MAISON MAISSA PERFUMES Edition Blanche "Symphonie d'Amour" kvepalų eliksyras vyrams ir moterims

Pagaliau! Kelis metus visur matau Maison Maïssa kvepalus ir mane kamuoja smalsumas. Nu vat kas ten tokio gero, kad visos alpsta ir nuo visų kvapų? Suprantu, kad greičiausiai visos, kurios pasakojo apie šiuos kvepalus, juos gavo dovanų, todėl kalbėti kitaip gal nelabai ir norėjo. Tad... mane kamavo smalsumas - o kas čia tokio? Net jei reklamuojančios pagražina tiesą, ką gali šie kvepalai? Įsigijau 5 skirtingų kvapų pakuotę su nedideliais 20 ml talpos buteliukais ir galvojau, kaip jums čia geriau, informatyviau ir išmoningiau pateikti, kad ir įrašas nebūtų ilgas ir informacijos būtų pakankamai apie kiekvieną kvapą. Galiausiai nusprendžiau pasakoti atskirai, tad šį kart pradedu nuo mano nuomone vasarai tinkamiausio aromato 'Symphonie d'Amour".



Produktas: MAISON MAISSA PERFUMES Edition Blanche "Symphonie d'Amour" kvepalų eliksyras vyrams ir moterims (PE)
Gamintojas: "Maison Maissa". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 50 ml; 100 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: 50 ml - 125 Eur; 100 ml - 169 Eur (mano buteliukas 20 ml - 34,99 Eur)
Kur galima įsigyti: Pheromone
Kvapo kategorija: gėlių - medienos 

Gamintojo aprašymas: Akimirka, kai trumpam atitrūksti nuo viso pasaulio ir rūpesčių. Kai veidą glosto saulės spinduliai, vėsus jūros vėjas paliečia visus kūno centimetrus ir švelnus vaisinis gūsis sklinda nuo tavo įkaitusios odos. Tyras citrinų ir apelsinų sultingumas prabudina vidinį balsą, kuris šaukiasi laisvės. Juodųjų serbentų žvalumas maloniai apglėbia kūną, sodrios medienos fone išsprogsta karamelė suteikdama malonaus lengvumo pojūtį. Mintys trumpam atsitraukia ir pamažu sugrįžta, atsinešdamos vis daugiau šviesos.

Maison Maissa prabangių, nišinių kvepalų linija, pagaminta Prancūzijoje. Aukštos kokybės ingredientai, sujungiantys aistringus, šiltus Rytietiškus aromatus ir Vakarų gaivumą bei grožį. Kruopščiai rankomis poliruoti kvepalų buteliukai ir tobulumas kiekvienoje detalėje.

Tai eliksyrai (ekstraktai), kurių sudėtyje yra net 30–40 % kvepalų koncentracijos. Tuo tarpu, daugelio prekinių ženklų siūlomas Eu De Parfume turi tik apie 15%. Todėl Maissa kvepalai pasižymi sodriais, ilgai išliekančiais aromatais.


Viršutinė nata: bergamotė, citrina, apelsinas, juodieji serbentai, obuoliai.
Širdies nata: medienos akordas, jazmino žiedai, karamelė, anyžiai, mėtos.
Apatinė nata: vanilė, muskusas, gintaras.


Sudėtis: Alcohol Denat.Parfum, Aqua, Limonene, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Hydroxycitronellal.


Pakuotė. Aš pirkau penkis geriausios Edition Blanche kolekcijos aromatų buteliukus vienoje pakuotėje, tačiau, ilgai sukusi galvą, kaip juos patogiai aprašyti viename įraše, galiausiai nusprendžiau, kad geriau papasakosiu po vieną atskirai, per kelis kartus. Tiesiog jei bandyčiau papasakoti apie visus iš karto - įrašas gautųsi per ilgas, jums būtų nuobodu skaityti, tad tebūnie šį kart tik vienam kvapui skirtas įrašas. Vasaros pradžiai pasirinkau "Meilės simfoniją". Visų mano rinkinyje esančių buteliukų dizainas identiškas: balta plėvele aptrauktas stiklas su aukso spalvos dangteliu ir po juo - tradicinis purkštukas. Labai faini ir labai patogūs tokie rinkiniai dėl kelių priežasčių - vienu kartu galima susipažinti su keliais kompanijos kvapais ir išsirinkti mylimiausią, o jei patinka daugiau - mažiau visi, tuomet tokie kompaktiški buteliukai labai faini įsimesti ir į mažiausią rankinę ir prireikus pasikvėpinti dienos metu. Man labai patinka gamintojo sprendimas naudoti minimalistinę pakuotę, jei nežinočiau, kad gamina prancūzai, sakyčiau, kad stilius visiškai skandinaviškas. Balta ir aukso spalvos akcentai atrodo elegantiškai, prabangiai ir patraukliai akims.

Pilno dydžio buteliukas atkeliauja tokioje pat, atidengiamoje kartono pakuotėje, kurios viduje įstatytas gana paprastas, minimalistinis, klasikinės apvalios formos buteliukas su kukliu, tiksliau minimaliu dizainu. Puošnumo suteikia tik raitytos aukso spalvos raidės. Atrodo labai patraukliai, tačiau pirkdama pirmu kartu ir nepažinodama kvapų, nebuvau pasirengusi įsipareigoti visam buteliukui (nors gamintojas ir siūlo gražinimo politiką, jei kvapas nepatinka).


Kvapas. Moteriškas gėlių ir vaisių aromatas, puikiai subalansuotas, prasidedantis citrusinėmis natomis ir sultingais juodaisiais serbentais. Gana greit vaisinės natos išsisklaido ir vietą užmina žalumos kvapas, greičiausiai obuolių, po kurio iš kart ima užsiuosti gėlių puokštė, saldi karamelė ir foną užpildanti mediena. Galiausiai imu užuosti labai saldžias vanilės natas ir lengvą, bemaž besvorį muskusą. 

Aromatas labai elegantiškas, moteriškas ir gražus. Neįsivaizduoju, kad kvapas tiktų ar patiktų vyriškiui, vertinančiam klasikines vyriškas natas - man šis aromatas grynai moteriškas, tačiau... kad ir kiek ilgai aš jį bandau, na niekaip man čia niša nekvepia. Sakyčiau labiau masėms tinkamas kvapas, kurį galima drąsiai pirkti aklai visiems, kurie mėgsta gėlių ir lengvus vaisinius aromatus. Nieko labai išskirtinio ir rinkoje turime labai daug panašių aromatų.

Nudžiūvus ant odos jaučiu vaisių - gėlių kvapą su aiškiai užuodžiama jazmino nata ir papildančiu muskuso aromatu. Kvapas dažnai lyginamas su "Kirke", kurį bandžiau ir patvirtinu - panašumų tikrai yra, tačiau Kirkėje ženkliai mažiau gėlių, Kirkė ženkliai stipresnis ir intensyvesnis. Greičiausiai šis kvapas labiausiai tiks dienos metui, kaip norisi moteriškumo dvelksmo. Pilnai įsivaizduoju kvapą vestuvių dieną, vasaros metu, kai norisi delikačios baltų gėlių puokštės.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Ant mano odos šis kvapas nėra labai stiprus, keista, bet aš patį jį užuodžiu labai delikačiai, tačiau aplinkiniai patvirtina, kad jaučiasi per gerą metrą nuo mano odos. Su išlikimu uoslė mane taip pat apgaudinėja - jau maždaug po 6 val man atrodo, kad nieko ant odos nebeliko, tačiau artimieji tvirtina, kad vis dar jaučiasi ir po 8-ių valandų nuo pasikvėpinimo. Tad kvapas iš ties apgaulingas pačiam dėvėtojui arba mano uoslė mane tiesiog apgaudinėja. 


Moteriškas, puikiai subalansuotas gėlių - vaisių aromatas, kuris puikiai tiks kai norisi moteriškumo dvelksmo, grožio ir elegancijos. Nors aromatas nišinis, tačiau pagal tai, ką užuodžiu, panašų kvapą galima rasti nemažai kvepalų. Symphonie d'Amour puikiai tiktų vestuvių ar ypatingos progos kvapui, tačiau uosti prieš pirkimą nebūtina - jei mėgstate gėlinius kvapus, labai didelė tikimybė, kad patiks ir šis.

Aromatas panašus į:
- XERJOFF "Erba Pura"
- V CANTO "Stricnina"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai