IT'S SKIN "Power 10" Formula GF Effector Soak Up Helper - drėkinamasis veido serumas

Veido serumas greičiausiai yra vienas svarbiausių žingsnių veido priežiūros rutinoje, nes visi veiklieji ingredientai, visas stiprusis poveikis dažniausiai atkeliauja iš serumų. Ir greičiausiai pats paprasčiausias yra veido odą drėkinantis serumas su hialurono rūgštimi. Vasaros pabaigoje - rudens pradžioje būtent tokių norisi, nes po vasaros oda visuomet būna šiek tiek pasausėjusi, o ir rūpinamės gal ne tai atidžiai, skubėdami, koncentruodamiesi ne į veido priežiūrą, o vasaros keliones. Tad šiam kartui noriu pasidalinti nuomone apie korėjietišką It's Skin veido serumą, skirtą intensyviai drėkinti veido odą.


Produktas: IT'S SKIN "Power 10" Formula GF Effector Soak Up Helper - drėkinamasis veido serumas
Gamintojas: "IT'S HANBUL" Co. Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, saugoti nuo drėgmės praradimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: geriantis į odą, suteikia paviršiui lipnumo
Tūris: 30 ml
Kaina: 15,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis serumas drėkina ir atgaivina odą. Padeda kovoti su odos išsausėjimu. Skirtas visų tipų odai prižiūrėti. Sudėtis papildyta ginkmedžių lapų vandeniu (70%) ir H-Soak Up patentuotu 8 skirtingo svorio hialurono rūgščių deriniu. Serumas ilgam drėgme aprūpina visus odos sluoksnius ir tokiu būdu padeda išvengti drėgmės praradimo.

NAUDOJIMAS: 2-3 lašus pirštų galiukais įtapšnokite į sausą ir švarią veido odą.


Pakuotė. Tamsaus stiklo buteliukas su žydros spalvos etikete. Labai panašus dizainas naudojamas ir ant kartoninės dėžutės - dizainas neperkrautas, dailus, patrauklus akiai, atrodo estetiškai ir profesionaliai. Tamsaus stiklo indelis užsuktas dangteliu, po kuriuo slepiasi stiklinė pipetė. Pastaroji būtų visai patogi ir faina, tik niekaip nesuprantu, kodėl jos galiukas užlenktas? Imant iš buteliuko tas galiukas visuomet kliūva  ir nėra patogus naudoti, bet gal tas užlenktas galiukas kažkaip apsaugo serumą nuo ištekėjimo iš pipetės? Nežinau... man toks šiek tiek nereikalingas akcentas ar detalė.

Kvapas neutralus, natūralus - taip kvepia priemonės, kurios vadinamos bekvapėmis. Faina, kad gamintojas nusprendė nekvėpinti serumo - kvapų čia tikrai nereikia, o jų nenaudojant, mažėja neigiamos odos reakcijos rizikos galimybė.

Konsistencija gelinė, tačiau sunkoka, tirštoka ir klampi. 


Sudėtis: Water, Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Water, Methyl Gluceth-20, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglyceryl - 10 Laurate, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Oleate, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Leaf Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Santalum Album Oil, Rosa Damascena Flower Water, Coccinia Indica Fruit Extract, Iris Florentina Root Extract, Cucumis Melo Fruit Extract, Hedera Helix Leaf/ Stem Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Solanum Melongena Fruit Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Oil, Corallina Officinalis Extract, Curcuma Longa Root Extract, Hydrolyzed Hialuronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate.


Poveikis. Jūs tik pasižiūrėkit į sudėtines dalis! Kada paskutinį kart matėte visiškai saugią sudėtį, be menkiausio šešėlio? Aš tai senai - vis tiek kažkas būna pridėta, ar tai kvapai, ar nesaugus rišiklis ar nesaugus konservantas.... O čia - tobula, nepriekaištinga ir visiškai saugu! Sudėtyje daug hialurono rūgšties, daug odos drėkiklių, kondicionuojančių, raminančių, minkštinančių ingredientų, antioksidantų, priešuždeginimių sudėtinių dalių. Gamintojas parinko labai saugius konservantus, nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų - labai pasistengė.

Priemonės konsistencija yra tas aspektas, kuris man patiko mažiausiai - produktas sunkus, klampokas ir dėl to skalsesnis, tačiau manęs nesužavėjo, kad padengus ant odos ir priemonei geriantis į odą - paviršius tampa nemaloniai lipnus, blizgus - serumas padengia veidą matoma ir jaučiama plėvele. Užtepus kremu jos nebesijaučia, bet tas tarpelis iki kremo - visuomet erzina. Ir vis gi - serumo poveikis yra puikus. Priemonė be didesnio vargo, labai intensyviai, iš kart sudrėkina odą, dingsta net stipriausias tempimo pojūtis, o drėgmės ištroškusi oda pasisotina, prisidrėkina ir tampa sveikai spindinti bei įgauna visą dieną trunkantį drėgnos odos komforto jausmą. Poveikis man labai patiko! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai