MAYBELLINE "Express Brow" Ultra Slim Pencil - antakių pieštukas "04 Medium brown"

Antakiai man yra sunkesnių temų, nes plaukeliai pas mane nėra vešlūs, o ir plotį tik dabar atauginėju, tad, ryškinti ir užpildyti tarpus man reikia kasdien, net jei dažau plaukelius ilgalaikiais dažais. Dažai nuo odos greit nublunka ir tarpeliai tampa greit vėl matomi. Ir ko tik nesu išbandžiusi antakiams... ir geliai, pudros, vaškai, šešėliai, antspaudai, pieštukai. Greičiausiai pastarieji man patinka labiausiai, o lengviausia visuomet buvo su Catrice Slim pieštuku, tačiau šiam kartui nusprendžiau išbandyti Maybelline variantą ir regis radau labai stiprų mano favorito konkurentą.


Produktas: MAYBELLINE "Express Brow" Ultra Slim Pencil - antakių pieštukas "04 Medium brown"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kiek kietesnės, lengvai vaškinės konsistencijos
Tūris: nenurodytas
Kaina: 7,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Antakių pieštukas MAYBELLINE BROW ULTRA SLIM skirtas piešiant antakių plaukelius užpildyti tarpus tarp natūralių plaukelių taip, kad antakiai būtų norimos formos. Pieštukas pasižymi kremine formule, turi 1,5 mm tiksliai brėžiantį galiuką, šepetėliu sušukuoja plaukelius.

NAUDOJIMAS: Pirmiausia nubrėžkite reikiamą kontūrą ir natūralią arkos pavidalo formą su plonai brėžiančiu pieštuku. Tada užpildykite tarpelius tarp plaukelių ir sušukuok, kad atrodytų natūraliai. Rinkitės tokį pieštuko atspalvį, kuris būtų kiek tamsesnis nei natūrali antakių plaukelių spalva.


Pakuotė. Su niekuo nesumaišomi ploni antakių pieštukai - tokių turėjusi esu kelis, skirtingų kompanijų ir visų jų korpusas plonytis, pieštukas standartinio ilgio su sraigtinėmis šukutėmis viename gale ir išsukama spalva kitoje. Man pats korpusas labai patogus - pasibaigus pieštukui priemonę kruopščiai išvalau ir toliau naudoju šukutes, kaip vieną iš savo makiažo šepetėlių. O kodėl ne - šukutės dar puikiai tinka ir pats šepetėlis man labai patogu. 

Kvapas neutralus, natūralus, priemonė papildomai nepakvėpinta.

Konsistencija kietoka, šiek tiek vaškinė, tačiau naudojimui netrukdo.


Sudėtis: Hydrogenated Soybean Oil, Synthetic Japan Wax, Stearic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Hydrogenated Coco-Glycerides, Zinc Stearate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Myristyl Myristate, Polyhydroxystearic Acid, Tocopherol.
+/- May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Poveikis. Priemonės sudėčiai neturiu ko prikišti - saugi naudoti, saugūs dažikliai ir apskritai visos veikliosios medžiagos. Iš pradžių mane šiek tiek neramino kietoka konsistencija, kuriai lyg ir trūko kremiškumo - mano mylimiausias Catrice pieštukas pasakiškai minkštas, kreminis, tačiau baigiasi per 2 - 3 savaites. Reikėjo laiko, kol pripratau prie kietesnės, vaškinės Maybelline pieštuko konsistencijos, tačiau tai buvo tik įpročio reikalas - su šiuo pieštuku man pavyksta lengvai ir tiesiog nepriekaištingai išpiešti trūkstamus plaukelius, paryškinti antakių spalvą ir išgauti tiek labai natūralų, tiek ryškesnį efektą.


Mano pasirinktas atspalvis - šaltai rudas, gražus, patrauklus ir puikiai tinka prie lietuviškų rudų plaukų. bet žinote, kas fainiausia? Pieštukas nesibaigia po 2 savaičių, nesibaigė nei po mėnesio, o šiai dienai - jau trečias mėnuo, o man atrodo, kad esu sunaudojusi gal tik pusę! Va čia tai skalsumas! Kadangi plonyčiu pieštuku išgaunu tokį pat efektą, kaip savo Catrice, akivaizdu, kad Maybelline variantą pirkti labiau apsimoka - užteks ilgam, efektas gražus ir naudoti patogu. Tai mano naujas plonas antakių pieštukas - favoritas. Labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant manų nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr. 209.

Komentarai