2024/05 Gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos

Oho, kaip gegužę paišlaidavau! Net nepastebėjau, kiek visko prisipirkau, kol galiausiai krepšelis nebetilpo į krepšelio rėmą - tiesiog nebegalėjau krepšelio įstumti kaip stalčiuko. Iš tikro visko šį mėnesį labai norėjosi - greičiausiai dėl to, kad senai išlaidavau, tad pasileidau plaukus ir ilgai nepliurpusi rodau jums ko šį mėnesį į krepšiuką prisikroviau.


Plaukams

1. ELIZAVECCA Cer-100 Collagen Coating Protein Injection - plaukų serumas, 50 ml
Esu girdėjusi, kad šitas dalykėlis plaukams yra stebuklingas. Dabar, kai galva pilna baby hair (trumpų, naujų plaukučių), kai smukimas apmažėjęs (bet dar ne pilnai panaikintas), norisi atkreipti dėmesį į plaukų sveikatą. Bandysiu ir turiu labai, labai aukštus lūkesčius.
pigu.lt, 11,19 Eur

Veidui I

2. NEUTROGENA Hydro Boost veido prausimosi gelis - putos, 200 ml
Tai yra viena iš tų priemonių, apie kurios išbandymą galvojau ilgiausiai. Vis paimdavau, pavartydavau ir pasirinkdavau kažką kito. Viskas, gana - reikia duoti šansą šiai priemonei, labai noriu tiesiog išbandyti, tad įsigijau ir jau tuoj tuoj pradėsiu testuoti.
Maxima, 10,89 Eur

3. YVES ROCHER Pure Camomille makiažo valymo aliejus, 150 ml
Labai panaši situacija yra su Yves Rocher - lyg ir noriu išbandyti, bet vis nepataikau mane dominusių priemonių nuolaidoms. Gaila, bet dauguma šios kompanijos priemonių sudėčių man nepatinka, tad pasirinkimas buvo labai ribotas. Testuosiu makiažo valiklį - ar esate bandę?
Eurokos, 14,99 Eur

Atrodo gerai pasirinkau, bet... ieškodama šveitiklio perėjau ne vieną parduotuvę, tikrinau daugybę sudėčių ir beveik visuomet buteliuką tekdavo padėti su atodūsiu. Čia atrodo turėtų būti visai gerai. Papasakosiu, kai gerai išbandysiu.
Martina, 5,89 Eur

Veidui II

5. IUNIK Centella Calming apsauginis kremas nuo saulės SPF 50 PA++++, 60 ml
Esu girdėjusi, kad labai geras, bet bandyti dar nėra tekę. Atidariau, naudoju, bet įspūdžiams dar per anksti. 
Eurokos, mokėjau 12,99 Eur

6. ZIAJA "Jeju"Young SKin drėkinantis ir valantis veido tonikas jaunai odai, 200 ml
Kaip matot, jau gerokai nunaudotas. Šį mėnesį po ilgo laiko lankausi soliariume ir pamiršau, kokia kaitri gali būti lempos šviesa. Ne, savo jėgų nepervertinau ir merginos labai atsižvelgia bei puikiai parenka tinkamą soliariumą. Tiesiog po jo labai norėjosi atgaivinti veido odą, šalia buvo Martinos parduotuvė ir apžiūrėjusi kelis purškiamus tonikus - išsirinkau šitą. Gaivina, stipriai gaivina.
Martina, 6,19 Eur

7. ZHUANGXIAOMU Levander Stem Hot Compress Eyeshade - šildanti akių kaukė, 5 vnt.
Pamenate, kažkada esu bandžiusi šildančią kaukę ir labai, labai gyriau efektą? Buvo faina, tad jau kuris laikas ieškau panašių. Radau kiniečiuose, turėtų kvepėti raminančiu levandų aromatu. Papapsakosiu.
Temu, 4,49 Eur


8. POPPY & WILDE "Tiger Lily & Neroli" rankų prausiklis, 500 ml
Didelis kiekis ir labai patraukli pakuotė. Kadangi dabar naudojamas skystas muilas, tai prigriebiau pabandyti, greičiausiai dėl pakuotės ir geros kainos.
Eurokos, 3,49 Eur

Vasarą pėdos prakaituoja, visuomet stipriai prakaituoja. Jei dar mieste, namuose, atostogų metu galima kentėti, tai darbe... na norisi kad basutėse kojos neslysčiotų, nesklistų nemalonūs kvapai. Nusipirkau pabandymui ir nustebau, kad pasirinkimas buvo gana didelis. Tai ne šiaip priemonė, o būtinybė.
Martina, 4,89 Eur

10. ZIAJA kaštonų ekstrakto kojų gelis, 100 ml
Vos pradeda šilti orai, mano pėdos ima stipriai tinti. Pėdos ir rankos. Kuris laikas galvoju, kad reikia užsirašyti pasitikrinimui, nes nenormaliai daug. Panašiai tindavo ir kai laukiausi, o dabar - nežinau kodėl, ar amžius, ar kažkas pasikeitė kūne. Girdėjau, kad kaštonai šiuo klausimu gali labai padėti - tereikia po dienos ištepti švarias kojas.
Martina, 4,59 Eur

11. SENCE Nourish to Flourish muilo gėlės, 100 g
Mano viena iš mamos dienos dovanų nuo sūnelio. Labai faina ir atrodo dailiai, o jos tinka naudoti patalpų kvėpinimui ir voniai. Dar nebandžiau, bet šiaip šita kompanija nesu labai sužavėta.
Eurokos, vertė 15,99 Eur


12. PARADONTAX Daily Gum Care burnos skalavimo skystis Fresh Mint, 500 ml
Baigėsi šiuo metu naudojamas ir turiu pastebėti, kad kasdienai tokia priemonė nėra reikalinga. Aš ją naudoju retkarčiais, kai nuo breketų tampa jautresnės dantenos ar pritrūksta gaivos. 
Maxima, 7,49 Eur

13. Crystal Hair removal - plaukų trintukas
Čia toks dalykėlis, kuris be skutimo šalina kūno plaukelius, tiksliau nutrina lauk. Mačiau lietuvaitės tokius dažnai perpardavinėja, labai giria. Kaip aš nepabandysiu, ypač kai sako, kad neskauda ir visiškai be vargo pašalina viską.
Temu, 1,42 Eur (pas mus parduodami po 5-10 Eur)

Jau reikėjo ir kažkaip vis nepataikiau akciją užgaudyti. Šituos naudoju jau 14-a metų ir nieko keisti nesinori - nebent tas "trintukas" bus patogesnis.
pigu.lt, 12,14 Eur

Dekoratyvinė kosmetika I: veidui

Labai reklamuoja lietuvės, o spėkit, iš kur jos perka? Tik man atrodo ne to gamintojo. Bet esu pasiruošusi išbandyti ir su jumis pasidalinti nuomone. Skirtumas tarp čia parduodami ir kiniško - daugiau nei 3 kart, tad apsidžiaugsiu, jei pavyks rasti perliuką.
Temu, 4,04 Eur

16. ARTDECO High Performance Lifting Foundation "10 reflecting beige", 30 ml
Man atrodo būsiu prašovusi su spalva, tačiau labai patiko aprašymas labai geras ir man pasirodė dėmesio vertas. Laikau sukryžiavusi pirštus, kad vasarai būčiau pakankamai įdegusi spalvai išbandyti.
Eurokos, pilna kaina 32,99 Eur mokėjau 21,44 Eur

17. REAL TECHNIQUES Glow Finish makiažo fiksatorius, suteikiantis spindesio, 60 ml
Labai faina, kai makiažo fiksatorius ne tik fiksuoja, bet ir suteikia sveiko odos švytėjimo. RT esu bandžiusi tik kempinėlės - kompanija pasižymi kokybiškais produktais, tad kodėl neišbandžius?
Eurokos, su nuolaida 8,69 Eur

18. NAM Creaseless Camouflage maskuoklis "02N - Naked", 5 ml
Jau labai ilgą laiką nenaudojau maskuoklio ir kartais labai reikia pamaskuoti po neišmiegotos nakties patamsėjusius paakius, uodų įkandimus ar kitus vasaros džiaugsmus. Nam kosmetiką jau senokai noriu bandyti ir pradedu nuo sudėtingesnės užduoties - ar maskuoklis bus pakankamas juodiems paakiams?
Eurokos, 8,99 Eur

Dekoratyvinė II: lūpoms ir akims

19. AVIERLL matiniai, ilgai išliekantys lūpų dažai "07", 3,8 g
Fantastiško grožio pakuotė ir pats išraižytas lūpų dažas... Tiesiog susigundžiau, nes akį glostė kinietiško stiliaus dizainas, povai ir gėlės, raižyti lūpų dažai. Iki pilnos laimės trūko tik mini veidrodėlio ant pakuotės. Labai gražu, tik nežinau ar verta.
Temu, 3,49 Eur (pilna kaina nurodyta 7,99 Eur)

20. L'OREAL "Air Volume" Mega Mascara juodas blakstienų tušas, 9,4 ml
Turėjau du tušus, kurių turėjo užtekti iki rudens pabaigos - žiemos pradžios, tačiau vienas tušas pradėjo staigiai byrėti, kitas jau atidarytas buvo per tirštas, tad planai žlugo ir reikėjo naujo. Jau kuris laikas noriu išbandyti Air Volume, tad pagaliau.
Eurokos, mokėjau 12,37 Eue (pilna kaina 16,49 Eur)

Tik gegužę apsižiūrėjau, kad nieko nebeturiu blakstienoms, todėl skubos tvarka buvo nupirktas šitas pieštukas. Plonyčiai man patinka, esu bandžiusi kelių kompanijų ir manai šis taip pat bus fainas.
Drogas, 7,99 Eur

22. L.A. GIRL Hold It In Anti- Feathering Reverse "GP711 - Clear" skaidrus lūpų kontūro pieštukas, 1,49 Eur
Toks pieštukas tinka visiškai visiems lūpų dažams (nereikia derinti prie kiekvienos spalvos) ir apsaugo nuo spalvos ištekėjimo iš kontūro. Esu turėjusi skaidrų pieštuką ir man labai patiko. Ne pirmi metai ieškau kur rasti ir va, pagaliau turiu ir džiaugiuosi. Įdomu, ar poveikis toks pats, kokį pamenu?
Eurokos, 6,99 Eur


Nepigios, sakyčiau net brangios makiažo valymo servetėlės, kurių šiaip nebūčiau pirkusi, bet reikėjo skubiai, o pasirinkimo didelio nebuvo. Panaudojau vieną, o dabar kitas tęstuosiu jau makiažui valyti.
Maxima, 6,79 Eur

Studijuojant Kolastyna buvo man geriausia apsauga nuo saulės ir įdegį skatinanti priemonė. Tiesa, anais laikais tai buvo pigesnis pasirinkimas, tačiau labai džiaugiuosi nusipirkusi, nes ir nostalgija, ir produktas papildytas odą drėkinančiais ingredientais. Permetus akimis sudėtį, pasirodė visai gera.
Maxima, 15,49 Eur

Šį sezoną mano tikslas yra įdegti, gerai įdegti. Nes va anksčiau labai stresavau dėl baltos odos, praeitais (ar užpreitais) buvau visiškai nusipjovusi ir vaikščiojau balta. O šias metais tiesiog noriu rudos odos - ne dėl kažkokių kompleksų, o dėl grožio. Mano oda plona, kraujagyslių tinklas platus ir ant viso kūno odos, išskyrus pilvą, persišviečia kraujagyslių tinklas. Įdegus jis matomas mažiau tai va, tiesiog dėl grožio. Pabandysiu, papasakosiu ar verta.
Maxima, 13,99 Eur

Man tokio lyg ir nelabai reikia - aš sunkiai degu, esu nudegusi gal du kartus per visą gyvenimą ir mano oda dega iš kart ruda, šokoladine spalva. Tuo tarpu mano vyras įdega labai greit ir iš kart raudonai, linkęs greit nudegti. Galiu ištepti stipriausia apsauga nuo saulės ir... vsitiek kažkur nudega. Tai va... mano vyrui toks losjonas labai reikalingas. Panaudosiu ir aš, retkarčiais.
Maxima, 10,99 Eur

-----------------------------------------------------
Viskas, iškrausčiau visą krepšelį, viską trumpai aprodžiau, tačiau dar ne viską išbandžiau pati. Laukia labai smagių bandymų savaitės, nekantrauju išbandyti tą CC kremą su kempinėlė, džiaugiuosi dekoratyvinė kosmetika, kurią atsinaujinti jau reikėjo, bus įdomu stebėti, kaip veikia plaukų serumas. Tikriausiai visiškai visais čia esančiais pirkiniais kol kas esu labai patenkinta.

O koks buvo jūsų mėnuo? Ką naujo atnešė gegužė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ta plauku trintuka, naudokit labai atsargiai, ypac jei turit jautria oda. Man tai baisingas dalykas pasirode. Kazkaip nepamasciusi patriniau didesni plota kojos. Tai oda labai suregavo tapo visa raudona. Jokiu ten plaukeliu nenusveite. Na ir nebandziau aisku tokiau. Bet manau cia reikia turet labai jau atsparia oda

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už perspėjimą - bandysiu atsargiai, labai atsargiai. Mano oda labai jautri ir jau nerimauju, kad netiks.

      Panaikinti

Rašyti komentarą