DOUGLAS "Naturals" valomasis veido tonikas su organinišku granatų ekstraktu

Sveiki, kaip laikotės? Kaip gyvenate? Kas pas jus naujo? Dienos pas mane lekia kaip valandos, o savaitė - kaip dienos... Pradėjus šalti orams aš pakeičiau veido priežiūros rutiną, tačiau iš jos ištisus metus nedingsta veido tonizavimas toniku ar losjonu. Ar jūs naudojate veido toniką? Ar nepamirštate jo kasdienėje veido priežiūros rutinoje? Šį kartą naudojau veido toniką iš Douglas Naturals, skirtą valyti visiems odos tipams.

"Geriausias makiažo pagrindas, yra sveikai spindinti oda"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: DOUGLAS "Naturals" valomasis veido tonikas su organinišku granatų ekstraktu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuvalyti odą, atgaivinti ir atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai valo odą
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina, nedidelis kiekis
Tūris: 150 ml
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Gryna, natūralu ir veiksminga: šis tonizuojamasis losjonas puikiai nuvalo makiažą, o oda lieka atgaivinta ir atsipalaidavusi.
• Oda paruošiama kasdienės priežiūros procedūroms.
• Tinka brandžiai odai.
• Be parabenų ir alkoholio.
• Be dažiklių ir sintetinių kvapiųjų medžiagų.

Veikliosios medžiagos
• Sudėtis papildyta biologiniu granatų ekstraktu, žinomu dėl gausaus kiekio antioksidantų, padedančių aktyvinti ląstelių atsinaujinimą ir gerinti apsauginę odos funkciją.
• Rožių vanduo padeda odai kovoti su žalingais aplinkos veiksniais.

Naudojimas: Nuvalius odą, suvilgyti vatos lapelį toniku ir valyti juo veidą. Kartu atlikti įprastas odos priežiūros procedūras.

Svarbiausi ingredientai:

Rosa Damascena (Damaskinė rožė)
Apie damaskinę rožę žinota jau senovės pasaulyje. Ji pasižymi antispazminėmis, karščiavimą mažinančiomis savybėmis, o jos aromatas padeda atpalaiduoti žmogaus psichiką. Mūsų naudojamas rožių vanduo gaunamas iš tradicinio gamybos būdo. Rožių žiedlapiai savyje sukaupia didelį kiekį rožių aliejus. Kaip vandens pakaitalas, rožių vanduo žymiai padidina organiškų kosmetikos priemonių efektyvumą.Tai reiškia,: nuo 60% iki 70% didesnis priemonių veiksmingumas plius nuostabus rožių aromatas!
Derlius: Maroke rožių derlius surenkamas tarp gegužės ir birželio mėnesių. Per 3 savaites, rožių žiedlapiai kasdien prieš patekant saulei yra nuskinami rankomis. Derliaus nuėmimas vyksta tik tradiciniais metodais. Apmokyti pagalbininkai sugeba surinkti iki 18 kg rožių žiedlapių per dieną.
Produkcija: Mūsų odos priežiūros linijoje gryno rožių aliejus nėra, tačiau vietoj jo naudojame pirmo distiliavimo būdu išgautą rožių vandenį. Tai reiškia, kad rožių aliejaus dalis, esanti pirmo distiliavimo rožių vandenyje yra vis dar aukšta, nes iš viso distiliuoti galima iki 4 kartų. Distiliavimo procesas vyksta naudojant garus. Distiliavimo metu gautas vanduo yra rožių vanduo, geriau žinomas kaip rožių hidroliatas, kuris pasižymi daugybe gydomųjų savybių.

Granatų (Rojaus vaisių) sėklų aliejus

1. Atgaivina odą: Granatų sėklų aliejus stimuliuoja "keratinocitus", t.y. pagrindines ląsteles, randamas išoriniame odos sluoksnyje. Tai padeda atkurti pažeistą odą, ją atgaivinti ir suteikti daugiau jaunatviškos išvaizdos.
2. Kovoja su laisvaisiais radikalais: Granatų sėklų aliejaus sudėtyje yra unikalus polinesočiųjų aliejų darinys, vadinamoji "punicic rūgštis", taip pat omega 5 riebalų rūgštis, kurios pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Aliejus apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, tokiu būdu lėtindamas senėjimo procesus. Jis taip pat suteikia apsaugą nuo saulės daromos žalos.
3. Priešuždegiminis efektas: Granatų sėklų aliejus suteikia raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Jis taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, t. y. mažina odos sudirgimą ir paraudimą. Aliejus gydo odą ir padeda ją atkurti. Tai vyksta dėl to, kad iš aliejaus gautos maistingosios medžiagos patenka tiesiogiai į ląstelę, kas paspartina ląstelių regeneracijos ir atjauninimo procesus.
4. Mažina odos sausumą. Tai puikus ingredientas odos priežiūrai, nes pasižymi maža molekuline struktūra, kuri leidžia įsiskverbti giliau į odą. Kadangi granatų aliejus įsiskverbia giliai į odą, jis yra ypač veiksmingas prižiūrint sausą odą. Jis ramina sausą, pleiskanojančią ir sudirgusią odą. Aliejuje esanti punicic rūgštis drėkina odą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo.

Granatų (Rojaus vaisių) vaisių ekstraktas
1. Ląstelių regeneracija: granatai padeda apsaugoti epidermį ir skatina odos ląstelių atsinaujinimą epidermyje ir dermoje.
2. Senėjimą mažinantis poveikis: granatai saugo nuo pernelyg ankstyvo senėjimo, padėdami mažinti saulės poveikio ir žalos sukelto senėjimo požymius, tokius kaip raukšlės ir smulkios raukšlelės. Granatai taip pat padeda išvengti padidėjusios pigmentacijos ir senatvinių dėmių.
3. Jaunesnė išvaizda: granatai glotnina ir stangrina odą, skatindami kolageno ir elastino gamybą bei minkštindami odą.
4. Tinkamumas riebiai ir mišriai odai: granatų aliejus puikiai tinka net riebiai odai, nes jis padeda sumažinti nuo spuogų likusius randelius ir malšina nedidelį sudirgimą.


Produkto pakuotė atrodo gana paprasta: dizaine nenaudojami puošybos elementai, išskyrus užrašus ir ekologišką gaminio ženklinimą. Tačiau pakuotės kokybė šiuo atveju ne akimis matoma, o greičiau jaučiama: baltas pakuotės plastikas tvirtas ir kokybiškas, gana kietas, tačiau toniko buteliuką reikia spausti labai minimaliai. Pati pakuotė turi kažkokio lyg matinio užbaigimo, keistą efektą labai patogu ir maloni liesti rankomis.

Buteliukas užsuktas rožiniu plastiko dangteliu, po kuriuo anga dozavimui. Dangtelis atsisuka, niekas neatsikemša, ir tai nėra pats patogiausias būdas naudoti priemonę, tačiau didelių problemų man nekelia.

Kvapas. Nors sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau aš negaliu pasakyti, kuo tonikas kvepia. Kvapas primena natūralius augalinius hidrolatus arba gėlių vandenis, kuriuos darydavausi namų sąlygomis; tačiau kažkokio aiškesnio kvapo negaliu identifikuoti.

Konsistencija. Skaidrus skystis visiškai toks, kaip vandenėlio skystumo. Ir viskuo primena visiškai paprastą vandenuką.


Sudėtis: Aqua, Punica Granatum Fruit Water*, Glycerin, Sodium PCA, Rosa Damascena Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Ricinus Communis Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Glyceryl Caprylate, Parfum**, p-Anisic Acid**, Levulinic Acid**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**.
* ingredientai iš sertifikuotų organinių ūkių; 
** natūralūs eteriniai aliejai.


Poveikis. Aprašyti veido toniko poveikį yra ganėtinai sudėtingas uždavinys: tonikas skirtas valyti ir gaivinti odą bei ją paruošti veido kremui, serumui bei kitoms priemonėms, naudojamoms po veido odos valymo. Šitas tonikas tą ir daro: puikiai pašalina makiažo likučius ir gerai nuvalo po prausimo ant odos likusius nešvarumus.

Tonikas man asmeniškai nesukelia jokių veido odos problemų, nedirgina, nealergizuoja odos. To iš priemonės ir nesitikėjau: gana natūrali produkto sudėtis yra pakankamai saugi net ir jautresnei veido odai. Man tonikas tiko ir patiko.

Galbūt prie priemonės minusų reiktų paminėti tik tai, kad 150 ml už beveik 10 Eur man pasirodė šiek tiek brangoka. Ne, ne kosmiškai brangu, bet brangoka. Tačiau vertindama saugią ir naudingą odai sudėtį, gerą valomąjį efektą ir komforto jausmą po toniko naudojimo, galiu konstatuoti, kad kainos dydis yra labai jau nedidelis minusas.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai