MAISON MAISSA PERFUMES Edition Blanche "Wood by Maissa" kvepalų eliksyras vyrams ir moterims

Maison Maissa, jei dar neteko girdėti yra prabangūs prancūziški, nišiniai kvepalai, skirti tiek vyrams, tiek moterims. Ilgai dairiausi po nemažą kvepalų asortimentą ir nenorėdama įsipareigoti vienam kvapui, prieš tai jo nebandžiusi, nusprendžiau įsigyti penkių aromatų rinkinį, kuriame patys populiariausi šio gamintojo aromatai, tad kartu ir puiki proga išbandyti skirtingus kvapus ir išsirinkti mylimiausią. Kai žinai, kokie kvapai patinka, tai ir pilno dydžio buteliuką nusipirkti lengva.

Tik gavusi aromatus galvojau, kad apie visus rašysiu viename įraše, tačiau pabandžiusi supratau, kad tiesiog bus per ilgas, nepatogus skaityti, tad apie antrąjį šio rinkinio aromatą, skirtą medienai.


Produktas: MAISON MAISSA PERFUMES Edition Blanche "Wood by Maissa" kvepalų eliksyras vyrams ir moterims (PE)
Gamintojas: "Maison Maissa". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 50 ml; 100 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: 50 ml - 125 Eur; 100 ml - 165 Eur (mano buteliukas 20 ml - 34,99 Eur)
Kur galima įsigyti: Pheromone
Kvapo kategorija: medienos - aromatinis 

Gamintojo aprašymas: Ta trumpa akimirka, kai pasaulyje lieki vienui vienas. Giliai įkvepi. Kūną užplūsta saldi malonumo banga ir staiga tampi visiškai ramus. Pajunti svaiginančią apelsinų žiedų šilumą ir skaistų rausvųjų uogų gaivumo pliūpsnį. Staiga, akis pravėręs supranti, kad šypsaisi. Užsimerki. Palengva gaudai dar vieną malonumo gūsį. Švelnų mėtos prisilietimą, kuris tyliai prilimpa prie odos ir palydi tave nepažintu keliu. Nustembi, kaip netikėtai ir subtiliai atsiskleidžia tyras medienos jausmingumas, apkabina vanilė. Jautiesi toks gyvas. Gali nesistengti būti teisingas ir tobulas. Neturi būti geresniu ar blogesniu nei esi. Šią akimirką gali būti tikru savimi.


Viršutinė nata: apelsinų aliejus, mėtos, artemisijos esencija, rausvų uogų esencija
Širdies nata: smilkalų esencija, vilkdagiai
Apatinė nata: švitrūnas, vanilė, ambroksanas


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Salicylate.


Pakuotė. Kadangi pirkau rinkinį, tai jis skiriasi nuo tradicinių kvepalų. Atkeliauja dailiame baltos spalvos įdėkle, kurio dugne rateliu sudėti penki skirtingi aromatų buteliukai. Priemonės pakuotė labai daili, puošta aukso spalvos akcentais ir nors gamina prancūzai, tačiau stilistika labiau primena skandinavišką minimalizmą, nei standartinius prancūziškus sprendimus. Galbūt gamintojas į tai ir taiko - aromatų sukūrimo metu (2020 m.) būtent skandinaviškas stilius karaliavo populiarumo viršūnėje.

Patys kvepalų buteliukai volelio formos, kompaktiški, stikliniai, aptraukti baltos spalvos folija su aukso spalvos dangteliu. Tokio dydžio buteliukai labai faini, nedidukai ir itin patogūs įsimesti į rankinę. Paprastai rankinėje mėgstu nešiotis nedidelius kvepalų buteliukus ir va šitie yra tobuli - pakankamai didelis kiekis ir kartu optimalus, kompaktiškas dydis.


Kvapas. Jei atvirai, mano vyras nekenčia šio aromato ir tikriausiai šia nata noriu pradėti pasakoti apie aromatą. Šis kvapas greičiausiai yra labiau vyriškas, nei moteriškas ir patiks tik labai nedidelei daliai. Tik pasipurškus ima kvepėti stipriu, aromatiniu medienos ir žolelių aromatu. Tiesą sakant aš labai sunkiai atpažįstu pavienes kvapo natas, aromatas tiesiog nepriekaištingai subalansuotas. Mano uoslė nepagauna paskirų mėtų, uogų, gėlių ar vanilės.... Bet kurios natos... Pasipurškusi užuodžiu kedro medieną, spygliuočius ir kadagio uogas, kurių tarp natų net nėra. Kai kurių išvardintų natų mano uoslė nepažįsta, tačiau aromato pradžia labai stipri, aštri ir labai primena sausą spygliuočių mišką. Mediena, be jokio dūminio kvapo, be menkiausio saldumo.

Nusistovėjęs ant odos kvapas vis dar su itin stipria, dominuojančia mediena, tačiau lyginant su pradine nata, mediena vos vos saldesnė, gal to saldumo suteikia vanilė? Tačiau paskirai vanilės nesijaučia. Medienos aromatą pastiprina kažkas panašaus į raudonus pipirus, aromatines žoleles ir lengvą, vos jaučiamą kartumą. 

Wood by Maisa kvapas labai įdomus ir tas tikras nišinis aromatas, kuris patiks toli gražu ne visiems. Mano nuomone kvepalų eliksyras linksta link vyriškos pusės, tad jei tradiciniai moteriški aromatai yra mėgstamiausi - šitas vargu ar patiks. Šiai dienai aš pati nesu tikra, ar patinka man? Priklausomai nuo nuotaikos ir oro - kartais ant savo odos tos sausos medienos negaliu paskęsti, o kartais... kartais ji visiškai tinka mano tuometinei nuotaikai.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
      ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Šis kvapas stipus ir iš ties ilgai išliekantis. Pasipurškus ant odos visai gerai jaučiasi per porą metrų ir išlieka iš ties ilgai. Apie 10 valandų jaučiu priemonės kvapą ant odos, tad visuomet turiu gerai pagalvoti - ar šiandien ta diena, kai noriu kvepėti sausa mediena, nes nuvalyti nuo odos tiesiog neįmanoma, niekuo.


Keistas, neįprastas, tikras nišinis aromatas, kuris kvepia sausa spygliuočių mediena su papildytais prieskoniais ir lengvu saldumu, jau nusistovėjęs ant odos. Mano skoniui, kvapas labiau vyriškas nei moteriškas ir labai įmantrus - netiks kiekvienai ir aklai pirkti nerekomenduoju.

Aromatas panašus į:
- DIOR "Bois D'Argent"
- DIPTYQUE "Eau Duelle"
- L"ARTISAN PARTUMER "Mirabilis 60"


"EDITION BLANCE" RINKINIO AROMATAI:
"Jawhara by Maissa"
"66 Avenue"
"Princesse de Galles"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Effect Matt" nagų lakas M15.

Komentarai