SAMPLE SIZE. NATURA SIBERICA drėkinamasis dieninis kremas su rožinės radiolos ekstraktu, jautriai odai, su SPF 20

Valio! Paskutinis šiuo metu turimas veido kremo mėginukas, kurį su didžiausiu džiaugsmu užbaigiau, na ką aš žinau, mėginių galiojimo datos ne visais atvejais būna užrašytos ant pakuotės, o atsiminti, iš kur gavau vieną ar kitą mėginį ir kada, tarp tokios gausybės yra neįmanoma... Tad stengiuosi viską sumažinti, sunaudoti, kad paskui gautus galėčiau iš karto ir išbandyti... Na, tikriausiai puikiai mane supranti, jei namuose guli krūva mėginių, o pusė jų neaišku nė iš kur nei kada pas tave apsigyveno.

Tad paskutinis veido kremas yra iš Natura Siberica, skirtas jautriai odai. Iš ties, man jo pakako ilgam, ne vienam ir ne dviems kartams. Tad nuomonę apie jį spėjau susidaryti.



Ką žada gamintojas: Natura Siberica dieninis kremas, praturtintas rožinės radiolos ekstraktu, drėkina, minkština odą, mažina raukšlių atsiradimą, saugo nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Bisabololas, Vitagenyl, Syn-Coll  kompleksai atstato odą, reguliuoja hidrolipidinį odos balansą, mažina raukšlių atsiradimą. SPF-20 saugo odą nuo drėgmės praradimo, UV spindulių. Sibiro pušies aliejus ramina, drėkina odą.
Naudojimas: paskirstykite kremą ant švarios veido odos, vengiant akių ir lūpų sričių. Tinka kasdieniniam naudojimui.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Coco-Caprylate/ Caprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Parfum, Prunus Persica Leaf  Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Rhodiola Rosea Root Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Sorbus Sibirica Extract, Aquilegia Sibirica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Corn Starch, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, CI 75810, CI 75125, Caramel, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone.


Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 8,19 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita, Pigu.lt; Eurokos, Drogas ir kt.


Mano potyriai. Veido kremas baltos spalvos, kažkodėl nuotraukoje spalva susifokusavo kaip gelsva. Kremas vidutinio tirštumo, tepant jaučiasi slydimas ir vidutinis riebumas. Į veido odą geriasi taip pat vidutiniškai, bet dėl riebumo ir slidumo, tikriausiai visiškai nepatiks riebios odos savininkėms.

Kremas kvepia maloniai, vidutiniškai intensyviai, man kvapas kosmetinis, malonus, neerzinantis.

Veido kremas labai tinkamas sausai ir normaliai odai, mat geba pamaitinti odą, jos neapsunkindamas. Dėl drėkinamojo kremo efekto, aš nesu tokia tikra, man kremas labiau maitinantis, negu drėkinantis. Po jo naudojimo oda tampa minkštesnė, gražesnė, sveikiau atrodanti. Tačiau nepaisant to, jog kremo mėginio pakako palyginti ilgam, jokio poveikio raukšlelėms aš nepastebėjau.

Iš tiesų kremas mane sudomino ir neblogai tiko mano veido odai. Būtų įdomu išbandyti pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai