REVUELE "Oil Therapy" maitinanti ir stiprinanti plaukų kaukė su arganų, makadamijų, kokosų ir taukmedžio aliejais

O būna taip, kad nežinote, ką pirkti, kad spręsti grožio problemą. Man taip pastaruoju metu su plaukais - nebežinau ką darau, nesu tikra ar dar noriu bandyti su visomis slinkimą/ augimą skatinančiomis priemonėmis? Jaučiu, kad plaukai šiuo metu sveikesni, bet jie neatrodo gerai. Kirpčiukai buvo šioks toks išsigelbėjimas, tačiau pabodo. Gal tiesiog norisi pokyčių, o daryti to, ką noriu negaliu, o to, ką galiu - nenoriu. Mano plaukams kaip visuomet vis dar reikia gero maitinimo - porėtas plaukas reikalauja intensyvesnių, sunkesnių priemonių, kad šukuosena atrodytų padoriai. Tad šalia slinkimą mažinančių priemonių įsigijau ir plaukų kaukę, žadančią maitinti. Man dar mažai žinomas Revuele prekinis ženklas ir nuomonė apie kaukę.


Produktas: REVUELE "Oil Therapy" maitinanti ir stiprinanti plaukų kaukė su arganų, makadamijų, kokosų ir taukmedžio aliejais
Gamintojas: "Revuele" Ltd. Pagaminta Bulgarijoje
Paskirtis: plaukams - maitinti, stiprinti, apsaugoti nuo neigiamo šilumos poveikio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: tik kvapai ir dažikliai sudėtyje
Tūris: 500 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Plaukų kaukė skirta visų tipų plaukams prižiūrėti. Maitinamoji ir stiprinamoji kaukė apsaugo plaukus nuo neigiamo šilumos poveikio. Ji padeda atkurti plaukų struktūrą. Sudėtyje yra arganų aliejaus, makadamijos riešutų aliejaus, kokosų aliejaus, sviestmedžių sviesto.
 
Naudojimas: Tepkite drėgnus plaukus ir plaukų galiukus. Palikite 5 minutėms. Nuskalaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Gana paprasta ir standartinė - didelis plastikinis indas su užsukamu plastiko danteliu. Po dangteliu dar buvo nedidelis plastikinis dangtelis, puikiai apsaugantis priemonę nuo pritekėjimo į dangtelį, kol ji pasiekia namus. Priemonės dizainas gana paprastas: ryškia geltonas, beveik auksinis pagrindas ir juodas dangtelis atrodo šiek tiek pasenusio dizaino, tačiau svarbiausia ne kaip atrodo pakuotė, o kas jos viduje.

Kvapas gana stiprus, malonus, kreminis kosmetinis aromatas. Man šiek tiek primena paauglystėje naudoją rankų kremą su medetkomis ar ramunėlėmis, kai lyg ir turėjo gėlėmis kvepėti, bet realiai kvepėjo kosmetiniu aromatu.

Konsistencija kreminė, tirštoka, riebesnė, sunkesnė.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Silicone Quaternium-16, Undeceth-5, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Coconut Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Disodium EDTA, Parfum, CI 77891CI 77491, MicaTriethoxycaprylylsilane, CI 19140, CI 16255, CI 28440


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis. Kaukė pagaminta vandenyje tirpaus silkono pagrindu, joje yra 4 super aliejai: arganų, makadamijų, kokosų ir sviestmedžio, kurie daro stebuklus plaukams, tačiau kartu yra riebesni ir sunkesni. Sudėtyje nesaugūs tik konservantas, tačiau ne pats blogiausias pasirinkimas, gal net vienas geresnių, yra kvapų ingredientų ir dažiklių. Apskritai vertinant, priemonės sudėtis labai gera.

Man labai patinka kaukės kvapas - užsidedu priemonę ant plaukų, ir iš ties mėgaujuosi tomis 5 minutėmis, kol priemonė veikia. Iš sunkesnės priemonės konsistencijos aišku, kad priemonė maitins, apsunkins ir užpildys porėtus ar pažeistus plaukus. Tokie produktai man puikiai tinka. Iš ties, po naudojimo džiaugiuosi poveikiu: kaukė puikiai maitina plaukus, suteikia jiems paklusnumo, lengviau iššukuoti. Plaukai po kaukės naudojimo ženkliai minkštesni, švelnesni ir įgauna šiek tiek žvilgesnio. Sunki konsistencija apsunkina pūstis linkusius plaukus, tad pūtimasis ženklia mažesnis, plaukai ne tik paklusnesni, bet ir tiesesni bei lygesni.

Kaukė puiki, gera ir stebiuosi, kad gamintojas geba sukurti pigią, veiksmingą ir gerą priemonę. Mėgaujuosi poveikiu, giriu sudėtį, žaviuosi kvapu ir manau, kad reikės išbandyti daugiau šio gamintojo produktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr. 34.

Komentarai