FRUDIA Avocado Skin Relief Preserves Skin Barrier - drėkinanti lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu

Veido kaukė man yra būtinas ritualas bent kartą savaitėje tam, kad oda gerai atrodytų ir būtų sveika. Vieną savaitę šį mėnesį jau kažkur pražiopsojau, tai labai pasijautė odos būklei. Žinau, kad tarp skaitytojų yra merginų, kurios veido kaukių nenaudoja ir mano, kad tai laiko švaistymas. O va man, mano sausai odai bet kokia gerai drėkinanti priemonė man labai padeda. 

Šiandien ant veido odos nusprendžiau dėti avokadų veido kaukę iš Frudia, sukurtą sausai odai ir kaip visuomet - iš kart jums pasakoju įspūdžius.


Produktas: FRUDIA Avocado Skin Relief Preserves Skin Barrier - drėkinanti lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, gaivinti, apsaugoti
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: minimalus lipnumas po kaukės naudojimo
Tūris: 20 ml / 1 vnt.
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Lakštinė veido kaukė sukurta sausai veido odai prižiūrėti. Drėkina ir atgaivina odą. Sudėtis papildyta avokadų ekstraktu, vaisių sėklų aliejų deriniu.
NAUDOJIMAS: veidą nuprausti, nuvalyti toniku. Uždėkite kaukę ant veido. Palikite 10-20 minučių. Kaukę nuimkite, skysčio perteklių pirštų pagalvėlėmis įtapšnokite į odą.


Pakuotė. Plastikinis, vienkartinis žalios spalvos maišelis su avokado ir kažkodėl veido kremo pakuotės paveikslėliais. Tiesą pasakius tas kremo indelis, nupieštas ant pakuotės šiek tiek trikdo - čia veido kaukė, o ne kremas. Bet tiek jau to - matyt gamintojui tai atrodė logiška. Pakuotė lyginant su kitomis, - kompaktiška, nėra labai didelė, tad patogi laikyti saugiai stalčiuje iki naudojimo. Didelės pakuotės ir daugiau vietos reikalauja ir, jei pvz. norisi įmesti į kosmetinę, ne tokios patogios ir kompaktiškos.

Kvapas kosmetinis, šiek tiek primena chemijos priemones. Lyg ir jaučiasi šiek tiek žalumos, lyg ir yra kažkas panašaus į saldiklio ar sintetinių saldumynų kvapą, bet visuma nėra labai maloni. Nei patinka, nei labai erzina.

Konsistencija vidutinio storio medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Atkreipiau dėmesį, kad kaukės lakštas rudos spalvos, labiau primena natūralias, gamtoje randamas medžiagas ir žinoma - nude spalvos kaukė natūraliau atrodo ant veido odos.

Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polyglyceryl-10 Laurate, Portulaca Oleracea Extract, Hydrogenated Lecithin, Squalane, AllantoinXanthan Gum, Madecassoside, Punica Granatum Fruit ExtractCeramide 3, CholesterolAsiaticoside, Ethylhexylglycerin, Phytosphingosine, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Centella Asiatica Extract, Camphor, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Leucine, Phenylalanine, Methionine, Lysine, Histidine, Isoleucine, Valine, Threonine, Camellia Sinensis Leaf Oil, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Tryptophan, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/ Nut/ Stem Oil, Juniperus Virginiana Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Limonene, Linalool.


Poveikis. Labai, labai džiaugiuosi šios kaukės priemonėmis sudėtimi priemonės sudėtyje visa krūva odą drėkinančių, minkštinančių ingredientų, antioksidantų, odą raminančių ir gijimą spartinančių ingredientų. Tik sudėties pabaigoje yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, kurie skirti kvapui priemonės sudėtyje sukurti.


Lakštinė veido kaukė visai gerai priglunda prie veido odos, išskyrus nosies sritį, tradiciškai rytiečių nosytės trumpos, o aš turiu ilgą europietišką nosį, tad galiukas lieka atviras, nepridengtas kaukės lakštu. Tik užsidėjusi jaučiu malonų gaivumą ir odos komfortą. Kaukę laikau tiek, kiek rekomenduoja gamintojas ir neleidžiu jam išsausėti ant odos paviršiaus.

Nuėmus kaukė pirmiausia pastebiu odos švytėjimą, skaistumą ir sveiką spindesį. Vizualiai oda neatrodo jaunesnė, tačiau įgauna sveiko spindesio, kuris labai aktualus pavasario metu, kai oda dar kiek papilkėjusi po ilgos žiemos ir išsiilgusi saulės bučinių. Kaukė puikiai drėkina, suteikia komforto pojūtį. Efektas man labai patinka. Apskritai - kaukė puiki: sudėtimi esu labai patenkinta, poveikis geras ir kaina labai palanki. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr. 86.

Komentarai