AVON "Planet SPA" drėkinanti veido kaukė "Heavenly Hydration" su Viduržiemio jūros regiono alyvuogių aliejumi

Šiandien noriu dar būtinai papasakoti apie pastaruoju metu naudojamą veido kaukę iš Planet SPA su alyvuogių aliejumi. Iš šios linijos, kažkada, labai senai jau buvau bandžiusi šios linijos kaukę plaukams, kuri, kiek pamenu, man buvo palikusi neblogą įspūdį. Todėl mano namuose atsidūrė ir šios linijos veido kaukė, kuriai turėjau gana didelių lūkesčių. Kviečiu naujam įrašui ir nuomonei apie Avon "Planet SPA" veido kaukę.

"Laimė lygi realybei be lūkesčių"
Tom Magliozzi



Produktas: AVON "Planet SPA" drėkinanti veido kaukė "Heavenly Hydration" su Viduržiemio jūros regiono alyvuogių aliejumi
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti ir atgaivinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinimas
Labiausiai nepatiko: kaukės efektas per silpnas
Tūris: 75 ml
Kaina*: pilna kaina 8,10 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)

Ką žada gamintojas: Atkuria gyvybiškai svarbias drėgmės atsargas, atgaivina ir sudrėkina odą.
Naudojimas: tolygiai ištepti švarią odą. Po 20 min. nuplauti šiltu vandeniu.


Avon "Planet SPA" veido kaukės pakuotė tūbelės formos, pagaminta iš minkšto, lengvą matinį efektą turinčio plastiko. Pakuotės dizainui pasirinkta švelniai žalsva spalva, puošta Planet Spa aukso spalvos simboliu, ir alyvuogių augalinio motyvo juostele apačioje. Dizainas paprastas, bet atrodo dailiai, neperkrautas, ir kartu ne tuščias.

Tūbelės apačioje yra neatsisukantis dangtelis, dalis jo lengvai atsikemša, atverdamas dozavimo angą, kuri yra patogi, nei per didelė, nei per maža. Dangtelis atsidarinėja lengvai, tačiau yra pakankamai sandarus.


Kvapas. Veido kaukės kvapas kosmetinis, matyt gamintojai bandė sukurti alyvuogių aromatą, tačiau jis mano uoslei visiškai neskanus: sintetinis, nenatūralus, šiek tiek gaivus, šiek tiek saldus. Jei kada bandėte kažką iš drėkinančios Avon planet spa linijos su alyvuogėmis, tai visų gaminių kvapas yra toks pats, sintetinis, ir gal vos vos primena alyvuoges, bet nepasakyčiau.

Konsistencija. Veido kaukės konsistencija tiek tiek primena vidutinio tirštumo dušo želė. Kaukė lengvai žalsvos spalvos su smulkiomis baltos spalvos dalelėmis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Zea Mays Starch, Carbomer, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Parfum, Benzophenone-4, Dimethicone, Panthenol, Olea Europaea Oil, Olea Europaea Leaf Extract, Phosphoric Acid, Alcohol Denat., Lecithin, C12-15 Alkyl Benzoate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Beta-Carotene, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, CI 19140, CI 15510, CI 42090.

Sudėtyje yra vitaminų A, C, E.


Poveikis. Veido kaukę tepiau ant odos naudodama šepetėlį, tiesiog, taip man patogiau tepti tokio skystumo kaukes, o ir padengimas atrodo tolygesnis, nei dengiant tik pirštais. Ant odos veido kaukė atrodo visiškai skaidri, nelieka žalumo, o baltos dalelės (kad ir kokia būtų jų paskirtis) iš viso kažkur dingsta. Praėjus numatytam viską tiesiog nuplaunu nuo veido naudodama silikoninę kempinėlę, su tokia plovimas paprastesnis, ypač, kai ši kaukė ant veido palieka kažką, ką vandeniu ir pirštais sunku nuplauti. Nuplaunu gerokai greičiau ir geriau su kempinėle.


Po veido kaukės aš iš tiesų pastebiu, jog mano oda drėgnesnė, lengvai atgaivinta ir... viskas. Na nežinau, kažkaip tikėjausi iš kaukės daugiau, o ir drėkinimas nėra toks intensyvus, kokio norėčiau. Tiesiog, iš priemonės aš tikėjausi daug, o rezultatu esu nusivylusi.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai