BARULAB "Tea Tree" Anti Blemish - valomoji, nuo spuogų sauganti veido kaukė su arbatmedžio aliejumi

Šiandien norisi veido odą palepinti kauke, nes kažkaip jau pusė mėnesio prabėgo, o dar nė karto kaukės ant veido nedėjau - apsileidau, tiksliau nebuvo labai daug laiko, tai ir kassavaitinis ritualas liko pamirštas. Šį kart kaip niekad ilgai rymojau prie turimų kaukių stalčiaus bandydama apsispręsti ko noriu? Drėgmės lyg ir nelabai trūksta, maitinti dar per karšta ir pagalvojau, kad nesenai buvo PMS, o jo metu visuomet oda linkusi kiek labiau kimštis bei iškyla vienas ar kitas spuogas - ne visuomet, bet va tuo etapu labai norisi kiek giliau pavalyti veido odą ir intensyviau pasirūpinti odos švara. Turėjau kažkada, dėl neaiškių priežasčių nusipirkusi valomąją kaukę su arbatmedžio aliejumi, skirtą tikriausiai labiau riebiai ir mišriai odai, nors gamintojas to ant pakuotės nenurodo.


Produktas: BARULAB "Tea Tree" Anti Blemish - valomoji, nuo spuogų sauganti veido kaukė su arbatmedžio aliejumi
Gamintojas: "BNK Co" Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - valyti, kontroliuoti sebumo išsiskyrimą, suteikti lygumo
Tinkamas tipas: nenurodyta, bet greičiausiai riebiai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: puiki sudėtis
Labiausiai nepatiko: poveikis visiškai ne mano tipo odai 
Tūris: 1 vnt./ 23 g
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Glomi, Careline, Proco

Ką žada gamintojas: Valomoji veido kaukė kontroliuoja sebumo išsiskyrimą, mažina spuogelius ir suteikia odai lygumo.
NAUDOJIMAS: Uždėkite ant veido, palaikykite 15-25 minutes. Nuėmus kaukes likučius įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Melsvai žalsvos spalvos plastikinis, vienkartinis kaukės maišelis. Man šiuo metu labai patinka tokio tipo pakuotės - kai informacijos ant pakuotės minimaliai, visokių dekoratyvių puošybos elementų nėra ir gamintojas pakuočių puošybą patiki vienam spalvos blokui - šiuo atveju spalva labai "skani", tokia labiau melsva, kuri apačioje tampa rožinė, toks keistokas ombre efektas, bet visuma man labai patraukli. Na, o visą reikiamą informaciją galima rasi suprantama kalba, kitoje pakuotės pusėje.

Kvapas nėra stiprus, papildomų kvapiųjų medžiagų sudėtyje nematau, o jų ir nereikia. Kaukės serumas kvepia maloniu, švelniu, silpnu gaiviu aromatu. Greičiausiai jame jaučiamas rozmarinas, o visos kitos natos visiškai neišreikštos ir nesijaučia.

Konsistencija plonytis kaukės lakštas, prisotintas vandens skystumo veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, 1.2-Hexanediol, Carbomer, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract (1,000ppm), Allantoin, Coptis Japonica Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Ethythexylglycerin, Dissodium EDTA, Polyglyceryl-10 Myristale, Polyglyceryl-10 Laurate, Citrus Tangerina Peel Oil, Caprylyl Glycol, Artemisia Absinthium Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Juniperus Mexicana Oil, Chamomilla Recutita Lower Oil, Lavandula Angustifolia Oil.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad kaukės sudėtis puiki, saugi odai ir iš ties daug odai naudingų ingredientų: raminančių ir gydančių odą, drėkinančių, priešuždegiminių, antioksidantų,  odą kondicionuojančių ingredientų. Pagal kaukės sudėtį akivaizdu, kad priemonė ne tiek valys odą, kiek ramins sudirgusią, aknės ar spuogų pažeistą odą, padės mažinti uždegimus. Ir taip, tai visiškai ne tai, ko reikia mano odai.

Man labai patiko plonytis lakštas, kuris geriau ir maloniau priglunda prie veido odos. Kaukės forma visai gerai tinka ir net pakanka ant mano ilgos nosies galiuko. Kaukės maišelyje labai daug serumo, tad jo pakaks ir papildomai padengti ant odos sekančią dieną ar sunaudoti rankoms, pėdos ar kūno odai.


Akivaizdu, kad ši kaukė yra skirta ne mano odos tipui - aš neturiu odos pažeidimų, mano pavieniai spuogai nėra nei aknė, nei uždegiminis procesas, nei odos riebaliukas - apskritai tie spuogai hormoniniai, be jokio riebaliuko ar sebumo. Ir ką aš čia sugalvojau? Kaukė minimaliai drėkina (mano odai per mažai) ir suteikia odai matinio užbaigimo. Daugiau nieko nejaučiu, nes dabar nei spuogų, nei odos pažeidimų neturiu... Ech, ši priemonė ne man, man ji netiko ir nepatiko, tačiau nereiškia, kad yra bloga - tiesiog pasirinkau ne savo odos tipui tinkančią kaukę, efektas man netiko ir nepatiko - sausos, normalios ir sveikos odos savininkėms tikrai nerekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr. 129.

Komentarai