THE MASTER PERFUMER No.26 "White Lily" tualetinis vanduo moterims

Kelias pastarąsias dienas pasiėmiau laisvas ir norėjau tiesiog praleisti daugiau laiko su šeima ir šiek tiek atidėti tinklaraščio rašymą. Buvau suplanavusi jums įrašą apie dar vienus pavasario kvepalus, tad grįžtu prie to, kas buvo suplanuota. Gegužės mėnesio pirmajam aromatui pasirinkusi buvo The Master Perfumer pigučius kvepalus, kurie lyg ir nekėlė didelių iliuzijų, čia dėl kainos, tačiau sudomino.


Produktas: THE MASTER PERFUMER  No.26 "White Lily" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Kruidvat". Pagaminta Nyderlanduose
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2014 m.
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Eksliuzyvinė aromatų kolekcija įkvėpta aukštosios parfumerijos vyrams ir moterims. Sukurta garsių parfumerių iš geriausių ingredientų, siekiant išgauti tobulą kvapo harmoniją. 

No.26 White Lily yra rafinuotas apelsinų žiedų, lelijų ir gintaro mišinys.

Aromato natos: lelijos, apelsinų žiedai, gintaras

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Butyl Methoxydibenzoylmethanoe, Ethylhexyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Citronellol, Coumarin, Citral, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, CI 19140, CI 14700.


Pakuotė. Kartoninė pakuotė, kurioje mano nuostabai gamintojas įdėjo šiokį tokį apsauginį įdėklą - paprastai pigesnėse nebūna jokių apsauginių dėkliukų. Pakuotės dizainas labai švarus, beveik baltas su sniego baltumo etikete ir aukso spalvos akcentais.

Skaidraus stiklo buteliukas plokščias su skaidraus tvirto plastiko dangteliu. Buteliuką puošia tik tokia pat balta etiketė su aukso spalvos akcentais. Pakuotė daili, elegantiška, minimalistinė ir atrodo kokybiškai. Prikišti galėčiau tik tai, kad pakuotės dangtelis ne visai tvirtai užsideda ant buteliuko, tačiau kvepalus kasdien nešiojuosi rankinėje ir nieko blogo niekuomet nenutiko, buteliukas niekuomet neatsikimšo.


Kvapas. Aromatas labai paprastas, nėra komplikuotas - vienaip ar kitaip, jį sudaro vos trys natos: lelijos, apelsinų žiedai ir gintaras. Tik pasipurškus uoslę atakuoja baltų lelijų kvapas, kuris dominuoja visą aromato ant odos išlikimo laiką. Palaipsniui lelijas fone papildo saldus apelsinų žiedų aromatas, o kvapui nusistovėjus - gaivios, tyros, lengvai duslios lelijos įgauna kiek sunkesnį gintaro foną. Tačiau visą laiką dominuoja lelija - tyra, gėlinė ir vos vos pudrinė. Dievinu lelijų kvapą - dažnai gaunu būtent lelijų žiedų iš vyro, todėl puikiai pažįstu ir labai myliu tokią natą ant odos. 

Žinau, kad yra labai daug žmonių, kurie negali pakęsti lelijų aromato. Tarkim mano mamai lelijos kvepia laidotuvėmis ir sukelia nemalonius prisiminimus. Žinau, kad mamai lelijų niekuomet negalima dovanoti. Ir šiaip - aplink labai daug moterų, kurias lelijų gaiva ir pudriškumas erzina, tad su šiais kvepalais elgiuosi atsargiau. Džiaugiuosi, kad mano biure nieko šis aromatas neerzina, nedirgina ir netriko - mažiausiai ko norisi, tai sukelti neigiamas emocijas kolegomis, kad ir su kvapu.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas tik pasipurškus, nėra labai silpnas - užuodžiu per ištiestą ranką, tačiau turiu pastebėti, kad gana greit kvapo intensyvumas slopsta ir jau gero pusvalandžio bėgyje galiu užuosti tik prie pat kūno odos. Ar galėjau tikėtis daugiau iš pigių kvepalų? Greičiausiai ne. Labai liūdna situacija yra ir su išlikimu - geriausiu atveju kvapas jaučiamas iki 3 val., tačiau jei visiškai realistiškai - kvapą atšviežinčiau mažiausiai kas porą valandų. Ryškiausiai kvapas ant odos jaučiamas pirmą pusvalandį, tad jei jau įsigyjate šį aromatą, turėkite galvoje, kad reikės purkštis daug ir dažnai.


Tyras, grynas, minimalistinis baltų lelijų aromatas - gėlinis, gaivus ir lengvai pudrinis. Man toks kvapas labai patinka - kai uoslė nebenori įmantrių kombinacijų, tokios minimalistinės kompozicijos yra išsigelbėjimas... Tikras pavasaris buteliuke. Kompozicija labai gera, tačiau tualetinis vanduo labai trumpai išlieka - jei jau susigundysite, turėkite galvoje, kad kas porą valandų reikės vis atnaujinti kvapą, tad... standartinis buteliukas ištuštės greičiausiai sparčiau, nei planavote.

Aromatas panašus į:
- PACO RABANNE "Lady Million"
- DZINTARS "I Love Dancing"
- LEONARD "Nuit Fabuleuse"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No.86.

Komentarai