BETASOAP Fruit Passion "Passion Fruit & Mango" parfumuotas muilas su pasifloros ir mangų ekstraktu

Kadangi vakar vėlai guliausi miegoti dėl Eurovizijos, o šiandien labai anksti kėliau į darbą, jaučiuosi labai pavargusi, trūksta gerų poros valandų miego, tad ir įrašas šiandien bus labai trumpas. Išbandžiau vieną iš pigučių Lidl muilų, dėl kurių nebuvau tikra, greičiausiai sugundė žadami ant pakuotės aromatai ir per daug negalvojusi įsigijau. Tokio dydžio gabaliukas mūsų vonioje labai greit susinaudoja - pakanka maždaug 2 savaitėms ir žiū, jau reikia naujo. Muilas su pasiflorų ir mangų ekstraktais jau beveik baigėsi, tas skubu palikti nuomonę.


Produktas: BETASOAP Fruit Passion "Passion Fruit & Mango" parfumuotas muilas su pasifloros ir mangų ekstraktu
Gamintojas: "Betasoap" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: rankų odai prausti, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių prikaištų apat kelių vidutinio saugumo ingredientų
Tūris: 100 ml
Kaina: 0,49 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Muilas su pasiflorų ir mangų ekstraktu.

Sudėtis: Sodium Tallowate, Aqua, Sodium Cocoate, Glycerin, Calcium Carbonate, Zea Mays Starch, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Lauric Acid, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, CI 77891, CI 47005, CI 73360.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo pakuotės - skaidraus plastiko muilo pakuotė sužavėjo greičiausiai pora dizaino sprendimų: pakuotė puošta patraukliais, skaniai atrodančiais vaisių paveiksliukais, o ant muilo išspaustas patrauklus vaisių spaudas. Nei pakuotė, nei dizainas naudos odai neduoda, tačiau akį tikrai patraukia ir smalsumą sukelia.

Pirkdama pigų muilą aš žinojau, kad jo sudėtis gali būti prasta, tačiau šį kart turėjau laiko prieš pirkimą šiek tiek patyrinėti, o ką perku? Ieškojau, kad nebūtų SLS, alkoholio ir agresyvių konservantų. Žinoma, parfumuotas muilas reiškia, kad sudėtyje bus stiprių kvapų ingredientų. Tačiau pasižiūrėjus į sudėtines dalis esu maloniai nudžiuginta: saugus pagrindas, saugi putojimą sukelianti ir odą valanti medžiaga, yra natūralių ekstraktų. Sudėtyje yra keli drėkinantys ir odą kondicionuojantys ingredientai, tad visumoje - sudėtis net labai gera.

Man patinka plaunantis rankas jausti malonų aromatą ir čia jis labai fainas, stiprus ir intensyvus - užuodžiu sultingus vaisius, aromate jaučiasi mangai, o va dėl pasiflorų nesu garantuota, kadangi retai uostau ir šis kvapas nėra užsilikęs mano kvapų atmintyje. Greičiausiai jis čia ir yra, šiek tiek duslesnis, lengvai prislopinęs saldesnį mangų kvapą.

Muilas gerai putoja smulkiomis putomis ir švariai prausia rankų odą. Besibaigiant muilo gabalėliui, kol kas jokio odos sausumo nepastebėjau, tad noriu pasidžiaugti, kad muilas, nors ir pigus, tačiau geras. Kainos ir kokybės santykis labai patrauklus vartotojui: gera sudėtis, malonus aromatas ir patraukli kaina. Gal tik baigiasi greičiau, nei spėju pastebėti (nors šiaip jau nelinkęs stipriai tirpti muilinėje).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr. 86.

Komentarai

  1. Ne jums viena miego pritruko ir buvo sunku keltis. Ir as visai be jegu kazka bandziau dirbti. Na bet rezultatas dziuginantis. Lauksime sestadienio! Sekmadieni bent jau i darba nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sėkmingai žiūrim ir šeštadienį :D
      Nieko ryt pamiegosim, svarbu balsavimo nepramiegoti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą