MIYUELENI rankų kremai su taro vaisiaus ledų; mėlynių ledų; obuolių ledų; mangų ledų ir braškių ledų aromatais

Ilgą laiką nemokėjau išsirinkti tinkamo rankų kremo, nes visuomet rinkdavausi riebų, sunkų ir gerai rankas maitinantį kremą. Kai turi sausą odą - toks labai reikalingas vakaro metui, tačiau tiems atvejams, kai esi darbe, kai reikia greito susigėrimo ir vėl kuo greičiau grįžti prie darbų, kai esi mieste ir rankas labai norisi sudrėkinti, - tokie riebus kremai netinka. Prieš beveik dešimtmetį atskyriau rankų kremus, palikdama riebius ir sunkus nakties metui, tuo tarpu dienos metu išsirinkau rankinės draugą - lengvą, greit susigeriantį rankų kremą. Ir šį kart ieškojau rankinės draugų, tad susigundžiau vaisinių ledų kvapo rankų kremų rinkinį, tad metas trumpai papasakoti kas ir kaip.


Produktas: MIYUELENI rankų kremai su taro vaisiaus ledų; mėlynių ledų; obuolių ledų; mangų ledų ir braškių ledų aromatais
Gamintojas: "Huai'an Jiaheng Cosmetics Co" Ltd.. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rankoms - sudrėkinti ir pakvėpinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitas susigėrimas
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 5 vnt. x 30 g
Kaina: pilna kaina 8 Eur; mokėjau 5 Eur
Kur galima įsigyti: internetinė parduotuvė Intymi Svaja

Ką žada gamintojas: Drėkina ir suteikia rankų odai švelnumo.
NAUDOJIMAS: tepkite ant sausos ir švarios rankų odos. Masažuokite, kol pilnai susigers. 


Pakuotės. Rankų kremai atkeliauja rinkinyje, plastikiniame rožinės spalvos maišelyje. Visai faina, kad kremai viename rinkinyje, yra kelių skirtingų aromatų, tad rankinės draugo pakaks ilgesniam laikui. Labai fainos, kompaktiškos ir mielos rankų kremų pakuotės. Minkšto plastiko tūbelės užsukamos su ledų ragelio imitacijos dangteliu, kuris iš pradžių neatrodė, kad tvirtai užsisuka - mat užsukus kremą, tas plastikinis indelis dar sukasi aplink pagrindą. Visos kremų tūbelės ryškiaspalvių, pastelinių spalvų, tad lengva identifikuoti ir tas spalvingas, šiek tiek vaikiškas dizainas kelia nuotaiką.

Kvapas gana ryškus, stiprokas, bet neišlieka ilgai. Visi aromatai skirtingi: taro vaisiaus - kvepia labai saldžiai; mėlynių - primena mėlynes su grietinėle; obuolių - kvepia žaliais, gaiviais, traškiais obuoliais; mangų - saldus tropinis, prislopintų mangų aromatas, na ir braškės - kvepia braškėmis su pienu. Kvapas puikiai jaučiamas tepantis rankas, bet po 5-10 minučių nuo susigėrimo jau nieko nebeužsiuodžia.

Konsistencija visų kremų identiška - kreminės, lengvos, vandeningos, tačiau tvirtos tekstūros. Jei lyginti konsistencijas  - šie kremai dar lengvesni, nei kūno losjonai ir neturi absoliučiai jokio riebumo. 


Sudėtis: 


Poveikis. Nuoširdžiai atsiprašau, tačiau šį kart nei normalaus sudėtinių dalių sąrašo galiu pateikti, nei jo nagrinėsiu. Viršuje matote vertimo nuotrauką nuo vieno iš kremų pakuočių, tačiau vertimas tragiškas - nei itališkai, nei lietuviškai, nei angliškai, nei lotyniškai normalios, suprantamos sudėties išsiversti nepavyko. Bandžiau ieškoti ir internete, praleidau kelias valandas, bet nieko, kas atrodytų pilna sudėtis, rasti nepavyko, tad šiam kartui paliksime taip - tiesiog matau, kad pagrindas vanduo, saulėgrąžų aliejus, glicerinas, o toliau mano žinios baigėsi - lyg ir nieko blogo nėra, bet nei garantijų, nei pažadų šiuo atveju nedalinsiu. Apmaudu, bet retas atvejis, kad sudėties nepavyktų kažkur atkapstyti...

Rankų kremai labai lengvos konsistencijos, lengvai ir greitai susigeria į odą ir iš kart lengvai sudrėkina, suteikia lygumo, švelnumo bei panaikina sausumo pojūtį. Pastebiu, kad po kremo, oda vizualiai atrodo lygesnė, skaistesnė ir šiek tiek jaunesnė. Efektas visai fainas dienos metui - pasitepi, susigeria akimirksniu, trumpai pasimėgauji labai maloniais aromatais ir gali toliau darbuotis.

Šiai dienai esu pilnai sunaudojusi vieną iš tūbelių ir privalau paminėti, kad kremai labai neskalsūs - vienam kartui reikia nemažo kiekio, todėl 30 g priemonės baigiasi pakankamai greitai. Tačiau žinau, kad kiniškuose el. parduotuvėse kaina iš vis turėtų būti juokingai maža, o ir aš mokėjau po eurą už vieną pakuotę. Man visai patinka, rankinei pats tas ir dienos metui tokio efekto visiškai pakanka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai