ORIFLAME "Lucia" tualetinis vanduo moterims

Jau! Paskutinės pavasario dienos, kurios labiau primena vasarą, nei pavasarį. Ir gerai, ankstyvi šilti orai labai džiugina - visuomet labiausiai laukiam šiltėjančių orų, o paskui viskas, kaip nuo kalno riedanti sniego gniūžtė - vis greičiau ir greičiau, kol nepastebimai ateina vasara. O kol kalendorinė dar nepasibeldė, noriu jums parodyti paskutiniu pavasario kvepalus. Šį kart apie Oriflame Lucia - tai ne pirmas mano buteliukas, nes 2007 metais buvau pirkusi kai dar aromatas buvo visai šviežias. Per tą laiką mano nuomone kvapas pasikeitė, mažiau vaisių, mažiau citrusų ir daugiau gėlių - pasižiūrim.


Produktas: ORIFLAME "Lucia" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2006 m.
Kaina: pilna kaina 29,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Vaisinis-gėlių aromatas su gaiviomis baltųjų gėlių natomis. Subtilus, moteriškas aromatas. Sukurtas aplink Švedijos laukinių gėlių kalnų alėją. Įkvėptas Švedijoje vykstančios šviesų šventės, skirtos šv. Liucijai.

Viršutinės gėlių natos – šviežia baltoji frezija ir sodri kvapioji kananga susipina su aštriu juodųjų serbentų šerbetu, kad atskleistų aromato moteriškumą nuo pirmųjų papurškimų. Švedų laukinių kalnų driados gėlių sniego baltumo žiedlapiai dera su saldžiųjų apelsinų žiedais, rožėmis, pelargonijomis ir pakalnutėmis. Baltojo muskuso, tuberozos ir beržo natos apgaubs jus malonia aura.


Viršutinė nata: baltosios frezijos, kvapioji kananga, juodųjų serbentų šerbetas
Širdies nata: lelija, rožė, apelsinų žiedai, pelargonija, kalnų driados akordas
Apatinė nata: tuberoza, beržas, baltasis muskusas


Sudėtis: Alcohol Denat., Aąua, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitrenellal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol, Benzyl Alcohol, Citral, Phenoxyethanol, CI 19140.


Pakuotė. Kas tikrai nepasikeitė, tai stiklinis buteliukas - per tuos metus jis keitėsi labai, labai minimaliai. Skaidraus stiklo užapvalintas buteliukas su skaidriu plastiko dangteliu. Stiklinį buteliuką puošia kitoje pusėje esanti žvaigždė, kuri tarsi laužia šviesos spindulį per buteliuką. Lūžis, kartu su švelniai gelsva aromato spalva atrodo tarsi saulės spindulėlis buteliuke. Oriflame kvepalų dangteliai dažniausiai ne visiškai tvirtai užsidaro ir šis atvejis ne išimtis, tačiau turiu pabrėžti, kad kvapą nešiojausi bent tris savaitės visur kartu ir nė karto tas dangtelis nenukrito, nieko nenutiko, tad ir labai sureikšminti nesu linkusi.

Aš jau nepamenu, kaip atrodė pirmojo buteliuko kartono dėžutė - anksčiau dėžutes iš kart mesdavau lauk. Man regis buvo visai balta, bet garantuoti negaliu. Dabar balto kartono dėžutė išpiešta raudonomis juostomis, kurios tarsi raudonu kaspinu apsuka kartono dėžutę. Viduje nėra jokio pakietinimo, kuris apsaugotų buteliuką nuo smūgių ar kelionių metu.


Kvapas. Tai baltų gėlių aromatas, kuriame dominuoja lengvos, baltos gėlės. Tik pasipurškusi jaučiu frezijas ir lengvą citrusų gaivumą, nors citrinų čia nėra, bet jos iš kažkur išlenda. Labai greit išryškėja serbentų lapai, į sceną ima veržtis pudriškos baltos gėlės - lelija, apelsinų žiedai ir... pelargonijos užuomina. Nemėgstu pelargonijos kvapo, tačiau čia... čia jis tik paryškina akordo pudriškumą, jo nėra per daug. Man primena atvejus, kai nelabai mėgsti kažkokios spalvos, tačiau paveiksle ta spalva tobulai paryškina mėgstamas. Nusistovėjusiame ant odos aromate jaučiasi baltos gėlės - tuberozos, muskusas ir nemažai pudriškumo.

Aromatas itin moteriškas, turi jaunatviško žaismingumo ir lengvumo. Dominuoja baltos gėlės ir legvas pudriškumas, kas suteikia kvapui švaros, traškumo ir gaivumo. Tobulai subalansuotas kvapas atrodo lengvas, bet turi sodrumo - tarsi baltų gėlių puokštė su šiek tiek saldumo ir sandalmedžio šilumos. Labai malonus, spinduliuojantis, moteriškas baltų gėlių aromatas.


Mano nuomone, aromatas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tualetinis vanduo visuomet silpnesnės koncentracijos, todėl nereiktų stebėtis, kad tualetiniai vandenys išlieka trumpiau ir šleifas ženkliai mažesnis. Ant mano odos kvapas išlieka apie 3-4 valandas, tad dienos metu bent kelis kartus reikia vis pasipurkšti, kad atnaujinti aromatą. Kvapas nėra labai stiprus, jaučiamas per daugmaž 30 cm nuo kūno odos, tačiau labai priklauso nuo to, kiek purkšite. Paprastai aš purškiu 3 kartus, tačiau su šiuo ir dažnu Oriflame aromatu purškiuosi ir 5-8 kartus vienu kartu. Kvapai tikrai silpnesni ir jei noriu jausti aromatą - tenka naudoti daugiau. 


Baltų gėlių lengvas aromatas su pudriniu muskuso sodrumu. Labai moteriškas, lengvas, traškus, tyras aromatas - šviesa (iš lotynų kalbos Lucia) yra labai tinkamas aromato apibūdinimas. Tiesa, baltų gėlių aromatus reiktų mėgti ir turi lengvą, klasikinio aromato dvelksmą, tačiau jis ne dominuoja. 
Man patinka, labai patinka - šviesa buteliuke. Tyrumas. Baltos gėlės.

Aromatas panašus į:
- DIOR "J'adore"
- GABRIELA SABATINI "Cascaya'
- MARY KAY "Forever Diamonds"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai