TREVOR SORBIE "Rejuvenate" atkuriamasis šampūnas ir lengvas kondicionierius ploniems plaukams su kolagenu ir peptidais

Šampūnas ir kondicionierius... tikriausiai nėra tokios merginos, kuri galėtų apsieiti be šių dviejų plaukų draugelių kompanijos? Ir tikriausiai, aš jums jau spėjau išūžti galvas ir mintis, vos ne kiekviename įraše minėdama, jog visuomet, visuomet renkuosi tik to paties gamintojo ir linijos kondicionierių ir šampūną, jie man būtinai turi sutapti. Todėl šiame įraše to tikrai neminėsiu, paminėjau, bet neminėsiu. Cha-ha!

"Nesitikėk kažko neįtikėtino, padaryk neįtikėtiną tikėtinu"
Bob Dylan

Trevor Sorbie plaukų priežiūros priemonės nėra naujovė mano plaukams, tiesą pasakius mėlyną, drėkinančią liniją plaukams esu naudojusi, bet labiausiai man patiko drėkinantis plaukų kremas (esu paprašiusi draugės, kad pažiūrėtų, ar dar galima jo įsigyti). Tačiau kažkaip nepamenu, kokį įspūdį man buvo palikę gamintojo šampūnai ir kondicionieriai. "Rejuvenate" šampūną ir kondicionierių laimėjau Dijora organizuotame konkurse, daugiausia jį naudojau vasaros metu, esant karštiems orams. Metas pristatyti produktus ir mano nuomonę apie juos.


Produktas: TREVOR SORBIE "Rejuvenate" atkuriamasis šampūnas ir lengvas kondicionierius ploniems plaukams su kolagenu ir peptidais
Gamintojas: "Trevor Sorbie International PLC". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, atkurti, drėkinti, sumažinti šiaušimąsi ir elektrinimąsi
Tinkamas tipas: ploniems plaukams
Labiausiai patiko: lengva formulė, neapsunkina plaukų
Labiausiai nepatiko: šampūnas velia plaukus, kondicionieriaus vis nepakanka
Tūris: kiekvieno po 250 ml
Kaina*: kiekvienas po 15,00 EUR
Kur galima įsigyti: Dijora internetinėje svetainėje

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: Naujojo TREVOR SORBIE atkūriamojo šampūno pagrindas -  jau daugelį metų odos priežiūroje sėkmingai naudojama medžiaga Collasurge (jūrinio kolageno aminorūgštys). Jūrinis kolagenas yra artimiausias mūsų organizme randamam kolagenui, jo atkūriamasis ir stiprinamasis poveikis plaukams yra patvirtintas daugelio mokslinių tyrimų. Collasurge kartu su giliai plaukus kondicionuojančia medžiaga Keramimic 2.0 ir kiti naujose TREVOR SORBIE priemonėse esantys aktyvūs ingredientai geba giliai skverbtis į pažeistas plauko vietas ir efektyviai atkurti jo paviršių, grąžindami plaukams sveiką blizgesį ir paslankumą.

Šampūno poveikis:
* Švelniai valo neapsunkindamas plaukų;
* Suteikia ilgalaikės apimties ir blizgesio;
* Kolageno ir peptidų junginys švelniai ir giliai drėkina;
* Sumažina šiaušimąsi ir elektrinimąsi.

TREVOR SORBIE atkūriamąjį šampūną rekomenduojama naudoti kartu su tos pačios linijos kondicionieriumi.
Naudojimas: Visuomet trinkdami plaukus naudokite šampūną du kartus. Pirmas kartas pašalins kitų plaukų priežiūros priemonių likučius ir aplinkos nešvarumus, o antras suformuos daugiau putų ir giliai išvalys plaukus ir galvos odą.


KONDICIONIERIUS: Naujojo TREVOR SORBIE atkūriamojo kondicionieriaus pagrindas -  jau daugelį metų odos priežiūroje sėkmingai naudojama medžiaga Collasurge (jūrinio kolageno aminorūgštys). Jūrinis kolagenas yra artimiausias mūsų organizme randamam kolagenui, jo atkūriamasis ir stiprinamasis poveikis plaukams yra patvirtintas daugelio mokslinių tyrimų. Collasurge kartu su giliai plaukus kondicionuojančia medžiaga Keramimic 2.0 ir kiti naujose TREVOR SORBIE priemonėse esantys aktyvūs ingredientai geba giliai skverbtis į pažeistas plauko vietas ir efektyviai atkurti jo paviršių, grąžindami plaukams sveiką blizgesį ir paslankumą.


Kondicionieriaus poveikis:
* Atkuria plauko struktūrą ir apimtį;
* Suteikia plaukams akinamo blizgesio;
* Grąžina plaukams drėgmę;
* Sumažina šiaušimąsi ir elektrinimąsi;
* Maitina.

Naudojimas: paskirstykite priemonę per visą plaukų ilgį iki pat galiukų, išskyrus plaukų šaknis. Tepkite kondicionieriumi šlapius plaukus, palikite 2-3 minutėms ir kruopščiai nuskalaukite.


Kaip visuomet, pirmiausia noriu pradėti pasakoti apie produktų pakuotes. Tiek šampūno, tiek kondicionieriaus pakuotės vienodos: žemas, platus buteliukas, pagamintas iš kietoko plastiko. Realiai šampūną nuo kondicionieriaus skiria tik buteliuko spalva. Ir čia man buvo pirmas netikėtumas: aš esu pratusi, kad šampūno buteliukas būtų tamsesnės, o kondicionierius šviesesnės spalvos. O čia gi, viskas atvirkščiai: šampūnas - švelniai violetinės, kondicionierius - ryškiai violetinės spalvos. Ir tiesą pasakius, kas kartą plaudama plaukus, dar kartą vis perskaitau, aš tikrai esu pasiėmusi tą pakuotę, kurią noriu, nes pagal spalvas, vis maišau šį variantą su tuo, mums įprastu - šampūno buteliuko spalva tamsesnė - variantu.

Produktų dizainas realiai labai paprastas: naudojami tik užrašai. Apskritai, dėl tokio dizaino produktai atrodo, jei ne visiškai profesionaliai, tai iš tiesų rimtai nusteikę. Ant buteliuko galima rasti visą reikalingą informaciją. Na, o dabar pagrūmojimai platintojams: na jei jau darote etiketes su vertimu tokiems produktams kaip dušo želė, šampūnai, kondicionieriai, tai padarykit jas bent truputį atsparias vandeniui, o ne atspausdinkit ant paprasto popieriaus. Menkas malonumas, kai informacinis lapelis sudrėkęs ima nusitrinti ir plyšti. Aišku, įprastinis vartotojas turbūt perskaitė ir nebekreipia dėmesio, tačiau tinklaraštininkui tai labai svarbu: matyti informaciją apie gaminį iki pat jo sunaudojimo. Ir dar platintojai neturėtų lipduku užklijuoti sudėtinių dalių... Tiesiog, taip negali būti, aš suprantu, informacijos žiauriai daug reikia sutalpinti tame lapelyje, bet visuomet yra būdų: gal sriftas gali būti vos vos mažesnis? Arba tekstą galima sudėti į du stulpelius ir neuždengti ingredientų? Sprendimų manau tikrai gausu, nes jei būčiau parduotuvėje,ir rinkčiausi prekę plaukams, niekad nepirkčiau tos, kurios sudėtinės dalys užklijuotos...

Abu buteliukai dozuojami pro pompas, kurias galima, reikalui esant nusukti nuo buteliukų. Apačioje nuotraukoje matote atidaryto buteliuko pompą, ir šalia - neatidarytą pompą. Pompų angos nedidelės, kvadrato formos. Ir jei dabar galvojate "eina sau, kaip patogu...", turiu jus nuvilti - labai nepatogu: vienam plovimui reikia 10 kartų paspausti pompą, kad delne atsirastų reikiamas kiekis, kadangi plaunam 2 kartus, tai dar kartą pumpuojam 10 paspaudimų; galiausiai apie 10 ir kartais daugiau paspaudimų kondicionieriaus pompa... Ar vis dar atrodo patogu? Apie 30+ kartų per vieną galvos plovimą paspausti pompeles? Nežinau, kas su jomis negerai, tačiau jos neveikia kaip turėtų, nebent kažkam tiek kartų spaudyti pompą yra normalu? Man nea...


Kvapas. Tiek šampūnas, tiek kondicionierius kvepia šiek tiek įkyroku kvapu, primenančių kirpyklas, plaukų dažus ir įvairias priemones, kurias kirpėjos tepa ant plaukų po dažymo. Viskas kartu, tačiau labiausiai man panašu į prislopintą plaukų dažų kvapą. Nežinau, ar jis man malonus, ar ne? Tiesiog, kvapas ir tiek, didelio malonumo jį užuosdama nejaučiu, tačiau neerzina.

Konsistencija. Plaukų šampūnas skaidrios, šiek tiek perlamutrinio balzganumo turinčios spalvos. Konsistencija primena dušo želė. Tuo tarpu kondicionierius baltas, tirštumu primena lengvos konsistencijos rankų kremą.


Sudėtis:
Šampūno: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol. Amodimethicone, Parfum, Polyquaternium-11, Glycol Distearate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Steareth-4, Collagen Amino Acids, Sodium Chloride, Citric Acid, Dipropylene Glycol, Trideceth-12, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

Kondicionieriaus: Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Steareth-2, Steareth-21, Panthenol, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Parfum, Collagen Amino Acids, Dipropylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Linalool, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl IononeMethylchloroisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium ChlorideMethylisothiazolinone.


Poveikis. Apie pompos džiaugsmus ir reikiamą didžiulį paspaudimų kiekį jums jau pasakojau, tai žiauriai nepatogu, todėl iš karto keliaujam prie priemonių ir jų poveikio. Pirmiausia, kas man iš pradžių žiauriai nepatiko, yra tai, jog kaip visuomet išsiploviau galvą šampūnu, ir jaučiu, kad plaukai nešvarūs! Pirmą kartą šampūnas net neputojo normaliai... Sekantį plovimą, pasikartojus situacijai, nusprendžiau pabandyti plauti du kartus: antrą kartą plaunant šampūnu, jis pakankamai suputojo ir po antro plovimo plaukai atrodė švariai išplauti, tad būtina su šampūnu plaukus plauti per du kartus. Aišku, gamintojas tai paminėjo ant pakuotės, bet naudojimo aš neskaičiau, nes gi visos žinome, kaip naudotis šampūnu. Pasirodo nežinau :)

Plaunant šampūnu man nepatiko ne tik tai, kad du plovimai privalomi, tačiau ir tai, kad šampūnas suvelia plaukus juos plaunant. Aišku, natūraliose piemonėse tas suvėlimo efektas būna 100 kart stipresnis, tačiau čia nenatūrali priemonė, ir tokio efekto apskritai neturėtų būti. Na, o tepant ant plaukų kondicionierių, manęs laukė dar viena staigmena: 10 pompos paspaudimų, tepu ant plaukų - susigeria akimirksniu; dar 10 - susigeria; dar 10 - vėl dingsta viskas... Nelogiška - kiek tepčiau ant plaukų, tiek kondicionierius dingsta: tikriausiai galėčiau sutepti visą buteliuką ir priemonė nesuteiktų plaukams slidumo, kurį esu pratusi jausti, kai priemonės užtepu pakankamai.

To pasekoje, aš pastebėjau, kad kondicionierius labai lengvas, neapsunkinantis plauko, bet... man nepakako jo maitinamojo efekto. Mano plaukams reikėjo daugiau, o daugiau aš turiu tik vieną kondicionieriaus buteliuką.

Iš tiesų, kalbant apie efektą riektų paminėti, kad kondicionierius šiek tiek suglotnina plaukus, jie nesielektrina ir šiek tiek mažiau veliasi. Priemonė neblogai drėkina plaukus, o apie maitinimą, man sunku kalbėti ne ironiškai - jo praktiškai nerasta. Taip, priemonė suteikia plaukams purumo, minkštumo ir švelnumo, ir jei džiovinsime džiovintuvo pagalba, jie atrodys iš tiesų gerai. Problema yra tuomet, jei džiūti paliekame natūraliai: plaukai šiek tiek išsipučia ir galutiniame rezultate, neatrodo taip gražiai, kaip norisi.

Šiaip, abi priemonės man visai patiko, taip, niuansų yra, tačiau spėju daugiausiai jų dėl to, kad nei šampūnas, nei kondicionierius neskirtas mano tipo plaukui. Ar tai tikrai atkuriamosios priemonės aš suabejojau jau senai. Ir nepaisant visų mano išsakytų pastabų, tikriausiai priemonės džiugintų plonų plaukų savininkes, kadangi visiškai neapsunkina plauko ir nesveria jo žemyn, vizualiai plaukų atrodo daugiau, jie atrodo tankesni nei yra. Tad jei mėgstate šiek tiek žemyn sveriančias priemones ir glotninimą - nei šampūnas, nei kondicionierius jums nepatiks, lygiai taip pat, jei jums reikia intensyvaus maitinimo. Bet plonų plaukų savininkėms šią liniją manyčiau būtų visai smagu išbandyti - gaila, kad ji nepateisino mano lūkesčių ir nepaliko gilesnio įspūdžio.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai