FITOKOSMETIK "Organic Oil" atstatanti, greito poveikio plaukų kaukė visų tipų plaukams su makadamijos ir avokado aliejais

Vėl plaukų priežiūra, ir vėl plaukų kaukė. Šį kartą bandau dar vieną plaukų kaukę iš Fitokosmetik, jos man iš tiesų labai patiko, todėl beveik be abejonių susigundžiau įsigyti dar vieną su makadamijų ir avokadų aliejais, žadančią itin greitą poveikį plaukams.

"Jeigu negalite pakeisti  savo aplinkos, pakeiskite savo plaukų spalvą"
Brittany Murphy


Produktas: FITOKOSMETIK "Organic Oil" atstatanti, greito poveikio plaukų kaukė visų tipų plaukams su makadamijos ir avokado aliejais
Gamintojas: "Fitokosmetik". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: atkurti, suteikti gyvybingumo, elastingumo ir sveikos išvaizdos, stiprinti plaukus, maitinti
Tinkamas tipas: visiems plaukų tipams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: sudėtis nėra nepriekaištinga
Tūris: 3 x 30 ml
Kaina*: 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Elevita, Eurokos

Ką žada gamintojas: Fitokosmetik express, atstatanti kaukė su makadamijų, avokado ir raudonojo greipfruto ekstraktais akimirksniu atgaivina nusilpusius plaukus, išlygina, stangrina, teikia žvilgesio. Avokado aliejus intensyviai drėkina ir stiprina, prisotina mikroelementais ir vitaminais. Greipfrutų aliejus tonizuoja, teikia energijos. Makadamijos aliejus atkuria ir minkština plaukus, stangrina. Sudėtyje esantis bambuko ekstraktas išryškina spalvą, teikia žvilgesio ir elastingumo, lengvina iššukavimą, saugo nuo pažeidimų.
Naudojimas: tolygiai paskirstykite kaukę ant švarių drėgnų plaukų, palikite 1 min., nuplaukite vandeniu.


Plaukų kaukės supakuotos trijose, atskiruose plastiko maišeliuose, skirtuose vienkartiniam naudojimui. Visi jie sudėti į kartoninę, vokelio formos dėžutę. Pakuotės dizaine vyrauja žalia ir violetinė spalvos, ji puošta augaliniais motyvais ir plaukų paveikslėliu. Ant pakuotės daug informacijos, daug puošybos detalių, atrodo, kad rasti reikiamą informaciją bus sudėtinga, tačiau keista, bet rasti tai, ko reikia yra paprasta, lengva ir visai nesunku.


Kvapas. Kaukės kvapas pakankamai intensyvus, ir ant plaukų išlieka visą dieną po plaukų plovimo. Plaukų kaukės kvapas malonus, kosmetinis, labai primena kažkokius saldainius, tačiau kokius, negalėčiau pasakyti: saldus ir gaivus, bet saldaininis.

Konsistencija. Plaukų kaukės konsistencija vidutinio tirštumo, gal vos vos tirštesnė nei vidutinė. Produktas baltos spalvos, su gelsvu atspalviu.


Sudėtis: Aqua, Iris Florentina Root Floral Water, Organic Integrifolia Seed Oil, Organic Avocado Oil, Organic Simmondsia Chinensis Seed Oil, Borageseed Oil Refined, Leptospermum Scoparium Mel, Macadamia Hibiscus Extract, GlycerinBehenamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Monostearate, Glyceryl Stearate SE, Bambusa Arundinacea Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed OilPerfume, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.


Poveikis. Plaukų kaukę naudojau taip, kaip nuroso gamintojas: tepu į plaukus visą priemonės kiekį. Iš tiesų, kaukės kiekis ir tirštumas idealus: jos nėra nei per daug, nei per mažai. Man patinka kaukes užtepti storesniu sluoksniu, todėl apima toks geras jausmas, kad vienkartinės kaukės yra tiesiog pakankamai. Po to plaukučius pašukuoju šukomis retais dantukais, kad kaukę paskirstyti kuo tolygiau ir galiausiai, palaikiusi 1 minutę, nuskalauju šiltu vandeniu.

Aš turiu pripažinti, kad kaukės efektas yra pats geriausias iš visų trijų bandytų šios kompanijos kaukių. Galbūt, ji labiausiai tiko mano plaukučiams? Drėkinimo ir maitinimo santykis man pasirodė tiesiog idealus, nei per daug, nei per mažai. Plaukučiai blizgūs, minkštučiai, spindintys ir labai labai švelnūs, idealiai lengvi, neapsunkinti, tačiau kartu idealiai glotnūs. Sunku ir apsakyti, kaip aš nustebusi kaip gerai ši kaukė tinka mano plaukams: idealiai. Jei vienoje buvo daugokai maitinimo, kitoje plaukai buvo šiek tiek pasipūtę, tai šioje - viskas tiesiog idealu. Man šita puikiai tiko, o ir veikia labai labai greitai - ideali kaukė mano plaukams.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios ir gerai išilsėtos nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai