#26/2016 Rugsėjo mėnesio baigti produktai - Empties

Labai norėjau šį įrašą paruošti laiku, bet kaip kartai būna, pasitaiko visokiausių nenumatytų aplinkybių ir galiausiai įrašas nusikelia keliomis dienomis ilgiau...

Rugsėjį tuščių pakuočių buvo visai nedaug, o dauguma jų nepaliko labai didelio įspūdžio. Tačiau, rodau, kokios pakuotės ištuštėjo per mėnesį ir skubu pasakoti galutinę nuomonė apie kiekvieną jų.



Kūnui

Mane sužavėjo šios priemonės kvapas, vienareikšmiškai labiausiai, iš visų aspektų. Jau vien dėl kvapo pirkčiau antrą dušo želė pakuotę. Smagi ir konsistencija, prausia normaliai, funkciją atlieka, suteikia kūnui spindesio. Patiko, tačiau labiausiai - ne tiek pati priemonė, kiek jos kvapas.
Vietoj joDOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" dušo želė su acai uogomis ir marakujos aliejumi
VERDIKTAS: kartočiau

Priemonė vonelėms darė viską ką ir žadėjo, padėjo atlikti pedikiūrą, minkštino odą, tačiau, aš baigusi pakuotė aiškiai suvokiau, kad šitos priemonės man tikrai nereikia, visų pirma todėl, kad tai, ką ji daro, aš laisvai galiu pasiekti su vonios druska, vonios putomis ar geros kokybės muilu, mirkydama pėdas. O ir pats gaminys man pasirodė labai jau vidutinis. Žodžiu, nusipirkau, sunaudojau be jokių priekaištų, tačiau - ne.
Vietoj jos: ELDENA šildanti pėdų vonelė
VERDIKTAS: neturiu nieko prieš, tačiau - ne

Vėlgi, priemonė, kuriai dėl efekto neturiu jokių priekaištų, ji tikrai veikia ir veikia taip, kai žada gamintojas. Tačiau mane labai nervina jos skystumas, na neįmanoma: viskas teka lauk, vos pradarius dangtelį. Ir tas ilgai išliekantis lipnumas ant odos, kai visi rūbai tiesiog limpa prie kūno, nėra malonus. Aš mieliau renkuosi tokio tipo produktą kremo, negu srumo, pavidalu.
Vietoj jo: liekninamosios priemonės kol kas neturiu
VERDIKTAS: ne, nekartočiau

Plaukams


Labai faina kaukė plaukams, daranti stebuklus, ne tik maitinanti ir drėkinanti, tačiau ir suteikianti minkštumo, purumo, spindesio plaukams, paklusnumo ir lengvo glotnumo. Apskritai visos "Organic Oil" kaukės, kurias bandžiau, man patiko, tik man kaukė su arganu patiko labiau dėl stipresnio glotninamojo efekto.
Vietoj josFITOKOSMETIK "Organic Oil" greito poveikio plaukų kaukė su makadamijos bei avokado aliejais
VERDIKTAS: kartočiau

Aš neturiu nuomonės apie šitas ampules. Sunaudojau per 4 kartus ir vargiai susidariau kokį įspūdį. Po jo, plaukai tapo lengviau šukuojami ir suvaldomi po plovimo, tačiau žadėto stiprinamojo efekto visiškai nepajutau. Nors dėl daugybės augalinių sudėtinių dalių priemonė galėtų iš tiesų stiprinti ir mažinti slinkimą, tačiau aš to nejutau, o daugiau naudoti šių ampulių nenoriu dėl nemalonaus kvapo.
Vietoj jų: EVELINE varnalėšų aliejus
VERDIKTAS: ne

Dar viena priemonė, apie kurios stiprinamąjį ir plaukų slinkimą stabdantį efektą kalbėti sunku. Nors kaukė tokį efektą žada, bet nieko panašaus po jos naudojimo nepastebėjau, o ir pats plaukas tapo pasipūtęs, pašiauštas, nors ir minkštas bei švelnus. Man labai pritrūko glotninamojo priemonės efekto.
Vietoj josFITOKOSMETIK "Organic Oil" greito poveikio plaukų kaukė su makadamijos bei avokado aliejais
VERDIKTAS: tikriausiai ne


Veidui

Visiškai nepatiko, tiesiog žiauriai nepatiko... per grubios veido odai, pernelyg šiukščios, nemalonios ir veidą valo atrodo ne itin švariai. Sunaudojau valydama rankas po naujų produktų pabandymo ant rankos. Ir šiaip, jei paliksite šią servetėlę ant stalo, ji paruduoja, nesuprantu kodėl, tačiau atrodo baisiai ir nemaloniai akims.
Vietoj jų: servetėlių neturiu, veidą valau LIRENE miceliniu vandenuku
VERDIKTAS: tikrai ne

MĖGINYS.
Sunkiai gėrėsi į odą, maitino ir atrodo norėjo kimšti poras, nepatiko ir nesudomino.
Vietoj jo: LIRENE "Vital Energy" veido kremas
VERDIKTAS: ne

MĖGINYS. 2 x 2 ml
Sudomino: maitina, drėkina odą,ji vizualiai tampa gražesnė, skaistesnė. Vis gi, kremas rekomenduojamas nuo 30 metų amžiaus, todėl prieš sugalvojant įsigyti, teks palaukti.
Vietoj jo: LIRENE "Vital Energy" veido kremas
VERDIKTAS: kartočiau, tiksliau pirkčiau pilno dydžio pakuotę

MĖGINYS. 1,5 ml
Sudomino, tai pakankamai intensyviai drėkinanti priemonė veidui.
Vietoj jo: LIRENE "Vital Energy" veido kremas
VERDIKTAS: kartočiau

MĖGINYS. 2 ml
Nepatiko dėl naudojimo būdo ir intensyvaus kvapo, nors priemonės efektas geras.
Vietoj jo: LIRENE "Vital Energy" veido kremas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

MĖGINYS.
Kremas riebokas, maitina ir drėkina odą, tačiau po pusdienio jaučiau, kaip oda nori daugiau kremo, skruostus ima tempti. Tad tikriausiai jo drėkinimas yra per silpnas mano odos tipui.
Vietoj jo: LIRENE "Vital Energy" veido kremas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

MĖGINYS. 2 x 2 ml
Greita susigeria, švelnina ir drėkina odą. Deja, bet man nepatiko kvapas, o ir drėkinimas nebuvo stiprus.
Vietoj jo: LIRENE "Vital Energy" veido kremas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Dekoratyvinė

17. Violetinė, didelė vidutinio/ smulkaus grubumo dildė
Man jau atrodė, kad baigiau visas UK pirkto rinkinio dildes ir ši yra paskutinė. Ne, dar kelias dildes iš rinkinio radau. Šiaip jos fainos ir man patinka, labai minimaliai laužo nagą, todėl galvoju, kad visai norėčiau nagus tvarkytis su popierinėmis dildėmis.
Vietoj jos: dar kelios to paties rinkinio dildės

Aš nežinau, ar aš per daug reikalauju, bet galutiniame variante man didelio įspūdžio nepaliko: greitai sukietėjo ir tapo nebetinkamas naudoti. Taip, jis netrupa, netepa, gana gerai išsilaiko ir gražiai atskiria blakstienas, tačiau... na tas padažymas, praktiškai kiekvienas tušas geba daryti ir dažyti taip, kaip šitas. Taip, net gi gerokai pigesni tušai... Nekažką, tikėjausi daugiau.
Vietoj jo: CATRICE vandeniui atsparus tušas
VERDIKTAS: manau kad ne

Tol, kol naudojau šitą priemonę, mano nagai nei neskilinėjo, nei sluoksniavosi. Aišku, pirmojo efekto reikėjo palaukti ilgokai. Todėl normalu, jog tikėjausi, kad efektas bus jaučiamas bent savaitę, dvi, po priemonės baigimo. Nieko panašaus... nagai pradėjo skilinėti ir skuoksniuotis kelių dienų bėgyje... tad taip ir nesupratau, ar mano nagai blogi, ar priemonė? Manau tiesiog metas ieškoti kito nagų stipriklio.
Vietoj jo: ESSENCE "Studio Nails" triple care stiprinantis nagų lakas
VERDIKTAS: manau kad ne

Kiti

20. - 21. BELLA "Wiping & Cleaning" medvilnės diskeliai, 2 x 120 vnt.


22. CLEANIC "Soft & Comfort" medvilnės diskeliai, 133 vnt.



23. CLEANIC "Soft Touch dideli, kvadratiniai medvilnės diskeliai, 50 vnt.


Čia, vienoje vietoje matote visus, mėgstamiausius mano medvilnės diskelius. Visi jie mielai kartojimi ne kartą ir ne trečią. Kiekvienas turi savo privalumų ir kiekvieni drąsiai ir be abejonių perkami.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie mano baigti gaminiai, tuštučiai. Šis mėnesis buvo kuklus, pažiūrėsim, ką mums atneš spalis.




Ramios nakties,
Ačiū, kad skaitote
Gėlėta kosmetinė

Komentarai