ZIAJA kojų gelis su kaštonų ekstraktu, skirtas tinti linkusioms kojoms

Vasaros metu man labai stipriai tino pėdos, tiesiog - išeini su normaliomis, grįžti su gerokai patinusiomis. Kažkoks kosmosas! Ir be nemalonus vaizdo, kasdien kamuodavo pėdų sunkumo ir kaitimo pojūtis. Pravėsus orams kojos tinsta šiek tiek mažiau, bet vis dar tinsta. Žinau, kad žiemos metu ši problema bus reta, vasarą pats pikas. Tokias problemas reikia spręsti ir nors medicininių indikacijų nėra, bet jausmai nemalonūs. Gavau aptarimą, kad reiktų pėdas tepti kremais su kaštonu, tad ieškojau lengvų kremų ir pirmas mano variantas buvo Ziaja gelis su kaštonų ekstraktu. Tūbelė beveik baigta, tad atsiliepimą noriu palikti, jei ne šiam sezonui, tai bent ateinančiam.


Produktas: ZIAJA kojų gelis su kaštonų ekstraktu, skirtas tinti linkusioms kojoms
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: kojoms - mažinti tinimą, suteikti palengvėjimo jausmą
Tinkamas tipas: linkusioms tinti, pavargusioms kojoms ir pėdoms
Labiausiai patiko: palengvina nemalonius pėdų pojūčius ir mažina tinimą
Labiausiai nepatiko: labai lipnus
Tūris: 100 ml
Kaina: 4,59 Eur
Kur galima įsigyti: Martina, Notino, pigu.lt, Gintarinė vaistinė ir kt.

Ką žada gamintojas: Kojų gelis su kaštonų ekstraktu, rekomenduojamas kojoms, linkusioms tinti. Greitai suteikia atsipalaidavimo jausmą.

NAUDOJIMAS: užtepkite nedidelį kiekį gelio ir švelniai įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Paprasta, minkštoko, balto plastiko tūbelė su atkemšamu dangteliu pakuotės apačioje. Plastikas pakankamai minkštas išspausti priemonė, patogus naudoti, o ir tūbelė nedidelė, kad patogiai įmesti ir pasiimti ten, kur reikia.

Pakuotės dizainas visiškai neišvaizdus. Lyg ir bandyta taikyti į minimalizmą - visiškai baltas, pilki užrašau ir žalsvas spalvinis intarpas. Ir nors minimalistinės pakuotės švaros įvaizdžiu taukia akį, bet šį kart viskas atrodo net šiek tiek pigokai. Žinoma, skonio reikalas, bet didelio patrauklumo akiai nėra.

Kvapas kosmetinis - priemonė papildomai pakvėpinta, kad maloniau kvepėtų. Tačiau nepasakyčiau kad aromatas labai malonus - mano uoslė vertina tiesiog neutraliai. Tepant kvapas jaučiasi, tačiau nėra labai stipus. 

Konsistencija gelinė. Visiškas gelis ir nė menkiausios užuominos į kremą.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Glycerin, Carbomer, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Citronellol, Linalool, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Sudėtis palyginu minimali, tačiau nėra labai gera, pasirinkti ingredientai nėra saugūs. Didžioji dalis sąrašo ingredientų skirti tekstūrai, konsistencijai, kvapui ir priemonės konservavimui. Verta paminėti, kad sudėtyje daug kaštonų ekstrakto, yra drėkinančio odą pantenolio.

Gelinės tekstūros kremas gana skalsus - vienam kartui pakanka nedidelio kiekio. Priemonę lengva išsklaidyti ant pėdų ir gelis gana greit susigeria į odą. Tačiau kaštonų gelis palieka kojų odą labai, labai nemaloniai lipnią - prisilieti ir rankos tiesiog limpa. Radau sprendimą, po priemonės padengimo tiesiog užsimauti plonas kojinaites, bet... tas lipnumas kas kart nuteikia labai nemaloniai.

Nepaisant kelių didelių trūkumų, priemonės nenustojau naudoti, mat poveikis iš ties geras. Keliolikos minučių bėgyje nemalonus pėdų sunkumo ir kaitinimo pojūtis ėmė mažėti. Ne, kaip ranka iš kart tikrai nenuima, bet po kokios geros valandos kojos vėl jaučiasi lengvos. Na o tinimui reikia šiek tiek daugiau laiko - palaipsniui jis mažėja, tačiau tinimas dingsta tik po kelių valandų, dažniausiai dar vėlai vakare šioks toks pėdų ir kulknų paburkimas matomas, bet ne toks stiprus, kaip tik grįžus namo. Man šitas produktas labai veiksmingas - jis padeda tinstant, pagelbėja, kai kojos jaučiasi sunkios, kamuoja kaitimo pojūtis. Vasaros stebuklas kiekvienai (beveik) dienai. Nors trūkumų yra, bet veikia. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai