GEOMAR "Esfoliante, Illuminante" valomoji - skaistinamoji veido kaukė su koralinių dumblių ir vilkdalgių ekstraktais

Ar dėl prasidėjusio šildymo ir sausesnio oro patalpose, ar tai dėl atvėsusių orų, bet mano veido poros pradeda kimštis. Na, gal ne tiek veido, kiek pačio nosies galiuko, ir didelės tragedijos tikrai nėra, bet visos norime gražios odos, todėl tokiu metu leidžiu veidui šiek tiek atsikvėpti nuo drėkinamųjų veido kaukių ir imu priemones, kurios skirtos valyti odą.

Valomąją Geomar veido kaukę buvau nusipirkusi jau gana senai, tačiau iki šiol nebuvo jokio poreikio jos naudoti, tiesiog norėjosi daugiau drėkinimo. Geomar veido kaukės man visai patinka, esu kelias išbandžiusi, na o šiam kartui rinkausi valomąją - skaistinamąją veido kaukę.

"Kai mėgaujatės tuo, ką darote, darbas tampa žaidimu"
Martin Yan


Produktas: GEOMAR "Esfoliante, Illuminante" valomoji - skaistinamoji veido kaukė su koralinių dumblių ir vilkdalgių ekstraktais
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: skaistinti ir valyti veido odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, išskyrus jautrią odą
Labiausiai patiko: valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra nesaugių ingredientų
Tūris: 2 x 7,5 ml
Kaina*: 1,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Rimi. Internetinėse parduotuvėse: Kaip smilga

Ką žada gamintojas: Valomoji-skaistinamoji veido kaukė. Sudėtis papildyta koralinių dumblių ir organinių vilkdalgių aktraktu. 95% sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės, iš ekologiškų žemės ūkių. Valomoji kaukė puoselėja ir drėkina odą. Švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Sudėtyje yra koralinių dumblių ekstrakto, organinio vilkdalgių ekstrakto ir išskirtinio medžiagų derinio Lightoceane (R). Kreminė tekstūra tinka pilkai, pavargusiai odai prižiūrėti.
Rezultatas: skaisti ir gerai sudrėkinta oda.
Naudojimas: tepti tolygiai ant švarios veido ir kaklo odos. Netepti aplink akis ir lūpas. Palaukti 5 min. Kaukės likučius nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti 1-2 kartus per savaitę. Nerekomenduotina jautriai veido odai.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė yra sunormuota į du maišelius - dviems naudojimams. Iš tiesų, gali atrodyti, kad kaukės kiekis šiek tiek per didelis, tačiau jei nepamiršime kauke palepinti ir kaklo odos, jos kiekis yra tinkamas. Kaukės pakuotė plastikinė, dizaine vyrauja žalia spalva. Pakuotė puošta pagrindinių ingredientų paveikslėliais.


Kvapas. Veido kaukės kvapas intensyvokas, primena gaivų kosmetinį kvapą, kuriame aiškiai jaučiasi vilkdalgių kvapo sunkumas.

Konsistencija. Veido kaukė baltos spalvos, kreminės tekstūros, su nedideliais, vos matomais rusvos spalvos grūdeliais.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Kaolin, Glycerin, Polyethylene, Glyceryl Stearate Citrate, Corallina Officinalis Powder, Iris Pallida Root Extract, Halidrys Siliquosa Extract, Trehalose, Hydrolyzed Vegetable Protein, Maris Sal, Cetearyl Alcohol, Polyacrylamide, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Veido kaukė kuo tolygiau tepu ant veido odos ir laikau 5 min. Iš tiesų, labai smagu, kad su kauke nereikia vaikščioti po namus 15-20 minučių, ir efektas odai suteikiamas greitai. Ne visuomet randu laiko toms 20 minučių skirtų daugumai veido kaukių, o prie vaiko keliaujant su išteptu veidu jis visad nori pačiupinėti, paliesti, patikrinti, kodėl mamytės veidukas toks keistas. Tad kuo trumpesnis laikymo laikas, tuo smagiau naudoti veido kaukę.

Po 5 minučių veido kaukę nuploviau pirštais, vis dar pamasažuodama sukamaisiais judesiais, taip mano odai liečiantis masažuojant su grūdeliais, odai buvo suteikiamas švelnus valomasis - šveičiamasis efektas.


Iš tiesų, aš kaukei jokių priekaištų neturiu: visi pažadai buvo išpildyti. Mano oda buvo drėgnesnė, šiek tiek skaistesnė, nosies poros išvalytos ir jaučiamas lengvas šveičiamasis efektas. Momentinis poveikis, nors ir laikinas, veido odai buvo matomas, kaukę naudoti man patiko ir gavau tai, ko iš jos tikėjausi. Kaukė iš tiesų geras variantas, kai reikia pavalyti odą, tiesa, giluminio valymo iš tokio tipo priemonės tikrai nereiktų tikėtis.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ir gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 * nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai