DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" žvalumo suteikianti dušo želė su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi

Po truputį testuoju gautas naujienas ir stengiuosi kuo greičiau juos aprašyti. Taip, tas kuo greičiau, šiuo atveju yra nuo rugpjūčio, tačiau, aš labai nemėgstu skubotų įrašų, kurie gali atspindėti tik pirminę nuomonę ar pirmą įspūdį, kaip jums labiau patinka, apie gaminį. Visuomet stengiuosi sunaudoti apie 1/2, 1/3 gaminio kiekio, tam, kad galėčiau išsakyti nebe pirminę nuomonę. Tačiau šis kiekis jokiu būdu nėra rodiklis ir nekintantis: kartais tenka sunaudoti beveik visą, rečiau - visą pakuotės kiekį, tikintis žadamojo efekto...

"Kiekviena diena yra nauja pradžia: negalvok apie tai, kas galėtų būti, ieškok to, kas gali būti"
Citata, autorius nežinomas

Douglas dušo želė, vienas iš produktų, kuriam pakako 1/3 sunaudoto kiekio. Iš tiesų, ji turi šiokių tokių aspektų, dėl kurių aš abejoju, ir kurie man nevisai patinka, tačiau apie viską pasakoju iš eilės. Kviečiu paskaityti.


Produktas: DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" žvalumo suteikianti dušo želė su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti odos nešvarumus, suteikti žvalumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kūno prausimas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 300 ml
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Žvalumo suteikianti dušo želė. Visų tipų odai. Medienos, vaisių, žalumos kvapas.
Ši žvalumo teikianti dušo želė švelniai valo odą ir energizuoja kūną dėka gaivaus medienos, vaisių, žalumos aromato. Sudėtyje yra grožį puoselėjančių ingredientų iš Amazonės miškų, tokių kaip acai uogos ir pasiflorų vaisiai.
Be parabenų.

Aktyvūs Ingredientai:
Acai uogos. Šios uogos auga atogrąžų miškuose ir jau spėjo užkariauti grožio pasaulį. Jose yra svarbių antioksidantų ir nesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat vitaminų ir mineralinių medžiagų. Šis unikalus derinys apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio bei suteikia jai spindinčią išvaizdą!
Pasiflorų aliejus. Pasiflorų aliejaus, kaip grožio eliksyro, naudojimas siekia net senovės inkų laikus, kurie anuomet spausdavo aliejų iš pasifloros sėklų. Tiesą sakant, pasiflorų aliejus tokiu pat būdu išgaunamas ir šiandien. Jis unikalus dėl itin didelio kiekio svarbių riebiųjų rūgščių, todėl idealiai tinka sausos ir jautrios odos priežiūrai.Jame taip pat yra vaisių rūgščių, kurios lėtina odos senėjimo procesą.


Didžiulė, aukšta, vidutiniškai minkšto plastiko pakuotė turi atsukamą juodą matinį dangtelį viršuje. Pro jį gaminys dozuojamas paspaudus dalį dangtelio, ir atsidarius kvadrato formos dozavimo angai. Iš tiesų, pati dozavimo anga, būdas man labai patogus, dangtelis sandarus, nesukuria betvarkės vonioje, neišsilieja, o dėl plokščio dangtelio paviršiaus, nesibaigiant gaminiui jį bus galima apversti aukštyn kojomis.

Aš kažkur esu minėjusi, kad labai nemėgstu aukštų pakuočių, kurios atrodo didesnės nei realiai reikia. Taip, tikrai nemėgstu, tačiau tai galioja tik tiems buteliukams, kurie įsikuria vonios spintelėje, o dušo želė, kūno šveitiklis, šampūnai ir balzamai man netrukdo ir gali būti aukšti. Nors reikia pripažinti, kad aukšta pakuotė nebūtų pirmasis mano pasirinkimas, jei kas pastatytų prieš mane žemą ir aukštą ir sakytų rinkis - be abejonių rinkčiausi žemesnę.

Oi, kažkur nuklydom... :) Taigi, pats pakuotės dizainas: buteliuko plastikas violetinės spalvos su rožiniu atspalviu. Keista, nes galvojau, kad gaminys bus dažytas violetine spalva, o pakuotė bus skaidri. Buteliukas puoštas įvairiais užrašais, kuriuos skaityti nuo pakuotės sunku: aš ilgai varrgau, kol surašiau sudėtines dalis, mat skaidrios pakuotės sienelės persišviečia ir skaitant vieną užrašą, trukdo kitas, esantis nugarėlėje. Šriftai šiek tiek liejasi ir reikia stipriai įtempti akis, kad perskaityti kas kur užrašyta. Pakuotė tikrai nėra labai draugiška silpniau matančioms pirkėjoms.


Kvapas. Gamintojas teigia, kad:
* pagrindinę natą sudaro apelsinai, mandarinas, greipfrutai, citrinos, bergemotė, šalavijas, figos ir žaluma;
* širdies natą - fezijos, pakalnutės ir rožės;
* Apatinę - kedro mediena, muskusas, gintaras bei tonka mediena.
Kvapas iš ties sluoksniuotas, tačiau dauguma natų aš neužuodžiu. Aromatas vaisinis, aiškiai jaučiama mediena, kiek silpniau gėlės. Tačiau jei lyginti su šios linijos rankų kremu, tai dušo želėje labiau jaučiamas gaivumas, o rankų kreme - sultingumas. Tačiau aromatai labai labai panašūs.

Konsistencija. Dušo želė skaidri, bespalvė, kas man buvo staigmena, mat kažkodėl tikėjausi, kad ji bus nudažyta violetine spalva. Konsistencija gelinė, vidutinio tirštumo, galbūt vos vos į tirštesnę pusę.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Passiflora Incarnata Extract, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Panthenol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Glycerin, Phenoxyethanol, Limonene, Butylene Glycol, Sorbic Acid.


Poveikis. Dušo želė pakankamai gerai putoja, na nėra taip, kad sukurtų didžiulius putų burbulus, tačiau vidutiniškai gerai suputoja. Nors sudėtyje yra sausinančių odą ingredientų, odos tempimo ir sausumo jausmo nepastebėjau. Kita vertus tikriausiai reikia paminėti, jog po dušo visuomet odą tepu kremais, todėl galėjau nepastebėti. Tačiau žinot, kitos dušo želė jau plaunant jaučiasi kad sausina, o čia nieko panašaus nebuvo. Apskritai, sudėtis yra tas aspektas, kuris man nepatinka: joje daug nesaugių ingredientų, ir vidutinio saugumo sudėtinių dalių. Norėtųsi geresnės sudėties savo kūno odai.

Tačiau nepaisant nepatikusios sudėties, želė man patiko, tiek jos maloniai tiršta konsistencija, tiek nuostabus kvapas, kuris aiškiai jaučiamas buteliuke, o prausiant kūną šiek tiek silpnesnis. Tačiau tai netrukdo pasimėgauti maloniu gaivių vaisių aromatu. O va, jau nusiprausus odą ir nusausinus rankšluosčiu to kvapo nebejausime, kaip ir daugumos panašių priemonių. Tai jokiu būdu nėra trūkumas, man greičiau privalumas, nes po dušo naudoju dar keletą kvapnių priemonių ir visai nenoriu jaustis įvairių kvapų debesėlio apgaubta.

Man tai gana paprasta, tačiau malonaus kvapo, konsistencijos dušo želė, šiek tiek didesnio tūrio nei dauguma tokių priemonių. Maloniai prausia, nesausina odos ir skaniai kvepia. Ar reikia kažko daugiau?




Ačiū, kad skaitote,

Šilčiausi, rudeniški linkėjimai,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai