BATH & BODY WORKS "At the Beach" parfumuota kūno dulksna

Šylant orams vis mažiau ir mažiau norisi sunkesnių ir uoslę erzinančių aromatų. Man vasara yra kūno dulksnų metas - ir kvepi, ir koncentracija lengvesnė. Esu bandžiusi nemažai skirtingų dulksnų ir šį kart, pirmą kart nusipirkau Bath & Body Works. Girdėjau jau daug metų užsienio influenceres jas giriant, tačiau galvoje buvau susikūrusi vaizdinį, kad ši kompanija panaši į Victoria Secret. Tad vengusi kelis metus pagaliau išbandžiau ir dalinuosi įspūdžiais.


Produktas: BATH & BODY WORKS "At the Beach" parfumuota kūno dulksna
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tūris: 236 ml
Kaina: 11,39 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt, BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Baltas smėlis. Šilta saulėkaita. Gaivios bangos. Gyvenimas paplūdimyje gražesnis.

Aromatos natos: baltų plumerijų žiedai, skrudintas kokosas, jūros druskos dvelksmas

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 42053, CI 19140.


Pirmiausia noriu padėti keliais žodžiais apie pakuotę - nesu tikra ar ji man patinka. Buteliukas aukštas, nekompaktiškas, skaidraus plastiko su tokiu pat uždengiamu plastikiniu dangteliu. Turiu pastebėti, kad pakuotei daugiausiai grožio suteikia žalia spalva dažytas skystis bei aukso spalvos akcentai ant pakuotės.

Kaip gali kvepėti paplūdimys? Anksčiau teko bandyti ne vieną skirtingą paplūdimio kvapą, tačiau visuomet kvapas kvepėjo dirbtinai, nemaloniai, o ilgiau naudojant, net erzinančiai. O šiuo atveju - man sunku patikėti, bet čia yra magija buteliuke... pasipurškusi užuodžiu plumerijas, kurias pagardina kokosinį desertą primenantis aromatas ir galiausiai gaiva, kuris viską sulieja į vieną visumą. Mmm... primena karštą dieną ir gaivinantį vėja nuo jūros. Beje, jūra visai ne mūsiška šalta Baltijos, o ta tropinė, karšta su svaigiais paplūdimiais ir vasarišku nuotykiu... Labai, labai malonus aromatas.

Kūno dulksna nėra ilgai išliekanti kvapo koncentracija - ant odos jaučiu apie porą valandų, o paskui jau vėl norisi atšviežinti kreminį, prabangų, minkšta, sodrų aromatą. Beje, kūno dulksnas labai faina naudoti su kvepalais - tuomet ir kvapai įdomesni, ir netikėtų kombinacijų galima atrasti ir išlieka ilgiau. "At the Beach" labai faina - kvapas geras, kokybiškas ir labai labai malonus.




Ačiū, kad skaitote, 
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Geras! Niekada nuo paauglystės nepirkau dulksnų. Kažkaip tos Avon ir Oriflame kvapų - laaabai jau sintetinių - asociacijos vis dar išlikę 🙈. Smagu, kad yra ir gerai kvepiančių! Dabar, kai užsimanau nusipirkti kokį pigutį - gal visai ir gerai kvepiantį kvepaliuką, - vis save sustabdau ir primenu, kad taupau vieniems (pra)brangiems, galbūt net nišiniems, kvepalams. Vis bandau save pratinti prie “mažiau yra daugiau” idėjos, nes buvo momentas, kai tų bonkučių, buteliukų, tūbelių ir dar bala žino ko buvo kaip kokiam droge 😂.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai yra! Aš irgi jau buvau praradusi viltį tokį gerą kvapą purškiklyje rasti :)
      Man šiuo metu keista fazė, kai suprantu, kad brangiau - ne visuomet geriau ir norisi ieškoti alternatyvų. Kaip baisu, kiek daug visko to paties pas mus parduodama užkeltomis kainomis! 10 Eur per mus = 2-3 Eur jei siuntiesi. Ir tada susigundyk kokiu pardavėju... supranti, kad biški lyg ir apgautas buvai. Užsakiau šį mėnesį kelis pigučius, peržvelgiau sudėtį - lyg ir viskas gerai. Ir nekantrauju ir biški nerimauju pradėti bandyti - bus matyti :D

      Panaikinti
  2. Ačiū už išsamų ir patrauklų aprašymą, užsisakiau purškiklį - atrodo, turėtų būti man tobulas aromatas vasarai, kuomet kvepalų nesinori! Dabar nekantrauju sulaukti ir pauostyti :D O šiaip dulksnas perku labai retai - pernai turėjau Sol de Janeiro ir Rituals mėginukus, abu savaip patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau, labai lauksiu jūsų komentaro su atsiliepimu :)

      Panaikinti
    2. Išbandyta! Kvapas ir mane sužavėjo - jaučiu svaiginančių baltų žiedų ir kokosų aromatą kaitroje, įkaitusį smėlį ir jūrą, atostogas... Tobula karštoms vasaros dienoms kaip dabar :) Aišku kvapą norisi atnaujinti dažnokai, bet kaip toks kiekis ir už tokią kainą... :) Jei dar būtų mažesnėse pakuotėse (pasiimti su savimi), išvis gerai būtų ;D

      Panaikinti
    3. Labai džiaugiuosi! Malonių, kvapnių akimirkų :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą