2016/9 Rugsėjo mėnesio kosmetinės naujienos

Labas Spali,
Kaip kelios dienos man pralėkė pirmasis auksinio rudens mėnuo... Atrodo nieko nespėjau, ką buvau suplanavusi, tačiau... ruduo dažnam asocijuojasi su visko pradžia - tai nuostabus metas, kai vis daugiau laiko galime skirti sau, užsiimti pomėgiais, kuriems vasaros metu nepakako laiko, pabaigti metų darbus ir po truputį ruoštis žiemos metui ir Kalėdoms. Taip taip, nežinau kaip jūs, bet mano Kalėdinis pasiruošimas prasideda spalį, o vėliausiai lapkričio pradžioje - aš visiškai nenoriu grūstis Kalėdinėse spūstyse, parduotuvėse pirkti bet kokias dovanas. Aš mėgstu gerai apgalvoti, ne tik kokias sumas joms skirti, tačiau ir kuo iš tiesų galėčiau nudžiuginti dovanos adresatą. bet et, šį kartą susirinkome visai ne to, šį kartą aš jums noriu parodyti gaminius, kuriuos įsigijau per rugsėjo mėnesį. Žiūrim.



Kūnui

Su šituo aliejumi buvo keista, tiesą pasakius, aš galvojau, kad čia įprastas aliejus kūnui. Labai skubėjau parduotuvėje, kadangi manęs laukė vaikas ir vyras. Realiai perskaičiau, kad tai kūno aliejus, o kad jis erotinis, jį galima valgyti ir skirtas masažams pražiūrėjau. Ėmiau vien dėl akcijos - sumokėjau juokingai mažai. Ką gi, tik namie perskaičiau jo paskirtį, matyt bus proga padaryti vyrui masažą ir išprašyti masažo sau :)
Pirkau: Dalli parduotuvėje, Klaipėdoje
Kaina: realiai pasižiūrėjau jis kainuoja apie 18-19 EUR, o aš nusipirkau už 0,50 Eur

Vazelinas, arba petroleum želė yra universalus produktas, tinkamas labai daug kam, ir kūnui ir lūpoms, ir nudegimams gydyti, ir drėkinti sausą odą, tepti sausas kulnis, rankas ir t.t. Gyvendama Anglijoje tokią naudojau kūnui ir lūpoms, ir pagalvojau, kad visai smagu būtų tokią pakuotę įsigyti ir šią žiemą. kadangi iš Anglijos vieną daiktą siųsti per brangu, įsigijau iš Korėjos, per ebay.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $6,99 arba 6,23 EUR

Kažkuriame iš skaitomų blogų, berods Živilės, radau kad jai patiko šitas, tik kitokio kvapo dezodorantas. Na kaip aš nepabandysiu? Nusipirkau neutralaus ramunėlių kvapo priemonę.
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,31 EUR

Kadangi šiuo metu turimas Gentle Day prausiklis artėja link pabaigos, įsigijau visiškai naują. Norėjau kažko nebandyto, todėl apsilankiusi Drogas iš siūlomo asortimento išsirinkau tokią, tikiuosi man tiks ir patiks.
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,39 EUR

Plaukams I


Tai yra pats pats mėgstamiausias mano kondicionierius, kokį kada esu naudojusi plaukučiams. Apskritai, Aussie Miracle Moist labai gerai tikdavo mano plaukams ir gyvendama UK jokiomis kitomis priemonėmis neploviau ir nekondicionavau savo plaukučiu, kaip būtent šiomis.
Pirkau: Maxima
Kaina: 7,25 EUR

Kaip visuomet, jei perku vienos linijos kondicionierių, nemoku ir nenoriu rinktis kitos linijos šampūną: jie man turi sutapti, tikiu, kad būtent taip geriau jaučiamas žadamas efektas, o poveikis būna stipresnis.
Pirkau: Maxima
Kaina: 7,25 EUR

Šitą kaukę aš visuomet naudodavau kartu su Miracle Moist šampūnu ir kondicionieriumi. Būtent taip žadu daryti ir šį kartą. Šita kaukė yra tikriausiai tobuliausia plaukų priežiūros priemonė.
Pirkau: Maxima
Kaina: 8,69 EUR

O va šito, aš nepirkau savo plaukams, bent jau pirkdama taip negalvojau. Nežinau, galbūt ir pabandysiu naudoti kaip šampūną, o šiaip nusipirkau kaip ploviklį kosmetiniams šepetėliams bei plaukų šepečiams.
Pirkau: Lidl
Kaina: tiksliai nebepamenu, tačiau berods 1,99 EUR (arba 0,99 EUR)

Plaukams II


Pastaruoju metu naudoju vis mažiau ir mažiau sauso šampūno. Tačiau turėti buteliuką sausojo šampūno ektra atvejams noriu. Žinot gi pačios, visokių dienų pasitaiko.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,49 EUR

Tikriausiai kaltas ruduo, tačiau... mano plaukai pradėjo slinkti intensyviau nei paprastai. Šiuo metu naudoju Eveline varnalėšų aliejų ir bandysiu derinti su šia, kasdiene plaukų priemone. Tikiuosi ji neriebina plaukų, kadangi priemonę reikia įtrinti į šaknis ir nenuskalauti.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 7,49 EUR

Šitą plaukų kaukę pirkau smalsumo vedama. Iš tiesų, nusprendžiau, kol nebaigsiu turimų šampūno ir kondicionieriaus iš Trevor Sorbie, tikrai nepirksiu pilno dydžio kaukės pakuotės, todėl šiuo metu naudoju vienkartines. Be to, šita kaukė skirta ne tik plaukams, bet ir šaknims.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,49 EUR

Jau bandžiau kelias šios kompanijos kaukes, vieną su arganu, vieną su makadamija. Nusprendžiau išbandyti dar vieną, žiūrėsiu, kaip patiks. Jos fainos, gerai tinka mano plaukams ir suteikia tokio efekto, kokio norisi iš bet kokios, kokybiškos plaukų kaukės.
Pirkau: Martina
Kaina: 2,75 EUR

Veidui I


Noriu pabandyti su šituo muiliuku prausti veido odą. Esu bandžiusi jų įprastą muilą su daug žolelių, tačiau jis man sausino odą. Šitas neturėtų, na o jei visgi netiks - visuomet galėsiu sunaudoti kaip rankų muilą.
Pirkau: Hiperfarma
Kaina: 1,15 EUR

Jei su Medimix muiliuku prausti veido nepavyktų, nusipirkau ir dar nebandytas veido prausimosi putas, kad netikus muiliukui nelikčiau be jokio prausiklio. Čia sakoma, kad putos tinka sausai ir jautriai odai, tad nemanau kad bus prastas variantas. Iš viso, pastaruoju metu pastebėjau, kad dauguma prausiklių yra skirta mišriai ir riebiai odai, o normaliai ir sausai paliekami paprasti valomieji pieneliai, kurie man visiškai nepatinka. Gaila, kai tarp gausybės pasirinkimų lieka vos vienas kitas, tinkamas tavo odos tipui.
Pirkau: Drogas
Kaina: 3,47 EUR

Kadangi šiuo metu naudoju vandeniui atsparų blakstienų tušą, man būtinai reikėjo nusipirkti atitinkamą priemonę, kuri sugebėtų įveikti tokį tušą ir nuvalyti akių makiažą.
Pirkau: Drogas
Kaina: 3,18 EUR

Veidui II


Labai gražus ir daug žadantis aprašymas mane suviliojo: ir drėkina, ir maitina, ir suteikia elastingumo, ir gaivina odą. Be to, lavera kompanija gamina natūralią kosmetiką, kurios kokybės iki šiol man neteko išbandyti.
Pirkau: Hiperfarma
Kaina: 3,93 EUR

Aš jau pasiilgau medvilninių. lakštinių veido kaukių, ir šiaip, kažkada vaikščiodama parduotuvėje užmačiau. Mane labiausiai domina ryklio taukų efektas veidui, įdomu, ar tikrai geba išlyginti raukšles.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,89 EUR

Šita kaukė skirta visų tipų odai ir turėtų drėkinti bei gerai atgaivinti veido odą.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,49 EUR

Kita

Arbatmedį pirkiausia pirkau kūdikiui nuo slogos, tačiau aliejaus panaudojimo galimybių yra labai daug, todėl gal pabandysiu ir veido odą valyti, lašinti š garintuvą ir pan.
Pirkau: Hiperfarma
Kaina: 3,39 EUR

Aš nežinau kas man daros, bet, vėl nusipirkau kvepalus, nors ir nebrangius. Man patiko šitas kvapas, kelis kartus kvėpinausi, pigumo nejaučiu, nors tiesą pasakius dar dorai neišuoščiau ir neišnarsčiau kvapo po kaulęlį.
Pirkau: Čia prekybos tinklo parduotuvėje
Kaina: 2,89 EUR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokie mano šio mėnesio pirkinukai, kuriems sugebėjau išleisti 74,22 EUR





Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties ir darbingos ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai