MARGARITA kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi

Jau gerus metus nenaudoju micelinio vandens ir kad ir ką sakytų gamintojai ar skelbtų reklamos, tačiau mano odai micelinis vanduo nėra geriausias pasirinkimas. Tiesiog pastebėjau, kad kai valau makiažą kitais būdais - oda jaučiasi geriau. Dėl to jau kuris laikas naudoju kitokias priemones ir kol kas kosmetinis pienelis džiugina labiausiai. Toli gražu ne visa mūsų naudojama kosmetika privalo būti brangi, lietuviška Biok Laboratorijos Margarita linija gali pasiūlyti puikių priemonių už labai patrauklią kainą. Šį kart apie kosmetinį pienelį makiažui valyti.


Produktas: MARGARITA kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: veido odai: valyti makiažą, drėkinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai ir švelniai valo
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi, skirtas visų tipų odos kasdienei priežiūrai. Malonaus kvapo kosmetinis pienelis gerai nuvalo makiažą ir nešvarumus, drėkina bei švelnina veido odą. Ramunėlių ekstraktas ir levandų aliejus padeda nuraminti sudirgusią odą.
Sudėtyje yra kviečių gemalų aliejaus, ramunėlių ekstrakto, levandų aliejaus.
 
NAUDOJIMAS: Nedideliu kiekiu pienelio valykite veidą bei kaklą. Pienelio likučius pašalinkite vandeniu arba toniku.


Pakuotė. Paprastas, minimalus skaidraus plastiko buteliukas su pastelinės žalsvos spalvos plastiko dangteliu. Etiketės dizainas minimalus, su keletu žalsvų akcentų. Man visai patinka - neerzina ir nors per daugybę metų ne kartą pasikeitė, tačiau etiketės idėja ir spalviniai sprendimai niekuomet nenutolo nuo pradinės idėjos taip, kad nebeatpažintum produkto. Apskritai turiu pastebėti, kad žiūrėdama į pasikeitusią pakuotę, - lengvai matau ir pirmąsias kosmetinio pienelio pakuotes.

Kvapas kosmetinis, malonaus, lengvo aromato.

Konsistencija tirštoka, kreminė, primena kiek tirštesnės konsistencijos kūno losjoną.


Sudėtis: Aqua, Vegetable Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Triticum Vulgare Germ Oil, Lanolin, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Chamonilla Recutita Flower Oil, Brassica Napus Seed Oil, Xanthan Gum, Potassium Carbonate, Lavandula Angustifolia Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tai greičiausiai prieš pradedant analizuoti sudėtines dalis, noriu pabrėžti, kad šitas kosmetinis pienelis man nėra naujiena - kartoju pakuotę jau ne pirmą kartą, tad pirkdama jau žinojau, ko tikėtis iš šio produkto. Priemonės pagrindas puikus: vanduo, aliejus, glicerinas. Sudėtyje yra labai daug odos minkštiklių, šiek tiek antistatikų ir odos drėkiklių. Deja, bet šios priemonės sudėtyje yra alkoholio. Nesuprantu kodėl, tačiau naudodama niekada nejaučiau jo poveikio, kaip ir šiuo atveju, tad galiu spėti, kad jo sudėtyje yra mažai ir sausinantį poveikį galimai neutralizuoja labai gausus minkštiklių ir drėkiklių kiekis? Galbūt... ir tikrai retas atvejis, kai sudėtyje yra žalingo alkoholio, bet mano oda į jį nereaguoja. Ir čia yra kita pusė - niekuomet nesirinkčiau pienelį naudoti nepertraukiamai ilgesnį laiką. Naudoju jį vos 3 kart per savaitę, o po šios pakuotės, kitos neskubėsiu pirkti. 

Man patinka kiek tirštesnė kreminė konsistencija. Lyginant su kitais, skystesniais pieneliais, produktas ženkliai skalsesnis, makiažui valyti jo reikia mažiau. O ir konsistencija labai maloniai jaučiasi ant odos - priemonė švelniai ir efektyviai valo tiek akių, tiek veido makiažą. Po valymo oda jaučiasi labai švelni ir tarsi sudrėkinta papildomomis priemonėmis. Pienelis man patinka, jis mane džiugina - nebrangus, kokybiškas, efektyvus, švelnus odai, maloniai kvepiantis ir pakanka iš ties ilgam laikui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakas "198 Azure".

Komentarai