BATH & BODY WORKS PacketBac "Raspberry Tangerine" antibakterinė rankų želė su aviečių ir mandarinų aromatu

Yra dalykų, kurie mano kosmetinėje užsiguli ilgesnį laiką, nes... tiesiog nerandu geriau. Vienas tokių dalykėlių yra Bath & Body antibakterinės rankų želė, kurios padeda jaustis saugiai po kelionių viešuoju transportu, lankymosi įvairiose viešose vietose, kur net ir rankas nusiplauti kartais būna šlykštoka. Šiam kartui turiu avietėmis ir mandarinais kvepiančią želė ir trumpai apie priemonę.


Produktas: BATH & BODY WORKS PacketBac "Raspberry Tangerine" antibakterinė rankų želė su aviečių ir mandarinų aromatu
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: neturiu priekaištų
Tūris: 29 ml
Kaina: 4,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės laukinių aviečių, šviežių mandarinų ir citrinos žievelės gaiviu, pavasarišku aromatu.

Sudėtis: 
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 71%.
NEAKTYVŪS ingredientai: Aqua, Parfum, Carbomer, Lactose, Aminomethyl Pronanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, CI 77007, CI 16035, CI 19140, CI 15985, CI 14700, CI 60730.  


Mano nuomonė. Labai faina matyt mažytes, minimalias dezinfekcinės priemonės pakuotes, kurios be vargo telpa mažose rankinėse, o jei jų nesinešu, tiesiog šortų ar džinsų kišenėje. Beje, turiu fainų suknelių su paslėptomis kišenėmis, tai ir jose telpa ir nesimato, kad kišenėse dar kažko prikrauta. Labai faina, kad nykščiu, nenaudojant kitos rankos galiu lengvai atidaryti buteliuką ir jis saugiai bei tvirtai užsidaro be didesnio vargo. Pakuočių dizainai skiriasi priklausomai nuo linijos ir kvapų - šiuo atveju viskas paprasta - aviečių ir mandarinų paveiksliukas su trupučiu žiedų ir lapų. Gal ne pati patraukliausia gamintojo pakuotė, tačiau daug svarbiau kas jos viduje, o ne išorėje.

Želė dažyta pagal priemonės kvapus ir turi dekoratyvinių mėlynų burbuliukų. Nepastebėjau, kad jie darytų kokį konkretų darbą - man regis labiau skirta tiesiog dekoratyvinei funkcijai. Nedidelio želė kiekio, tiksliau lašelio pakanka vienam naudojimui. Ir rankos iš kart jaučiasi švarios! Paprastai antibakterinės priemonės stipriai sausina rankų odą, o va Bath & Body Works - niekuomet. Greičiausiai dėl sudėtyje esančio alavijo ir taukmedžio sviesto, kurie drėkina ir maitina rankų odą bei greičiausiai neutralizuoja neigiamą poveikį. Rankos po priemonės naudojimo ne tik jaučiasi švarios, bet ir švelnios. O va drėkinimo tikėtis būtų naivu. Ne tokia šios priemonės paskirtis.

Labai žavi ir šio gamintojo aromatai. Šis kvepia gardutėliais, šviežutėliais vaisiais! Sultingos avietės, rūgštūs citrusai ir bemaž seiles burnoje formuojantis sultingų mandarinų aromatas. Kvapas ant odos dar užsibūna iki pusvalandžio ir stipriai, intensyviai bei labai maloniai kvepia. Šis kvapas nuostabus pavasario metu ir želė man labai patinka. Kas gal kiek apmaudu, kad gamintojas dažnai keičia kvapus, kartais jie grįžta po metų, o kartais... kartais pamilti kvapai išgaruoja ir lieka kažkur anapus. Ir tuomet jau vėl aklai perki bei tikiesi, kad pataikei įsigyti uoslei malonų kvapą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.34.

Komentarai