ESSENCE "Mosaic" compact powder - kompaktinė pudra/ bronzatas "01 sunkissed beauty"

Metas dekoratyvinei kosmetikai, ir šį kartą apie bronzinę pudrą iš Essence. Pirmiausia turime du bet... Pirmas Bet - ruduo nėra bronzinės pudros metas, tačiau aš dėviu bronzatą iki pirmųjų šalnų, dažniausiai kartu su skaistalais. Antrasis bet - ši pakuotė yra senoji Essence Mosaic pakuotė, tačiau, patikrinau, jog naujosios sudėtis niekuo nesiskiria nuo senosios, vadinasi, pakeista tik pakuotė ir dailiau sudėtos spalvos. Tad visi mano bet, dingo, ir aš skubu jums pasakoti savo nuomonę apie Essence "Mosaic" kompaktinę pudrą, per brūkšnelį, bronzatą.

"Dabar laikas veiksmams. Niekada nėra per vėlu kažką daryti"
Antoine de Saint-Exuperi


Produktas: ESSENCE "Mosaic" compact powder - kompaktinė pudra/ bronzatas "01 sunkissed beauty"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: stipriai byra
Tūris: 10 g
Kaina*: 3,09 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Ypač švelni, smulkiai malta kompaktinė pudra suteika natūralų įdegio efektą.


Kaip ir dauguma Essence pakuočių, taip ir šios pudros, pakuotė atrodo gana paprasta, pagaminta iš skaidraus plastiko su šiek tiek išgaubtu, atidengiamu dangteliu. Visas dizaino akcentas į gražiai sudėliotas 5 skirtingas pudros spalvas. Tiesa, naujojoje pakuotėje jos atrodo dar įspūdingiau ir dar gražiau, negu mano turimoje, senojoje.

Keista, tačiau ant pakuotės šį kartą galima rasti visą reikalingą gaminio informaciją, įskaitant ir sudėtines dalis, kurių dažnai ant Essence gaminių paprasčiausiai nebūna. Tai iš tiesų džiugina, mat man nereikia bėgti ir ieškoti ingredientų kažkur internete ar bukletuose, kuriuos rasti parduotuvėse yra pakankamai sunku.


Kvapas. Kompaktinė pudra/ bronzatas man kvepia kokosais ir mica. Pamenate, Essence Sun Club priemones, su pakankamai aiškiu kokosų aromatu? Tai va, šita pudra kvepia labai labai panašiai.

Konsistencija. Nors spalvos sudėtos mozaikiškai, tačiau mano turimoje versijoje, jos labai greitai susimaišo tarpusavyje ir spalva tampa daugmaž vientisa. Produktas minkštas, atrodo vidutiniškai drėgnas, patrynus tarp pirštų slidus, tačiau sukuria labai daug atskirų dalelių, kurios byra ir kurias vis norisi nupurtyti nuo šepetėlio ir iš indelio.


Sudėtis: TALC, MICA, ISOPROPYL ISOSTEARATE, MAGNESIUM STEARATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Und/ And: TALC, ISOPROPYL ISOSTEARATE, MAGNESIUM STEARATE, MICA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, SILICA, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pudra skirstosi pakankamai tolygiai, mano turimas atspalvis man pasirodė šiek tiek ryžokas, tiksliau per šiltas mano veido odai, tačiau jei stipriai nesluoksniuoju ir neryškinu, labai akivaizdžiai nesimato. Produkte daug blizgių dalelių, ir jos aiškiai matomos (antroje nuotraukoje), kai veidą pasuku ar sujudu. Blizgių dalelių daug, jos ir smulkesnės ir stambesnės, tad bronzatas man nelabai tinkamas dienos metui.


Dirbti su pudra lengva, jos pigmentacija gera, skirstosi tolygiai, tačiau man vis kliūva tos blizgios dalelės. O ir išlaikymu, deja, pudra tikrai negali pasigirti: man ant veido išlieka gal 4-6 valandas ir tikrai neilgiau, tad reikia kelis kartus per dieną atnaujinti makiažą ir paryškinti bronzatu norimas vietas. Tad nežinau, man ji pasirodė taip sau, nors naudoti galima, tačiau manau, kad Essence turi ženkliai geresnių bronzinių pudrų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Turėjau, bet man nepatiko tie blizgučiai. Tikrai per dideli, nors šiaip mėgstu blizgias priemones.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą