L'OCCITANE rankų kremas su 20% taukmedžių sviestu

 Spalis tikriausiai gali būti tituluojamas kaip rankų kremo metas: rankų kremo, bent jau aš, sunaudoju didžiulį kiekį rankų kremo būtent spalio mėnesį. Per visus metus būtent spalį kremo sunaudoju daugiausiai, ir tikriausiai tai lemia greitai atšalę orai ir nespėjusi prisitaikyti prie atšiauraus oro oda, ir aišku, tai, jog spalį dažniausiai dar nedėviu pirštinių ir visai nesaugau rankų. Todėl tiek dienos metu, o gausiausiai vakare, bandau kompensuoti rankoms padarytą žalą ir jas gausiai tepu kremais.

Tad šiandien įrašas apie L'Occitane ir vieną jų nuostabiųjų rankų kremų, kuris, galvojau man visiškai nepatiks, tačiau priešingai mano išankstiniam nusistatymui, kremas man labai patiko.

"Aš pastebėjau, kad ruduo yra labiau jausmų ir emocijų, sielos sezonas, negu gamtos sezonas"
Friedrich Nietzshe


Produktas: L'OCCITANE rankų kremas su 20% taukmedžių sviestu
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti ir švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis
Tūris: 10 ml (kiti dydžiai - 30 ml, 150 ml)
Kaina*: 30ml - 8,00 EUR; 150 ml - 22,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Papildytas 20% taukmedžių sviestu, šis kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, apsaugodamas, pamaitindamas rankas ir suteikdamas joms komforto.

Viso pasaulio klientų mėgiamiausias. Taukmedžių sviesto rankų kremas visame pasaulyje parduodamas kas tris sekundes. Sudėtyje esantys medaus ir migdolų ekstraktai, kokoso aliejus ir taumedžio sviestas efektyviai rūpinasi Jūsų rankomis. Turtingos kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, švelnindamas ir glotnindamas rankas, nepalikdamas riebaus sluosnio.

Taukmedžių sviestas yra natūralus balzamas, naudojamas Užsachario moterų Afrikoje. Nuo 1980 m. L’OCCITANE palaiko tvarią, sąžiningos prekybos partnerystę su Burkina Faso moterimis, kurios išgauna taukmedžių sviestą. L‘OCCITANE fondas skatina jų ekonominę emancipaciją, remdamas raštingumo programas ir moterų verslumo projektus.


Rankų kremo pakuotė atrodo lyg būtų pagaminta iš metalo, tačiau ji yra metalo spalvos plastiko. Plastikas minkštas, patogus, lengvai pasispaudžia, todėl jokių problemų dėl gaminio naudojimo nėra. Pakuotės dizainas kuklus, puošybos nedaug, tačiau jis elegantiškas, dailus ir keliantis malonias emocijas. Atrodo, kad mėlyno fono apvalus paveikslėlis būtų emblema ar etiketė. Apskritai, taip kukliai, bet taip maloniai akiai... Man patinka L'Occitane gaminių pakuotės, jos iš tiesų turi kažką tokio...

Juodos spalvos šešiabriaunis, atsisuka. Dozavimo anga nedidelė, patogi išspausti reikiamą gaminio kiekį.


Kvapas buvo tas aspektas, kurio bijojau labiausiai... Aš nekenčiu taukmedžio kvapo, na nemėgstu, tačiau, mano nuostabai, kremas kvepia labai maloniu, kosmetiniu kvapu, toks saldžiai gaivus, labiau gaivus su geru saldumo santykiu. Man labai patinka, o kvapas, po kremo padengimo ant rankų, išlieka apie 30 minučių.

Konsistencija.  Rankų kremas vidutinio tirštumo, konsistencijoje jaučiasi riebumas.




Sudėtis: Aqua/ WaterButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, DimethiconeCetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Mel/ Honey Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Althaea Officinalis Root ExtractCocos Nucifera (Coconut) Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) SterolsRosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf ExtractHelianthus Annuus (Sunflower) Seed OilXanthan Gum, Ceteareth-33, Polyacyylamide, PEG-100 StearatePropylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Dehydroacetic AcidPhenoxyethanol, Chlorphenesin, AlcoholParfum/ FragranceLinalool, Coumarin, Citronellol, Butylphenyl MethylpropionalAlpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol.



Poveikis. Rankų kremas į odą susigeria vidutiniškai greitai, sakyčiau gerokai lėčiau, nei kiti L'Occitane kremai, tačiau ir jų konsistencija buvo gerokai lengvesnė, nei taukmedžių kremo. Ir aš sakyčiau, kad ant rankų jis palieka slidumą, tokią nestorą plėvelę. Nors sakyčiau, kad ji po kiek laiko dingsta nuo odos, tad galbūt rankų kremo likučiai geriasi ilgiau, nei maniau?

Rankų kremas maitina, minkština, švelnina rankas, išlygina netolygią rankų odą, sudrėkina išsausėjusias vietas. Nemanau, kad jis būtų pakankamai  riebus žvarbiam žiemos orui, tačiau teikia pakankamo maitinimo rudens metu. Nors ir nesitikėjau,  kad jis man patiks, tačiau patinka, tiesa, tikriausiai nelabai rinkčiausi ir vasaros metui, tačiau pavasariui ir vasarai - super!




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Sio kremo kvapas man nelabai patiko. Bet pats kremas visai nieko. Maza pakuote nesiojausi kosmetineje ir karts nuo karto tepdavau rankas...kai pajausdavau kad butinai reikia kremo rankoms. O spali be pirstiniu jau salta salta vaistineti..ypac tokiu lietingu oru.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis toks labiau sausai odai, ir vėsesniam orui.
      O be pirštinių, iš tiesų šaltoka :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą