SIGNAL "White Now Glossy Chick" balinanti dantų pasta

Signal dantų pasta kaip viesulas įsiveržė į Lietuviškų dantų pastų rinką, atnešdamas įdomius skonius, neįprastas spalvas ir akį traukiančias pakuotes. Apie kai kurias Signal pastas, ir balinančias, ir citrinų skonio, ir prižiūrinčias burnos ertmę, jums jau pasakojau, na o šiandien metas naujosios "Glossy Chick" dantų pastos apžvalgai.

"Jūsų gyvenimo ribas brėžia tik tai, kiek toli išskleidžiate savo vaizduotės sparnus."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: SIGNAL "White Now Glossy Chick" balinanti dantų pasta
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, suteikti gaivos, balinti dantų emalį
Tinkamas tipas: visiems, norintiems baltesnių dantų (iki 6 metų amžiaus naudoti atsargiai)
Labiausiai patiko: puiki prevencinė priemonė, apsauganti nuo dantų emalio tamsėjimo
Labiausiai nepatiko: tikėjausi stipresnio balinamojo efekto
Tūris: 50 ml
Kaina*: apie 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima

Ką žada gamintojas: Vaikams iki 6 metų naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju. Žvilgantis efektas dar labiau spindinčiai baltai šypsenai. Iškart po valymo baltesni dantys, pastebimas balinimo efektas yra trumpalaikis.



Signal dantų pastos pakuotės ne tik traukia akį parduotuvių lentynose, tačiau iš tiesų žavi. Tiesa, tikriausiai visgi jos yra orientuotos į moterišką auditoriją: vargu ar kuris vyras atkreips dėmesį į rožinę dantų pastos pakuotę? Man asmeniškai (aišku, aš gi moteris), rožinės ir melsvos pakuotės derinys labai gražus. Kartoninėje pakuotėje yra skaidrus langelis, pro kurį puikiai matosi vidinė tūbelė. Dizaine naudojama labai daug įvairių elementų, tad kartais atrodo, jog nelabai aišku, kur ieškoti vienos ar kitos informacijos, tačiau visumoje, dizainas gražus ir dailus.

Tūbelė minkšto plastiko, užsukta plačiu, sidabro spalvos dangteliu. Dėl naudojimo, sunaudojus 2/3 pakuotės jokių problemų neturėjau. Tiesa, pati pakuotė mažytė, žema, ir nors jos kiekis gerokai mažesnis nei kitų pastų, tačiau man jos dydis pakankamai kompaktiškas ir patinka.


Kvapas ir skonis. Dantų pastos aštrumas, kvapas ir skonis man asmeniškai yra svarbūs dalykai. Pasta kvepia gaiviai, valantis dantis gaiva jaučiasi, tačiau burnoje mano receptoriai sureaguoja kaip į vaisinį skonį, tiksliau burbulinės, rožinės gumos skonį. Tikriausiai toks patiks toms, kurioms nepatinka ar atsibodo mėtinės dantų pastos.

Konsistencija ir spalva. Dantų pasta vidutinio tirštumo, tikriausiai tokia, kaip ir dauguma dantų pastų. Įdomiausias jos aspektas visgi yra spalva: pusę pastos skaisčiai, ryškiai mėlyna, o kita dalis - sidabrinė su blizgiomis dalelėmis.


Sudėtis: Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA CopolymerTrisodium Phosphate, Calcium Aluminum BorosilicateGlycerin, Lecithin, Tin Oxide, Limonene, CI 74160, CI 77891.
Sudėtyje yra natrio fluoride 1450 ppm F


Poveikis. Smagiausi aspektai yra dantų pastos skonis, kuris primena kramtomą gumą ar vaikišką dantų pastą ir jos spalva. Pasta gerai suputoja, ir valantis dantis visa burna atrodo mėlyna. Aišku, kuo ilgiau valotės dantis, tuo labiau ta spalva blunka ir vis šviesėja, kol galiausiai putos tampa beveik baltos (aš dantis valausi iš ties ilgai). Taip, dantų pasta dažo dantų šepetėlio šerelius, ir dažo kriauklę, tačiau jei tuoj pat nuplaunama vandeniu, jokių problemų spalva nekelia. Pagalvojau, ar mane jaudina tai, kad dažo? Ar atsisakyčiau įdomios spalvos dėl to lengvo dažymo? Žinokite ne, man tas tepimas daro tiek mažai problemų, kad aš ir toliau pirkčiau tokią pastą, nesukant sau galvos dėl to, jog reikia praskalauti kriauklę - vienaip ar kitaip, po kiekvieno prausimosi aš ją praskalauju.

Ar dantų pasta balina dantis? Taip, balina ir suteikia dantims lengvo spindesio, tačiau nereiktų tikėtis labai labai stipraus balinamojo efekto, čia tikrai ne balinimo procedūra stomatologo kėdėje, visgi gal vienu atspalviu mano dantukai tapo baltesni. Tačiau kadangi efektas nėra labai stiprus, pasta tinkama labiau kaip prevencinė priemonė po dantų balinimo, siekiant apsaugoti emalį nuo patamsėjimo ir dėmių.

Aš labai džiaugiuosi, kad šita pasta nejautrina mano dantų, nesukelia dantenų kraujavimo ar kitų problemų. Aišku, jos kiekis mažas ir pakaks trumpam, tačiau iš kitos pusės - greit sunaudojus, bus galima bandyti kitas neįprastas ir įdomias Signal dantų pastas ;)

Apskritai, šita man labai patiko tiek skoniu, tiek efektu, nors reikia pripažinti, kad ji labai labai panaši į Signal "White Now Triple Power Gold!" dantų pastą tiek efektu, tiek spalva. Šias dantų pastas tikriausiai skiria tik skonis burnoje ir kai kurios sudėtinės dalys.




Ačiū, kad skaitote,

Nepamirškite nusišypsoti savo nuostabiai balta šypsena,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai