2024 pavasario - vasaros spalvoti nagų lakai

Praeitą mėnesį dalinausi savo pavasario vasaros kosmetika, kurią pasirinkau šiltajam sezonui, o šį kart, labai noriu pasidalinti ir nagų lakų spalvomis. Iš ties, tai šylant orams keičiasi viskas - aromatų paletė, lengvesni rūbai, ryškesnis makiažas, papuošalai, tad ir nagų lakų paletė pasikeičia. Ir tikriausiai nesumeluosiu, jei pasakysiu, kad nagų lakų paletės pokytis yra akivaizdžiausias  - niekuomet žiemos metu nesinori neoninių atspalvių, o vasarą - rečiau prireikia tamsių, niūresnių spalvų. Tad rodau savo nagų lakų krepšelį ir purtau turinį lauk bei kviečiu pasižvalgyti.


ŽALI ATSPALVIAI

Visus metus nagams naudojama spalva, tačiau je lyginti su šaltuoju metų laiku, tai vasarą man norisi pastelinių, labai sodrių arba visiškai neoninių žalių. Kadangi negalėjau išsirinkti tik trijų, žalių atspalvių kategorijoje nugulė 5 nagų lako atspalviai.


ESSENCE "I love trends" nagų lakas THE PASTELS "01 so lucky" labai švelnutis, pastelinis žalias atspalvis puikiai tinka pavasario pradžiai ir laiko gerai. 

Essence "Beach cruisers" the sparkling sand nagų lakas "03-keep calm and go to the beach" vienas seniausių turimų lakų, bet vis dar puikiai lakuoja, gerai laiko, niekas neatsisluoksniavę, tai vis dar kartas nuo karto panaudoju. Man šis atspalvis išskirtinai vasariškas ir dėl spalvos ir dėl 3D efekto ant nagų - jaučiamo grublėto paviršiaus. Ne pats mylimiausias atspalvis, bet dedu arčiau, kad panaudoti bent kelis kartus.

GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No.86 pasijaučiau keistai paėmusi šį laką kovo mėnesį naudojimui - buteliuke liko gal 2-4 kartams lako... ir keista dėl to, kad čia neoninė žalia - ryški, ryški, salotinė. Atrodo tokia rečiau naudojama, bet pasirodo naudojau labai daug. Nesu tikra aš pabaigsiu iki rudens, bet visko gali būti.

EVELINE "mini MAX"  nagų lakas No. 955 kadangi šį sezoną madingi nagų lakai su perlamutriniu spindesiu, keletą tokių įsimečiau ir vasaros - pavasario sezonui. Gal žalia, ne pati tinkamiausia, gal atspalvis kiek per tamsus, bet pastebėjau, kad apniukusiu oru tokie man patinka.

- TONYMOLY Pokemon nagų lakas "# 04 Ttubeokcho (Oddish)" na ir vienas, visiškai žalias, intensyvaus, sodraus žolės atspalvio, nes bent kartą per sezoną tokio užsimanau.


MĖLYNI ATSPALVIAI

Tinkami visiems sezonams, tačiau dėl kažkokios priežasties, vasarą sužydi visai naujomis spalvomis. Labai mėgstu mėlynus nagų lakus, nuo švelnučių pastelinių iki intensyviausių.


BARRY M Speedy Quick Dry nagų lakas "547 Eat My Dust" visiška vasara... pastelinė žydra labai dailiai atrodo prie įdegusios odos.

GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No. 132 dar viena pasteline, labiau šviesiai žydra spalva, dėl kurios šiek tiek abejojau. Visgi, pasilikau, nes nors šiame įraše yra trys panašios žydros, bet visos man buvo labai reikalingos, nors skiriasi ne tiek jau daug.

CATRICE "Ultimate Nail Lacquer" nagų lakas "114 The Sky So Fly" ryškiausia ir intensyviausia iš visų trijų žydrų ir jau žinau, kuriuo atspalviu sekantį kart lakuosiu nagus... labai gražus, ryškus, intensyvus, skanus atspalvis.

RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakas "198 Azure" abejojau, ar vasarai rinktis? Ar visgi nesirinkti? Šaltų jūros bangų mėlio, su blizgiomis dalelėmis. Kažkodėl labai retai naudoju, nors atspalvis labai gražus ir patrauklus.


VIOLETINIAI ATSPALVIAI

Kažkada labai mėgau violetinę spalvą ir jei reikdavo rinktis - visuomet viskas buvo violetinės spalvos. Turėjau labai daug violetinių nagų lakų, rikdavausi makiažo priemones su šiuo atspalviu. Tačiau pastaruoju metu, pastaruosius kelis metus violetinė spalva gerokai primiršta, retai renkuosi, rankos beveik niekad nesitiesia į šiuos atspalvius, tad raginu save kartais naudoti ir traukiu tris atspalvius į pavasario - vasaros krepšelį.


- TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#06 Purin (Jigglypuff)" švelnus alyvinis atspalvis su šiek tiek rožinės - lyg cukraus vatos debesėlis - minkštas, švelnus, pastelinis atspalvis.... Šis greičiausiai dažniau bus naudojimas vasaros metu.

GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No. 34 fuksijų ir violetinės spalvos kūdikis. Šis atspalvis man labai patikdavo anksčiau, bet pastaruoju metu esu primiršusi.

- BŪK nagų lakas No.206 aiški, ryški violetinė, išskirtinai tinkanti tik šiltuoju metu laiku - pernai kelis kartus lakavausi vasaros metu ir buvau labai patenkinta. Greitu metu reikės pakartoti.


RAUDONI ATSPALVIAI

Klasikiniai, nesenstantys, visus sezonus reikalingi raudoni atspalviai. Ir visgi, ir raudonose atspalviuose yra sezoniškumas - jei šaltuoju sezonu noriu tamsesnių, šaltesnių spalvų, tai vasaros metu renkuosi šiltesnes raudonas spalvas.


GOSH "Oh My Gosh" nagų lakas "006 orange red" labai vasariška raudona su oranžiniu atspalviu ir šitas lakas tiesiog nepriekaištingos kokybės. Puikiai pamenu, kad buvau labai maloniai nustebinta ir džiaugiuosi poveikiu, išlikimu ir spalva.

- TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#03 Fairi (Charmander)" šiltas raudonas ir... permatomas... primena madinguosius korėjietiškus gelinius nagų lakus. Efektas labai fainas, tik man regis kliūdavo išlikimas.

- BŪK nagų lakas No.236 lakas dėl kurio abejojau, nes primena šiek tiek praskiestą burokėlių raudoną ir turi nemažai melsvo atspalvio. Abejojau dėl spalvos - ar ji pakankamai vasariška?

- MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday" visiškai klasikinė raudona. Tokių neturiu daug, todėl mielai lakuojuosi tais kartais, kai norisi tradicinės, klasikinės, tikros raudonos spalvos.


ROŽINIAI ATSPALVIAI

Kai kam klasika, kai kam mergaitiška, o kai kam pati mėgstamiausia. Rožinių atpslavių yra labai daug ir šį kart pasirinkau labai skirtingus, nors vasarai labiausiai aptinka ryški, intensyvi barbiška rožinė spalva ant nagų.


-  ESSENCE riboto leidimo kolekcijos "Love letters" nagų lakas 01 - "Rosy In Love" švelnutis, visiškai pastelinis rožinis su neutraliu nude atspalviu. Manau labiausiai primena natūralią nagų spalvą, tad tinka tais atvejais, kai ryškūs atspalviai netinka ar tiesiog jų nesinori.

- BARRY M Speedy Quick Dry greitai džiūvantis nagų lakas "537 Kiss Me Quick" baby pink arba tiesiog pastelinė rožinė spalva - tobula praktiškai visiems metų laikams. 

- TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#05 Yadon (Slowbro)" rožinė su trupučiu oranžinio atspalvio man išskirtinai vasaros atspalvis. Žinau, kad greičiausiai pavasario metu ja nesilakuosi. Šį kart prisidėjau labai nemažai pokemonų nagų lakų - anksčiau buvau didelė žaidimo ir pokemonų gerbėja, tad natūralu, kad regis visą korėjietiškų nagų kolekciją, jiems dedikuotą, turiu.

MESAUDA "Shine Flex Gel Effect" nagų lakas "317 Cosmopolitan" pats ryškiausias, pats intensyviausias rožinis atspalvis, kuriuo nagus esu nusilakavusi dabar. Ankstesniais metais būčiau laką pasilikusi išskirtinai vasarai, o šiais metais mano norai ir pomėgiai pasikeitė - vis mažiau taisyklių kas kam ir kada.

EVELINE "mini MAX" nagų lakas No. 489 blizgus, tamsiai rožinis nagų lakas. Jau minėjau, kad blizgučio šiais metais man norisi, tad įsimečiau kelis tokio efekto buteliukus.


GELTONI - ORANŽINIAI ATSPALVIAI

Šioje kategorijoje esantys nagų lakai man niekaip netinka šaltuoju metų laiku - neįsivaizduoju savęs su kokiu geltonu nagų laku, kai plaukus taršo vėjas, kai spaudžia šaltukas ar žemę nuklojęs sniegas. Tad draugija išskirtinai karštuoju metų laiku.


- GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No. 209 ryškiai, ryškiai geltonas nagų lakas, kuriam reikia pasirengti, reikia išskirtinės nuotaikos ir atitinkamos nuotaikos. Vasarą bus smagu su tokiu.

BARRY M "Speedy Quick Dry" nagų lakas "517 Stop the Clock" jei Golden Rose atspalvis tinka retomis progomis, tai Barry M geltona ženkliai universalesnė ir tinkama pavasariui, vasarai, o kartais ir žiemos pabaigai. Prislopinta geltona, gal geltona nude? Kaip jūs tokią spalvą apibūdintumėte?

ESSENCE "I love trends" nagų lakas THE PASTELS "03 i'm so fluffy prislopinta oranžinė, gana universali, graži, patraukli ir neiššaukianti. 

- RIMMEL London 60 seconds by Rita Ora nagų lakas "413 Oragina" ryškiai persikinis, ryškus koralinis ir visiška vasara!

- GOLDEN ROSE Paris nagų lakas No. 129 klasikinis oranžinis nagų lakas, kuriam deja, šiek tiek trūksta pigmentacijos, tad kaskart reikia dažyti bent porą sluoksnių. Tačiau kai norisi to tikro oranžinio, vasariško - labai liuks.


NUDE ir NEUTRALŪS ATSPALVIAI

Kad ir kaip ten bebūtų, kad ir kaip vasarą norisi ryškių spalvų ir akį traukiančių nagų, tačiau visuomet pasitaiko dienų, kai norisi neutralumo, lengvumo ir paprastumo ir čia gelbėja neutralūs, natūralūs ir rudi atspalviai. 


- CATRICE Ultimate Nudes nagų lakas "03 Meet Me A Paris" lengvas pieno baltumas ir blizgus, perlamutrinis efektas! Va tokie nagų lakai yra labai, labai madingi šį sezoną ir atitinka visas tendencijas. Šitą reikės dažniau ištraukti į dienos šviesą.

ESSENCE "Glow & Care luminous" nagų lakas "02 go for glow" neutralus, nudinis atspalvis su lengvu spindesiu. Gal to spindesio kiek mažiau, nei norėčiau, pati priemonės konsistencija buvo sunkoka padengti, tačiau visumoje atspalvis man patiko.

- SINCERO "Nude Touch" nagų lakas N3 tamsesnis nude ir šitas nude yra visiškai universalus, tinkamas visus metus, visomis progomis ir visiems gyvenimo atvejams. Sincero kompanijos nagų lakai man labai patinka ir šiuo atveju - kokybė puiki.

- OPI nagų lakas "NL F69 50 Years of Style" blizgus, klasikinis, aukso spalvos nagų lakas, kuris daugiau mažiau nesenstantis išlieka labai ilgą laiką. Šį sezoną madingos metalinės aukso ir sidabro spalvos. Gal sidabro net labiau nei aukso.


Štai ir viskas - visos mano spalvos šiltąjam 2024 sezonui. Peržiūrėjau visus pasirinkimus ir esu labai, labai patenkinta savo pasirinkimais. Jokių tamsių atspalvių šį kart nesirinkau, bet jei prireiktų - visuomet bus galima pasiskolinti iš šaltojo sezono krepšelio. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai