LUMENE "Valo" Nordic - C Glow Renew Night Serum - naktinis veido serumas, suteikiantis švytėjimo

Toliau intensyviai testuoju Lumene priemones ir patenkinu savo smalsumą. Žinote, advento kalendorius labai daug merginų tiesiog apeina, nes mano, kad tai nereikalingas pinigų švaistymas, tačiau man atrodo viskas priklauso nuo požiūrio kampo. Tarkim, jei mane domina kurios kompanijos produkcija - įsigijusi kalendorių turiu galimybę išbandyti kelias gamintojo linijas, skirtingus produktus, atidžiau pasižiūrėti į sudėtis ir veido pojūčius bei nuspręsti - tinka man to gamintojo produktai ar ne bei žinoma kurie iš jų tinka, o kurie neverti dėmesio. O dabar įsivaizduokite, kad nusipirkote vieną produktą, jis netiko ir... neturite kur dėti priemonės likučio, o ir kitų gamintojo produktų greičiausiai nebebandysite. O jei netiko tik tas vienas ar tik konkreti gamintojo linija? Kiekvienai spręsti, tačiau man advento kalendorius yra puikus būdas pabandyti daugiau vieno gamintojo priemonių ar (priklausomai nuo kalendoriaus) išbandyti nematytus produktus. 

Tad šį kart bandžiau Lumene nakčiai skirtą veido serumą, kuris skirtas odos skaistumui ir spindesiui suteikti. Tai pati mažiausia advento kalendoriaus pakuotė, tačiau ištestavau, pirmą įspūdį susidariau ir metas jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: LUMENE "Valo" Nordic - C Glow Renew Night Serum - naktinis veido serumas, suteikiantis švytėjimo
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - suteikti švytėjimo ir spindesio, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai tik keistai sintetinis, apelsinų kvapas
Tūris: 30 ml (mano pakuotė mini - 8 ml)
Kaina: 30 ml - 33,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Naktinis veido serumas per naktį eksfolijuoja ir drėkina odą, atkuria natūralų spindesį ir atskleidžia odos švytėjimą. Natūralios šveičiamosios AHR iš fermentuotų arktinių tekšių ir švelni PHR, suderintos su skaistumo suteikiančiu vitaminu C ir arktinių tekšių ekstraktais, bei puoselėjamoji pienelio tekstūra užtikrina, kad ryte prabudus, oda atrodys spindinti. Atkuria spindesį per 7 naktis.

NAUDOJIMAS: Kiekvieną vakarą užtepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos, luktelėkite 5–10 minučių ir tada naudokite naktinį kremą. Tepant gali būti jaučiamas nedidelis dilgčiojimas, tai normalu. Ryte naudokite priemonę su SPF.
Šioje priemonėje yra alfa hidroksirūgšties (AHR), kuri gali padidinti odos jautrumą saulei ir ypač nudegimo saulėje galimybę. Naudojant šią priemonę ir savaitę po naudojimo reikia tepti apsaugines priemones nuo saulės, vilkėti apsaugančius drabužius ir riboti buvimo saulėje laiką.

Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano rankose mažytė, plastikinė pakuotė su užsukamu dangteliu ir po juo esančia mentele, kuri dėl priemonės konsistencijos šį kart (anksčiau serumai buvo per skysti) visai tinkama naudoti. Pirmą kart žvilgtelėjusi į pakuotę šiek tiek sutrikau - pakuotė blizga. Jau buvau pradėjusi nerimauti, kad gamintojas skaistumą odai suteiks pridėdamas žėručio, tačiau tiesa ta, kad blizgus tik pakuotės plastikas. 

Man daug labiau patinka pilno dydžio pakuotė, kuri greičiausiai bus stiklinė su užsukta pompa - toks dozavimas ženkliai patogesnis naudojant serumą kasdien - nereikia nieko purtyti ar krapštyti bandant iškabinti reikiamą kiekį. Smagiai nuteikia ir šviesi pakuotė su oranžiniai akcentais, kur ir saulės spindulius, ir energijos suteikiančius apelsinus galima įsivaizduoti.


Kvapas labai stiprus, citrusinis, labiausiai primena apelsinų kvapą. Gal ne visai apelsinų, kiek vaikiško sirupo nuo kosulio su sintetiniu apelsinų aromatu ir saldikliu. Visi šios linijos gaminiai turi tą keistoką sintetinį saldintų apelsinų aromatą. 

Konsistencija lengva kreminė.


Sudėtis: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ETHYL OLEATE, GLYCERIN, BETAINE, RUBUS CHAMAEMORUS FRUIT JUICE EXTRACT, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, GLUCONOLACTONE, RUBUS CHAMAEMORUS SEED OIL, RUBUS CHAMAEMORUS FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS SEED EXTRACT, PROPANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, TOCOPHERYL ACETATE, MALTODEXTRIN, 1,2-HEXANEDIOL, ALLANTOIN, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, GLYCINE SOJA OIL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, BIOSACCHARIDE GUM-2, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, T-BUTYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, PARFUM


Poveikis. Pirmiausia noriu pagirti serumo sudėtį - visiškai saugi, nepaisant kvapų ir odai naudnga sudėtis su odą šviesinančiais, drėkinančiais ir minkštinančiais ingredientais. Sudėtyje yra antioksidantų, odą raminančių ir šviesinančių ingredientų.

Lengvos, vandeningos kreminės konsistencijos serumas greit susigeria į veido odą. Drėkinamasis efektas jaučiamas, tačiau nėra labai intensyvus (sausiaodės mėgsta stipriau) - greičiausiai bus pakankamas daugumai odos tipų. Svarbiausias poveikis čia yra skaistumas odai - ar produktas geba jo suteikti? Pirmas dienas jokio ryškesnio poveikio nepastebėjau, prireikė geros savaitės, kol pamačiau ką iš ties daro serumas. O daro jis tai, ką ir žadėjo - po nakties veido oda atrodo skaistesnė, įgauna sveiko spindesio. Ir oda gal ne tiek jauniau, tačiau tikrai sveikiau atrodo - turint sausą odą, ji beveik visada būna papilkėjusi - tokio efekto: sveikos ir spindinčios odos, - norisi visuomet. Poveikiu esu labai patenkinta, man patinka sudėtis - priemonė puiki! Svarbu atsiminti, kad vakare panaudojus serumą - ryte būtina saugoti odą stipria apsauga nuo saulės ir jos nenutraukti dar ir savaitę po to, kai priemonės nebenaudojam.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai