FARMONA NIVELAZIONE 4in1 pėdų dezodorantas nuo pėdų prakaitavimo ir nemalonių kvapų

Man vasarą reikalinga ne tik gera apsauga nuo saulės, tačiau ir papildomos priemonės pėdoms. Niekad labai gausiai neprakaituodavau ir skųstis labai neturiu teisės, tačiau šiltuoju metų laiku gausiau prakaituoja mano pėdos, dėl to papildomų purškiklių ar dezodorantų ne tiek reikia, kiek pagelbėja, padeda jaustis geriau, mažiau prakaituoti ir mažiau slysčioti batuose. Nesu nieko prieš prakaitą, tačiau drėgnos pėdos man nepatinka, tad jau vasaros pradžioje pirkau pėdų dezodorantą ir šį kart noriu pasidalinti nuomone, trumpai.


Produktas: FARMONA NIVELAZIONE 4in1 pėdų dezodorantas nuo pėdų prakaitavimo ir nemalonių kvapų
Gamintojas: "LAboratorium Kosmetykow Naturalnych Farmona" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: apsaugoti pėdas nuo prakaitavimo ir nemalonių kvapų
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėties saugumas
Tūris: 180 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Martina, farmace.lt ir kt.

Ką žada gamintojas: Itin efektyvus ilgalaikis dezodorantas užtikrina patikimą apsaugą ir padeda palaikyti tinkamą pėdų odos higieną bei kasdienę priežiūrą. Jo turtinga formulė dėl kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų užtikrina keturis kartus didesnį pėdų apsaugos veiksmingumą.

Pasižymi antibakterinėmis savybėmis.
Neutralizuoja nemalonų prakaito kvapą ir neleidžia jam vėl atsirasti.
Veiksmingai šalina per didelį prakaitavimą.
Išlaiko pėdas sausas ir šviežias visą dieną, sustiprindamas komforto jausmą.

NAUDOJIMAS: Prieš naudojimą gerai suplakti. Išpurkškite pakankamą kiekį priemonės ant švarių sausų kojų ir tarp pirštų.

Sudėtis: Butane, Alcohol Denat., Propane, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Menthol, Undecylenamide DEA, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Isobutane, Aqua, Propylene Glycol, Parfum.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėti noriu nuo to, kad areozolinės pakuotės man nepatinka - niekuomet nesirenku purškiamų dezodorantų, nes areozoliai mane dusina, namuose neturime areozolinių kvapiklių jau daug metų ir tik plaukų lakas likęs tokio tipo pakuotėje. Nesu labai patenkinta, kad dezodoranto pakuotė areozolinė, tačiau šiuo atveju man svarbus veiksmingumas. Žalias metalinis buteliukas neatrodo nei labai išskirtinis, nei traukia akį, tačiau kai ieškai konkrečiai tokio tipo priemonės - rasti tarp kitų, nėra sudėtinga. 

Nesiimu analizuoti dezodoranto sudėties - jame ir alkoholis, ir kvapai, ir propelentai, kurie nėra saugūs, tačiau jei būtini tokio tipo priemonei, tad nekritikuosiu. Produktas labai lengvai pasidengia ant pėdų ir greit džiūsta, tad per kelias sekundes drąsiai galima autis basutėmis ir keliauti gyvenimo gyventi. Gamintojas dar žada gaivų ir malonų aromatą - kvapas gaivus ir pėdų priemonei tinkamas. Bet nemeluosiu - jį užuodus pakankamai lengvai galima suprasti, kad kvepia areozolinis purškiklis.

Pats svarbiausias aspektas yra produkto veiksmingumas ir čia neturiu nei menkiausio priekaišto! Produktas ne tik apsaugo nuo bet kokių nemalonių kvapų dienos metu, nebent aišku į ką įlipsite, bet ir pėdos lieka sausos iš ties ilgam, tiesiog neprakaituoja. Proto ribose, nes jei visą dieną trypsite polką ar lauke kaitins +30 karštis, greičiausiai bet koks dezodorantas dienos pabaigoje taps mažiau veiksmingas ir kažkiek drėgmės gali jaustis. Tačiau tikrai ne tiek, kiek nenaudojant jokio dezodoranto. Tad tiesą pasakius esu labai maloniai nustebinta poveikiu ir džiaugiuosi efektu - ir su kvapais padeda, ir pėdos išlieka sausos po intensyvesnės dienos. Geras, vertas dėmesio ir nebrangus. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai