GOLDEN ROSE "Paris" vasaros dangaus ir jūros mėlio nagų lakų spalvos: No. 132, No. 204

Senokai rodžiau jums savo nagučius ir spalvas, kokios šiuo metu vyrauja mano manikiūre. O priežastis labai paprasta: nagas nuo svorio įlūžo iš abiejų pusių ties nago viduriu, skaidžiai, nei nukirpti, nei palikti, todėl kelias pastarąsias savaites nagus nutrumpinau, o ant įpyšusio, vis klijava pleistriuką, kad įskilusi nago dalis nenulpėštų odos po nagu. Išsausgojau tik kelias dienas, nes galiausiai vistiek skaudžiai nuplyšo, ir dabar tenka auginti, nukirpsiu dar kartą ir gal tuomet pavyks šiek tiek atsiauginti ir vėl pradėti lakuoti. O ir nagai, tik nutrumpinus ir nustojus naudoti stipriklį labai stipriai nusisluoksniavo. Dabar gydau stiprinamąja priemone, auginu, tad kuris laikas nebus nagų lakų įrašo, rodančio savaitės manikiūrą. Šios, nuotraukos paskutinės, kurias turėjau prieš nulūžtant nagams. Realiai tamsiai mėlyna daryta dar vasarą, o šviesiai mėlyna - kelios dienos iki nagų tragedijos.

Mėlyna spalva simbolizuoja patikimumą, ištikimybę ir pasitikėjimą savimi...

Tad šiandien noriu jums parodyti kaip atrodo mano turimi, mėlyni atspalviai iš Golden Rose "Paris" kolekcijos. Ši kartą apie du nagų lako buteliukus ir dvi spalvas.


Produktas: GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas (132, 204)
Gamintojas: "Golden Rose". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas laikymas
Labiausiai nepatiko: reikia dviejų priemonės sluoksnių
Tūris: kiekvienas po 11ml
Kaina*: kievienas apie 1,73 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Švaros prekės, bei www.ceryx.lt. Taip pat yra www.ebay.com


Nagų lako pakuotės buteliukas savo forma primena Eifelio bokštą, todėl tikriausiai ne veltui šita nagų serija pavadinti Paryžiaus vardu. Apskritai buteliukai unikalūs, sukuria elegancijos ir grakštumo jausmą, savo forma, apskritai, man jie itin patinka. Nieko panašaus nesu mačiusi tarp kitų nagų lakų buteliukų. Aišku, toks buteliukas užima daugiau vietos, negu tradicinis, bet et, nesvarbu, svarbu akiai malonu.

Aukštas, ilgas atsukamas aukso spalvos dangtelis su aplikatoriumi labai patogus laikyti rankose, sukuria ilgo šepetėlio iliuziją ir man labai patinka, kaip lengvai ir patogiai su tokio ilio aplikatoriumi dirbti. Tiesa, ta matinė aukso spalva ant kai kurių mano turimų atspalvių nagų lakų jau apsitrynusi.

Šepetėlis - aplikatoriu siauras, vidutinio ilgio. Su juo patogu pasiekti nago kraštelius nenusitepliojant odelių aplink nagą, o patį nagą galima laisvai nulakuoti su kokiais 3 perbraukimais per nago plokštelę.


Konsistencija. Nagų lakai vidutinio tirštumo, nei per skysti, nei per tiršti. Dengiant nagų laką atrodo, lyg pati priemonė subėgtų ten, kur spalvos padengiau netolygiai ir pataisytų mano broką. Na, sunkoka paaiškinti, tačiau jei bandėte šios serijos nagų lakus, tikriausiai suprantate apie ką aš. Na, o jei jau kartais taip nepasisekė, kad sugadinote ir padengėte netolygiai, kas mažai tikėtina, nagų laką paprasta ir lengva pakoreguoti.

Sudėtis: Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Toluene, Ethyl Acetate, Butyl Acetate.

Ir aišku, reiktų pakalbėti ir apie pigmentaciją. Deja, GR "Paris" nagų lakai nepasižymi intensyvia pigmentacija: man jos visuomet reikia 2 sluoksnių, siekiant išgauti spalvos ryškumą ir intensyvumą ir sukurti ant nago buteliuke esančią spalvą. Kol kas nė vienam šios serijos nagų lakui neprireikė daugiau nei 2 sluoksnių. Pasižiūrim į mėlynus atspalvius?

No. 132
Atspalvis No. 132 man primena šiek tiek prislopinto, dangaus mėlynumo žydrą. Kaip ir turėtų ši žydra nedaug pilko atspalvio, tačiau pasakyti labai sunku (o ir pati nesu tikra).

Šitas atspalvis savo sudėtyje turi labai daug smulkių, sidabro spalvos dalių. Aš džiaugiuosi, kad jos nėra stambios, ar labai ryškai matomos, realiai neįsižiūrės į spalvą, net nepasakytum, kad jos yra. Galbūt jos ir suteikia atspalviui tą keistą, nelabai aiškų spalvos efektą? Vienaip ar kitaisp, tas blizgumas man čia labai tinka ir pritinka būtent šitai spalvai. Galutiniame rezultate, išdžiūvusi spalva suteikia nagui blizgų efektą, su vos vos matomomis, smulkiomis blizgiomis dalelėmis.
Šitam atspalviui būtinai reikia antro sluoksnio, nes su vienu, persimato ne tik nago plokštelė, bet ir spalva, labai silpna, trūksta ryškumo ir intensyvumo.

Tobula spalva rudens pradžioje, bent jau man, kai dar norisi pakankamai ryškių spalvų, tačiau nesinori aplinkinių gąsdinti neoninio ryškumo nagais. Be to, atspalvis tobulai dera su įdegusias oda, kuria po vasaros aš vis dar džiaugiuosi, todėl bent jau kol kas šita spalva mielai naudojama beveik visus metus: nesirenku jos žiemai, ir kažkodėl - pavasariui.

No. 204
Atspalvis No. 204 tikroji, ryški mėlyna spalva, kaip šaltos, gaivios (ne Baltijos) jūros vanduo... Akį traukiantis atspalvis, ir nors fotografijose to nesimato, jo esu nemažai sunaudojusi. Tikriausiai tai šį tą sako - spalva man patinka. Gaila tik tas, jog fotografijoje jis ant trumpų nagučių: ženkliai gražiau atrodo ant šiek tiek paaugintų, vidutinio ilgumo nagų.

Šis atspalvis neturi jokių blizgių dalelių, tačiau išdžiūvęs suteikia nagui blizgų efektą. Iš tiesų, šito atspalvio pakanka ir vieno sluoksnio, mat pigmentacija pakankamai gera. Antras sluoksnis beveik neturi jokios įtakos spalvos intensyvumui. Matyt dažai antrą sluoksnį atspalvio dengiu tiesiog iš įpročio, ne iš poreikio (fotografijoje matote 2 atspalvio sluoksnius ant nagų).

Nepaisant to, kad spalva man labai labai patinka, šitas atspalvis man labiau patinka vėlyvo pavasario ir visos vasaros metu. Nelabai smagiai jaučiuosi jį dėvėdama rudenį: kažkodėl man šis, 204 atspalvis, yra išskirtinai šiltojo sezono draugas.


Kaip jau minėjau, nagų lakai labai lengvai dengiasi ant nago plokštelės, kurią aš visuomet apsaugau ir išlyginu geros kokybės nagų lako pagrindu. Tokį rekomenduoju ir jums. Nežinau, ar spalva dažytų nago plokštelę, nes niekad nebandžiau dengti be jo, net mintis tokia nekilo. Aš tikiu, kad jei jau gali nusipirkti nagų laką, ir nori lakuotis nagučius, reikia skirti šiek tiek pinigėlių ir nepagailėti jų įsigyjant nagų lako pagrindą - bazę.

Nagų lakai greitai džiūva, o išlaikymo laikas mane asmeniškai labai džiugina: tikrai ne kiekvienas lakas geba ant nagų išsilaikyti 6-8 dienas, atrodydamas tobulai. O ir lakų kaina yra juokingai maža. Aišku, aš nenaudoju viršutinio skaidraus nagų lako, galbūt su juo laikytų ilgiau?

Man "Paris" nagų lakai iš GR reiškia ne tik ilgą išlaikymą, greitą džiūvimą, nerealų dizainą, tačiau ir nepaprastas, ryškias, akiai malonias spalvas. Na ir kas, kad pigmentacija nėra tobula? Nepamirškime priemonių kainos. :) Aš jums jau parodžiau visus turimus atspalvius (geltoni-rožiniai, violetiniai, žali ir mėlyni) ir drąsiai rekomenduoju jums išbandyti: spalvos tobulos ryškiai, spalvingai jūsų nuotaikai!




Ačiū, kad skaitote,

Spalvingo rudens,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai