KOLASTYNA purškiamas įdegio aliejus su SPF 30

Dar vasara ir saulėtų dienų vis dar pasitaiko, tad saulės kosmetika naudojame palyginus dažnai. Šios vasaros tikslas man buvo įdegti ir tiesą pasakius įdegiau pakankamai intensyviai - ne pats stipriausias įdegis, kokį esu turėjusi, bet labai arti. Tai šią vasarą lankiausi ir soliariume, ir deginausi prie jūros ir dar nusipirkau Kolastyną skatinantį įdegio aliejų. Apie kurį noriu papasakoti keliais žodžiais.


Produktas: KOLASTYNA purškiamas įdegio aliejus su SPF 30
Gamintojas: "Sarantis France" S.A. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: saugoti nuo saulės, skatinti odos įdegį, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 150 ml
Kaina: 13,99 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima

Ką žada gamintojas: Užtikrina plataus spektro, fotostabilią apsaugą nuo žalingo ultravioletinių spindulių (UV) poveikio, infraraudonosios spinduliuotės (IR) bei matomos šviesos (VL) poveikio. Kartoteno kompleksas sudarytas iš stiprių, natūralių antioksidantų, stiprina natūralią odos  apsauginę sistemą. Argano, burilti ir absinijos aliejai padeda palaikyti optimalų odos drėkinimą ir suteikia apsaugą nuo UV spindulių.
NAUDOJIMAS: purkškite tolygiai ant švarios, sausos odos prieš einant į saulę. Dažnai kartokite, ypač po maudymosi, šluostymosi ar suprakaitavus.


Pakuotė. Dalinai skaidraus, rudo plastiko pakuotė su purškikliu. Pakuotės plastikas gana pigus, apskritai pakuotės dizainas atrodo pigiai, bet kita vertus - produktas ir  yra pigus. Nepasakyčiau, kad pakuotė labai kokybiška - ne visuomet, nuo aliejaus riebaluotomis rankomis, pavyksta sklandžiai papurkšti, kartais pompa lyg ir ne visai tolygiai dozuoja, tačiau didesnių nepatogumų ar labai didelio susierzinimo nesukelia.

Kvapas man primena kokosų ir SPF produktų kvapų mišinį. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau saulėkaitoje, nepasakyčiau, kad aromatas labai jaučiamas ar būtų itin stiprus.

Konsistencija skysta, aliejinė, mažai klampi - primeną lengvo saulėgrąžų aliejaus tirštumą.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BIS-Ethylhexyloxphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Arachis Hypogaea Oil, Ascorbyl Palmitate, Beta - Cartotene, BIS - Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Citric Acid, Daucus Carota Sativa Extract, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Juglans Regia Shell Extract, Lecithin, Parfum, Polyisobutene, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, BHT, Coumarin


Poveikis. Tai greičiausiai priemonės sudėtinių dalių su saulės kosmetika dažniausiai neanalizuoju. Šiuo atveju noriu pasidžiaugti, kad sudėtyje naudojami saugūs saulės filtrai, yra odą drėkinančių aliejų ir tik vos vienas kitas vidutinio saugumo ingredientas. Gal mano skoniui to kvapo nelabai reikėjo, bet jis yra ir greičiausiai malonesnis, nei natūralus.

Produktas yra aliejinės konsistencijos, dėl to padengti ant kūno visai lengva, tik ne paplūdimyje. Įsivaizduokite nuo aliejaus drėgną odą ir visur limpančias smėlio kruopeles... O paskui tas smėlio smiltis su aliejumi masažuoji ant kūno. Aliejus nėra geriausias pasirinkimas paplūdimiui ir greičiausiai tai yra aspektas, kuris man nepatinka labiausiai.

Aš nesu tikra, kad aliejus spartina įdegį, tokio poveikio nepastebėjau - nes nei įdegiau greičiausiai, nei apskritai su šiuo produktu pastebėjau, kad būčiau įdegusi. Vis gi, noriu pasidžiaugti, kad produktas puikiai saugo nuo nudegimo, nuo saulės spindulių. Jaučiu, kad produktas ir apsaugo odą nuo išsausėjimo ir minimaliai drėkina, tačiau ta aliejinė konsistencija... mane tiesiog labai, labai erzina. Jau geriau kreminiai losjonai ar kremai nuo saulės, o su aliejais paplūdimiuose man sunkiai sekasi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų EVELINE "mini MAX" nagų lakas No. 489.

Komentarai