MEDIHEAL "Acaiberry" Vita Mask - gyvybingumo suteikianti lakštinė veido kaukė su aliejinių kopūstpalmių vaisiais

Ai, va noriu šiandien kaukės. Po darbo grįžau pavargusi ir apsitvarkiusi, pagaminusi vakarienę nusprendžiau šiek tiek palepinti veido odą. Iš tiesų tai kai dažausi - veido oda reaguoja į makiažą, kad ir koks jis geras būtų. Ką ten makiažą - kai karšta, veido oda reaguoja ir į kremo sluoksnį, tad... nieko nepaveiksi - vasara ant nosies. Kita vertus, kaip fainai, kai jau ir degintis, ir maudytis galima ir apskritai, visais vasaros malonumais mėgautis! O jau netrukus ir į kalendorinę vasarą šoksim, tad daug nepliurpiu ir rodau jums šiandien išsirinktą veido kaukę - lepinu odą Mediheal su acai uogomis.


Produktas: MEDIHEAL "Acaiberry" Vita Mask - gyvybingumo suteikianti lakštinė veido kaukė su aliejinių kopūstpalmių vaisiais
Gamintojas: "L&P Cosmetics", Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veidui - drėkinti, suteikti švytėjimo, glotninti, energizuoti, gerinti odos tonusą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: keli vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 1 vnt./ 20 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Asian Blossom, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Kaukė pagaminta iš tencelio - natūralios celiuliozės pluošto, kuris labai gerai priglunda prie odos. Kaukės audinys padeda užtikrinti intensyvią odos priežiūrą ir švelniai prisotinti odą papildytomis esencijomis. Kaukė įmirkyta šviežių aliejinių kopūstpalmių vaisių (acai) ir šilauogių ekstraktais, kurie veido odai suteikia švytėjimo, glotnina ir drėkina. Energizuoja, gerina odos tonusą.
NAUDOJIMAS: dėti ant nuvalytos veido odos, laikyti 15-20 minučių. Likusią esenciją įmasažuokite į veido odą.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis maišelis, suformuotas kaip skaidraus gėlimo su uogomis indeliu su šiaudeliu. Atrodo gana realistiškai, tarsi to indelio viduje būtų patalpintos violetinės uogos. Ir atrodo tikrai patraukliai. 

Kvapas nors kaukė papildomai pakvėpinta, tačiau kaip taisyklė - korėjietiškose kaukėse kvapai būna taip sau arba iš viso - smirda. Šiuo atveju kvapas neutralus - nieko patrauklaus ir mano skoniui to kvapo iš viso nereikėjo - vis tiek skaniai nekvepia. Lyg ir jaučiasi rūgštumas... nereikėjo man čia kvapo - nebūčiau pasigedusi.

Konsistencija plonas, medžiaginis lakštas prisotintas skystu, skaidriu serumu. 

Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Betaine, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyehylcellulose, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Wheat Amino Acids, Natto Gum, Parfum.


Poveikis. Sudėtis nebloga, nors yra keletas potencialiai pavojingų ir galimai akis erzinančių ingredientų, tačiau visuma odai naudinga: nemažai drėkinančių, odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, keletas ją šviesinančių ir glotninančių.

Medvilnės lakštas plonas, maloniai priglunda prie veido odos, tačiau atrodo nevientisas, nėra tvirtai austas. Gal dėl to fainesnis vasaros metu, kai storų lakštų nesinori. Laikau ant odos tiek, kiek rekomenduoja gamintojas - iki 20 minučių. Paskui nuimu ir dar likučius masažuoju į odą. Šį kart kaukėje laisvo likučio daug nėra, tad viską sunaudoju vienu kartu.


Nuėmus kaukę pastebiu, kad jokio lipnumo ant odos nelieka. Veido oda jaučiasi sudrėkinta, švelni ir vizualiai sveikai spindi bei atrodo jaunesnė. Poveikis odai labai geras ir vienintelis mano priekaištas būtų tie keli ne visai saugūs ingredientai. O šiaip su mielu noru pakartočiau - patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai