ESSENCE "Pure Nude" makiažo pagrindas "10 pure beige"

Dekoratyvinės kosmetikos mano tinklaraštyje, po to, kai gimė sūnus, sumažėjo. Ir tikriausiai tai visiškai normalu: dažną dieną pasidažyti nelieka laiko... Net į miestą dažnai iškeliauju nuogu veidu, ir tiesą pasakius, man visai patinka lengvumo jausmas ant mano odos: ji nėra apsunkinta, lengva (aišku, apie jos grožį aš nekalbu, tačiau regis jau visiškai įpratau prie to, kaip atrodau be dekoratyvinės kosmetikos). Tačiau, norint lengvos ir neapsunkintos veido odos, visai nebūtina atsisakyti makiažo pagrindo, kai kurie jų būna itin lengvi, beveik besvoriai ir nesijaučia ant odos.

"Jei mėgstate įdomius dalykus, tai nepadaro jūsų įdomiu žmogumi
Ben Gibbard

Vienas tokių, labai lengvų makiažo pagrindų yra Essence Pure Nude makiažo pagrindas, suvienodinantis veido odos spalvą ir visiškai neapsunkinantis veiduko. Šitą makiažo pagrindą aš naudojau visą vasarą, ir labai laukiau,kol jis pasirodys parduotuvių lentynose, deja, kol kas jo nėra, tačiau vis dar tikiuosi, ir kartu noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: ESSENCE "Pure Nude" makiažo pagrindas "10 pure beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neapsunkina odos, ji jaučiasi kaip apskritai be makiažo
Labiausiai nepatiko: lengvas/ silpnas maskavimas
Tūris: 30 ml
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Lengvas makiažo pagrindas nepriekaištingam ir natūraliam efektui sukurti. Oda jaučiasi lengva, tarsi be makiažo. Su drėkinamuoju glicerinu ir vitaminu E. Tinkamas visiems odos tipams.


Makiažo pagrindo pakuotės dizainas lengvas ir žaismingas, gal šiek tiek mergaitiškas, tačiau keliantis žaismingą, lengvą, nerūpestingą nuotaiką. Dizainas gana paprastas: puoųybai naudojami tik užrašai ir rausvai - rudo atspalvio, tiksliau kūno spalva.

Pakuotė iš ties labai patogi, nors pradžioje į gryno plastiko pakuotę žiūrėjau skepitiškai, tačiau pompa iš pakankamai kokybiška, ir ji pritvirtinta ne šiaudeliu, kuris siurbia produktą ir paduoda šiaudeliu į viršų, o pompa. Viduje, pažiūrėjus šalia šviesos, matosi, jog naudojantis produktui, viduje esantis dugnas, kartu su senkančiu produktu kyla į viršų. Labai tikiuosi, kad toks sprendimas bus kokybiškas ir pompa nesustreikuos, iki pat paskutinio produkto lašo. Esu turėjusi tokio principo Olay BB kremą ir puikiai žinau, kad pakilęs iki viršaus dugnas nebepaduoda produkto per pompą, nemaža dalis jo lieka pakuotėje. Visgi, nepaisant visko, man pakuotė ir jos tiek vizualinis, tiek techninis spredimas, labai patinka.


Kvapas. Tai tikrai nėra maloniausias makiažo pagrindo aspektas ir man primena gana intensyvų klijų kvapą. Keistas, gana intensyvus, tačiau neerzinantis ir gana greit dingstantis. Tiek kad, tikriausiai tai yra vienintelė mano kada turėta priemonė su tokiu kvapu... Įdomu, kaip gamintojas, dėdamas kvapiųjų medžiagų į priemonę, nusprendė, kad toks kvapas yra tinkamas, malonus ar patrauklus?

Konsistencija. Skysta, iš tiesų produktas skystas ir tekantis. Spalva gelsvoka, kas gali būti didelė problema visiškoms šviesiaodėms, juolab, kad atspalvių pasirinkimas mažas.


Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROGENATED POLYDECENE, NYLON-12, PEG-12 DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ZINC PCA, ASCORBYL PALMITATE, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, HYDROLYZED CAESALPINIA SPINOSA GUM, DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH, SODIUM HYALURONATE, NIACINAMIDE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, CAESALPINIA SPINOSA GUM, COPPER GLUCONATE, PEG-12 DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALUMINA, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Produktas lengvai ir gana tolygiai pasiskirsto ant odos. Aš visuomet dengiau priemonę ant veido su Beauty Blenderiu. Produktas ant veido pasiskirstė idealiai, realiai jei ne odai suteikstas gelsvas atspalvis, atrodo, kad ant odos iš viso nieko nėra. Jis labai lengvai/ silpnai maskuoja odos netobulumus, man asmeniškai per mažai, tad prieš jį dengiant būtina maskuojamoji priemonė. Be to, makiažo pagrindą galima sluoksniuoti, sluoksniai gerai limpa vienas prie kito, ir suteikia odai geresnį maskavimą.

Man pasirodė, kad jis linkęs šiek tiek sukristi į odos poras - man jis tampa matomas nosies srityje, kur poros didesnės. Todėl priemonės aš visiškai nenoriu sluoksniuoti ir suteikti veidui pudrinį, kaukės efektą su dar aiškiau matomomis poromis. Makiažo pagrindas turi gelsvą atspalvį, tačiau jis man palyginus gerai tinka ir nėra pernelyg intensyvus. Turiu pastebėti ir tai, kad bent jau man, šis makiažo pagrindas šiek tiek oksiduojasi ir ant veido atrodo šiek tiek tamsesnis  po kurio laiko, negu tik padengus.



Šiaip makiažo pagrindas gražiai suvienodina veido odos spalvą, suteikia veidui sveiko, lengvo švytėjimo efektą. Bet labiausiai man patinka tai, jog jis yra lengvutis, praktiškai besvoris ant odos ir net pasidažiusi, aš nieko nejaučiu, kad būčiau kažką tepusi. Tikriausiai man tai pats geriausias aspektas, todėl vasarą, šį makiažo pagrindą labai labai mylėjau.


Makiažo pagrindas gerai išlieka visą dieną, o kadangi turi šiokio tokio slidumo ir riebaliuko, manau puikiai tiks normalios ir sausos odos savininkėms. Dėl riebios ir mišrios aš abejoju, manyčiau, kad jis labai greitai imtų blizgėti. Aišku, galima tą blizgesį nuimti ir pudra ir lapeliais. Tačiau, manyčiau, kad priemonė visgi skirta normaliam ir mišriam odos tipui.

Man ji patiko ir buvo labai mylima per vasaros karščius: Sunaudojau tikriausiai jau 2/3 ar 3/4 pakuotės, todėl neilgai trukus teks su ja atsisveikinti. Iš kitos pusės, galbūt ir gerai: žiemą tokia priemonė nėra tinkamiausias dekoratyvinės kosmetikos variantas.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR - sample

Komentarai