LAVERA giliai drėkinanti, gaivinamoji veido kaukė "Wild Rose" sausai odai

Sekmadienis - poilsiadienis... ir diena, kai mano vonioje atsiranda minimalus Spa procedūrų kampelis, kai galiu nors trumpam pamiršti visus vargus ir kasdienius rūpesčius, kai vaikutį prižiūri tėtis, o mamytė lepinasi vonia, čia geriausiu varinatu, na o jei turiu tik kelais minutes - bent jau veido kauke.

Šį kartą ant veiduko dėjau Lavera veido kaukę su erškėtrožių, makadaminjų it avokado aliejais. Šiaip Lavera man tik girdėta, bet niekuomet nebandyta kompanija, kiek žinau, pakankamai gerai vertinama tarp natūralios kosmetikos mėgėjų. Pirkti šampūną ar plaukų priežiūros priemones, kurios lyg ir vertinamos kaip natūralios, aš pabijojau, tad pažintį su kompanijos produkcija pradedu nuo veido kaukės.

"Lai ši diena būna kažko naujo pradžia"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: LAVERA giliai drėkinanti, gaivinamoji veido kaukė "Wild Rose" sausai odai
Gamintojas: "Laverana" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: regeneruoti, suteikti elastingumo, glotninti
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: intensyvus efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra nesaugių ingredientų
Tūris: 10 ml
Kaina*: 3,93 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Drėkina, gaivina, regeneruoja, suteikia elastingumo. Sausai ir brandžiai odai.
Kaukė skirta intensyviai odos priežiūrai, suteikia elastingumo. Ekologiškas laukinių rožių ekstraktas drėkina, atgaivina ir regeneruoja odą. Ekologiškas avokadų aliejus saugo nuo išsausėjimo. Makadamijų riešutų aliejus glotnina ir regeneruoja odą. Džiaukitės išpuoselėta ir elastinga oda.
Lavera – tai jau 25-erių metų patirtį turinti natūralios kosmetikos gamintoja iš Vokietijos.
Naudojimas: 1–2 kartus per savaitę užtepkite ant švarios veido, kaklo ar dekoltė srities odos. Netepkite arti akių ir burnos. Palaikykite kaukę 10–15 min., tada masažuokite, kol įsigers, arba švelniai nuplaukite vandeniu.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė balto plastiko, puošta rožių žiedlapių paveikslėliu ir užrašais. Dizainas švarus, gražus, sakyčiau minimalistinis, nes niekas nerėžia akies, viskas skoninga, paprasta ir saikinga.

Kvapas. Kaukės kvapas labai labai malonus, primena natūralų ekškėtrožių kvapą ir kažkodėl lūpų vazeliną. Toks įdomus derinys, tačiau man labai patiko. Va, erškėtrožių kvapas man patinka, o rožių kažkodėl, nelabai.

Konsistencija. Baltos spalvos veido kaukė kreminės konsistencijos, tačiau labai labai labai tiršta. Tokio tirštumo veido kaukės iki šiol aš nebuvau naudojusi.


Sudėtis: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Alcohol*, Cetearyl AlcoholMyristyl AlcoholCellulose, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Lecithin, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Sambucus Nigra Flower Extract*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*,  Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Xanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, Sodium HyaluronateTocopherolHelianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citronellol**, Linalool**, Geraniol**, Limonene**, Citral**, Benzyl Benzoate**, Farnesol**.
* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių,
** natūralūs eteriniai aliejai.

Be sintetinių kvapų;
Be dažiklių;
Be konservantų;
Pagaminta iš augalinių medžiagų;
Visiškai natūrali.


Poveikis. Nepaisant kaukės tirštumo, ji pakanakamai tolygiai paskirstoma ant odos. Kaukės kiekio man pakako padengti kaklo ir veido odą storu priemonės sluoksniu, netgi pasirodė, kad jos per daug, tad jei taupote, tikriausiai tepant plonesniu sluoksniu jums pakaktų padengti ir du kartus ant veido. Aš asmeniškai taip niekad nedarau, man per kelias dienas kaukė padžiūva, ir man kažkodėl atrodo, jog ant veido dengiu nešviežią produktą.

Veido kaukę ant odos laikiau 15 minučių, per tą laiką dalis jos susigėrė į odą. Gamintojas sako, kad jos likučius reiktų įmasažuoti į odą arba nuplauti šiltu vadeniu. Masažuoti masažavau, tačiau susigėrė tik dalis produkto, likučius vis tiek teko nuplauti vandeniu, naudojant silikono kempinėlę (taip gerokai patogiau nuplauti riebias, ir molio pagrindo kaukes).




Šita veido kaukė yra nuos-ta-bi!!!! Po naudojimo mano veido oda gerai, intensyviai pamaitinta, sudrėkinta, tai, lyg būčiau savaitę naudojusi geros kokybės, intensyviai maitinantį veido kremą. Įsivaizduojat? Tačiau kaip nutinka su kremais, kaukė neapsunkina veido odos ir nekemša porų: atvirkščiai, oda atrodo gaivi, skaisti, glotni, tolygi, labai labai švelni. Apskritai, ne tik sveikai atrodanti, bet ir gerokai sveikesnė, nei prieš kaukės naudojimą. Na nerealiai patiko, labai labai. Nežinau ar nesumeluosiu, ir bijau sumeluoti, tačiau tai geriausia bent jau iki šiol, mano naudota veido kaukė, labai patiko ir tiko. Ir taip, jos kaina kiek aukštesnė, negu panašios paskirties vienkartinių kaukių, tačiau nesigailiu nė vieno, šiai kaukei išleisto cento.

P.S. dėl kaukės riebumo, manau ji visiškai netiks riebios, mišrios odos savininkėms. Geriausiai - sausos, normalios odos priežiūrai.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Beje dabar tai kaukei yra 25% nuolaida. Vat pabandziau atidaryti jusu nuoroda ir radau ta kainu sumazinima.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą