KOLASTYNA drėkinantis apsauginis losjonas nuo saulės su hialurono rūgštimi SPF 50

Kol dar vasara, labai norisi pasidalinti, o kokią saulės kosmetiką naudojome šiais metais. Tiesą sakant, aš jaučiu didžiulę nostalgiją Kolastyna saulės kosmetikai, man tokią naudojau studijų laikais ir labai mėgdavau Kolastynos kremą, kuris skatina įdegį. Aha... prieš daug metų buvo labai populiari šokoladinė oda ir įdegti per tuos trumpus vasaros mėnesius, sugaudant visus įmanomus saulės spindulius buvo tiesiog privaloma. 

Dabar savo oda rūpinuosi atsakingiau ir atsakingai tepu nuo saulės apsaugančius kremus. Vedama nostalgijos nupirkau Kolastyna kūno losjoną nuo saulės ir pasakoju jums mūsų įspūdžius.


Produktas: KOLASTYNA drėkinantis apsauginis losjonas nuo saulės su hialurono rūgštimi SPF 50
Gamintojas: "Sarantis France" S.A. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: apsaugoti odą nuo saulės
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 150 ml
Kaina: 15,49 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima

Ką žada gamintojas: Užtikrina fotostabilią apsaugą nuo žalingo UV spindulių poveikio, saugo nuo infraraudonųjų spindulių (IR) ir matomos šviesos (VL). Mažina atspalvio netolygumų riziką. Losjonas su natūraliais antioksidantais karotenoidais - stimuliuoja pačios odos apsaugos sistemą, palaiko optimalų odos drėkinimą - pasitepus suteikia malonų pojūtį, lengvai pasiskirsto ir greitai susigeria. 
Apsaugo nuo UVA, UVB ir IR spindulių.

NAUDOJIMAS: ant odos užtepkite tolygų ir storą losjono sluoksnį. Degindamiesi tepkite kelis kartus, ypač išsimaudę, nusišluosčius rankšluosčiu ar suprakaitavę. Naudojant mažiau apsaugos lygis akivaizdžiai mažėja. Žiūrėkite, kad nepatektų į akis.


Pakuotė. Paprastutis balto plastiko buteliukas su ryškiai geltonu, centre atkemšamu dangteliu. Šio buteliuko plastikas yra toks, kokį aš pamenu - tiesiog aukso viduriukas, nei per minkštas, nei per kietas. Buteliukas pakankamai tvirtas, kad išgyventų netyčinius paspaudimus, bet lengvai ir patogiai spaudžiasi naudojimo metu. Pati pakuotės anga nėra pati patogiausia, nes po kiekvieno mano vyrų naudojimo, būna visa nutepliota kremo likučiais, tačiau tai menkas nepatogumas.

Kalbant apie dizainą, per daug metų Kolastynos pakuotės labai menkai kito ir šiandien buteliukai yra klasikinio, lengvai atpažįstamo dizaino - taip priemonė atrodė prieš 15 metų, labai panašiai atrodo ir dabar. Nieko išskirtinio, tačiau jei naudojote anksčiau ir jaučiate nostalgiją, kaip ir aš, tai greičiausiai tas paprastumas (kaip ir man) visai patinka.

Kvapas kosmetinis, primena kūno kremą su apsaugos nuo saulės kremo priemaiša, vos vos salstelėjęs. Aš Kolastynos kremo kvapą tokį ir prisimenu... Man jis visai patinka, tačiau įsivaizduoju, kad nemažai moterų jis tiesiog gali būti erzinantis.

Konsistencija skysto kremo arba kiek tirštesnio losjono. Masažuojant į odą šiek tiek jaučiamas riebaliukas, tačiau produktas nėra riebus (negaliu pakęsti riebių saulės kremų).


Sudėtis: Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, BIS-Ethylhexylphenol Methoxyphenyl Triaine, Undecane, Butylene Glycol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Arginine, Behenyl Alcohol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Carnosine, Decylene Glycol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Linoleic Acid, Panthenol, Parfum, PEG-20 Glyceryl Laurate, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Retinyl Palmitate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfate, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Tridecane, Xanthan Gum, BHT, Phenoxyethanol, Coumarin, Eugenol.


Poveikis. Tai greičiausiai šį kart priemonės sudėtis man pasirodė gera, pirmiausia dėl to, kad produkto sudėtyje labai daug odai naudingų ingredientų, kurie ne tik drėkins, maitins, bet ir jaunins, suteiks švelnumo, komforto ir lygumo odai. Yra pridėtas vienas kitas potencialiai nesaugus ingredientas, ne visai saugios kvapiosios medžiagos, tačiau visuma tikrai gera ir palanki odai.

Tikriausiai kyla klausimas, tai kuo mane ta Kolastyna žavi? Aš visuomet turėjau sausą odą ir po pusdienio saulėje, net ir tepant apsauginius kremus, oda stipriai išsausėdavo, jausdavosi tempimo, niežėjimo pojūtis. Saulė tikrai džiovina... ir būtent atradusi šio gamintojo apsauginius nuo saulės produktus aš negalėjau atsidžiaugti labai faina priemonės konsistencija, kurią ne tik lengva tolygiai padengti, bet ir tepant jauti, kad odą tikrai drėkina, tikrai kondicionuoja, o po saulės vonių nors ir toliau drėkinau kremas, bet nebejaučiau tokio stipraus poreikio kuo greičiau sudrėkinti odą, bet kuo. Apsauginio losjono formulė ir konsistencija tiesiog tobula, tačiau atkreipiu dėmesį, kad nėra atsparii vandeniu. Kita vertus menka problema - dauguma kremų, kurie skelbiasi atsparūs vandeniui tokie nėra.

Na ir svarbiausia, o kaip produktas apsaugo? Apsaugo gerai, bet matavau ne ant savo odos, nes aš nenudegu. Užtat greit nudega mano vyras, todėl labai akivaizdžiai pastebėjau, kad nors praleidome pusdienį saulėje, tačiau jo oda įdegė, bet nenudegė, buvo raudona (jo odos tipui įprasta), tačiau ne skausminga.

Ką aš galiu reziumuoti? Puikus apsauginis kremas nuo saulės kūnui, kuris ir puikiai saugo ir oda rūpinasi ir konsistencija labai maloni ir lengva tolygiai padengti. Džiaugiuosi ir žinau, kad kitiems metams turiu saugų, laiko patikrintą variantą, jei tik Maxima vėl jų užveš. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai