaipsniui bandau advento kalendoriaus radinius ir kai kuriais labai džiaugiuosi, o kai kuriais, deja, nusiviliu. Ir dažniausiai tas nusivylimas būna dėl sudėtinių dalių, tiksliau sudėtyje esančio alkoholio. Žinau, kad jau labai, labai daug kartų apie tai kalbėjau, tačiau alkoholis ir veido priežiūra yra nesuderinami dalykai ir man visiškai nesuprantama, kodėl šiuo metu taip populiaru kosmetikoje naudoti alkoholį? Pirkti priemones be alkoholio darosi sunku, daug laiko užima paieška, o atmetus - kitų priemonių paieška. Bet.. geriau sugaištas laikas, nei netinkama kosmetika. 

O šį kart testuoju skaistumo veidui suteikiantį serumą, kuris žada gražinti po žiemos papilkėjusiai veido odai skaistumą, saugoti nuo senėjimo ir suteikti jaunatvišką išvaizdą. Buteliuką beveik baigiau, laikas dalintis įspūdžiais.


Produktas: LUMENE "Valo" Nordic - C Triple Glow Radiance Elixir - skaistumo ir švytėjimo suteikiantis veido serumas
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - suteikti skaistumo, švytėjimo, drėkinti, saugoti nuo senėjimo, mažinti raukšleles, suteikti putlumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: stiprokas kvapas
Tūris: 30 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 30 ml - 49,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės odos švytėjimu, kurį suteikia galingas eliksyras, sukurtas šiaurės gamtos ir mokslo. Švytėjimo suteikiantis eliksyras su antioksidantais suteikia švytėjimo, intensyvaus drėkinimo ir suteikia odai jaunatviškos išvaizdos. Prabangios, šilkinės tekstūros serumas su trigubais antioksidantais iš Arktinių tekšnių ekstraktu, vitaminais C ir E, ferulio rūgštimi padeda apsaugoti nuo senėjimo, gerina odos elastingumą, mažina raukšleles, suteikia odai putlumo ir skaistumo bei jaunesnės odos efektą.
NAUDOJIMAS: denkite ant veido ir kaklo odos, po odos prausimo.


Pakuotė. Nedidelis stiklinis buteliukas su užsuktu dangteliu, kuriame įmontuota patogi stiklo pipetė. Šita pakuotė serumams daug patogesnė, nei prieš tai bandytų mini produktų iš Lumene ir atrodo taip, kaip pilno dydžio pakuotė, tik ženkliai mažesnė. 

Mana labai patinka gamintojo dizaino pasirinkimas naudoti spalvų blokus - dizainas neblaško, bet dėmesį atkreipia. Ryškiai oranžinis buteliukas kelia nuotaiką ir kažkodėl smagiai nuteikia - oranžinė ir geltona kelia nuotaiką.

Kvapas stiprus, citrusinis aromatas. Aromatas sintetinis, natūralių vaisių tikrai neprimena - nežinau, kažkodėl kvapas man panašus į vaikišką sirupą nuo kosulio su apelsinų aromatu ar skoniu. Man asmeniškai to kvapo galėjo nebūti - veido priemonėms kvapo nereikia.

Konsistencija lengvutė, gelinės tekstūros. 


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Glycerides, Glycerin, Butylene Glycol, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Juice Extract, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Fruit Juice, Saccharide Isomerate, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Callus, Phenoxyethanol, Betaine, Propanediol, Xanthan Gum, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Hydroxyacetophenone, Sodium Polyglutamate, Tocopherol, Maltodextrin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Sodium Citrate, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Pentylene Glycol, Adenosine, Polydextrose, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Ferulic Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Citral, Parfum.


Poveikis. Giriu serumo sudėtines dalis - visiškai saugi sudėtis ir jokių nereikalingų ar kenksmingų priemonių. Gal iki pilnos laimės gamintojas galėjo nenaudoti kvapų, tačiau net ir su jais sudėtį vertinu palankiai. Daug odos minkštiklių, drėkiklių, antioksidantų, odą raminančių, gydančių, šviesinančių ir skaistinančių ingredientų.

Lengvos konsistencijos veido serumas masažuojant į odą skystėja, tampa bemaž vandeningas. Priemonė labai greit susigeria, paviršius dar kuriam laikui lieka lipnus, tačiau užtepus kremu lipnumas neerzina, nėra pastebimas. Jau minėjau, kad serumas turi intensyvų citrusinį aromatą, kuris nei man patinka, nei labai erzina. Man labiau patinka bekvapės veido priežiūros priemonės.

Naudojant serumą iš ties pastebėjau, kad oda palaipsniui įgavo skaistesnio atspalvio ir tikriausiai tai yra intensyviausias, labiausiai pastebimas poveikis. Priemonė šiek tiek drėkina, tačiau iki intensyvaus drėkinimo - serumui toloka. Pastebėjau, kad šiuo metu oda atrodo jauniau, sveikiau spindi, skaistesnė, tačiau rimtesnio poveikio raukšlelėms dar nesimato - greičiausiai serumą reiktų naudoti ilgesnį laiką. Apskritai vertinant - produktas geras, poveikis man patiko, sudėtis labai gera - vertas intensyvesnių bandymų produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.132.

Komentarai