SOFIA VERGARA "Tempting Paradise" parfumuota kūno dulksna

Kūno dulksna yra visai faina pakaitalui su įprastais kvepalais, ypač vasaros metu, kai uoslė nori pailsėti nuo kvapų. Nors dulksnos, lyginant su parfumuotais vandenimis, išlieka ženkliai trumpiau, tačiau visai faina po dušo pasilepinti kvapnia dulksna ar šiek tiek pasipurškti, kai kvapų maišalynėje norisi truputėlio aromato. Šiai vasarai turiu kelias kūno dulksnas ir šį kart noriu su jumis pasidalinti nuomone apie Sofia Vergara Tempting Paradise aromatą.


Produktas: SOFIA VERGARA "Tempting Paradise" parfumuota kūno dulksna
Gamintojas:  "Parlux Fragrances" Pagaminta JAV
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tūris: 236 ml
Kaina: apie 13,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Notino, save24 

Ką žada gamintojas: Sofia Vergara Tempting Paradise yra jaudinantis aromatas moterims perteiktas per kūno miglą. Šis vasaros malonumas, pristatytas 2017 m., prasideda viršutinėmis magnolijos, klementinų ir atogrąžų vaisių natomis, suteikiančiomis saldžiai nenugalimą aromatą. Vidurinės gėlių natos – bijūnas, gvajavos žiedai ir kokosų pienas suteikia egzotišką, atogrąžų dvelksmą, kuris gaivina ir žavi.
Sofia Vergara Tempting Paradise kūno migla tinka visiems odos tipams. Tai ilgai išliekantis kvapas rekomenduojama dėvėti kasdien. Geriausiai tinka ir kvapas ilgiau yra geriau jaučiamas naudojant Sofia Vergara Tempting Paradise kvepalus ir juos purškiant ryte, o dienos eigoje kvapą palaikyti su kūno dulksna. Arba tiesiog vieną naudoti po dušo ar vonios.

Kaip naudoti: purkškite po vonios/dušo ant viso kūno. Prieš purkšdami kūno miglą, galite papildomai naudoti kūno sviestą - taip kvapas išliks ilgiau.

Viršutinė nata: magnolija, klementinai, atogražų vaisiai
Širdies nata: bijūnai, guavos žiedai, kokosų pienas
Apatinė nata: muskusas, sandalmedis, benzoinas

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Citral, Alcohol, TRIS Citrate, Farnesol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 60730, CI 42090, CI 14700.


Mano nuomonė. Ryškiaspalvis, aukštas buteliukas puoštas intensyviu, tropinių gėlių raštu. Man šis raštas taip primena pačią įžymybę... ryškiaspalvę, garsią, puikiai pastebimą... ir asmeniškai labai siejasi su tiesiog vasara pačiame jos sprogime. Pati pakuotė daugiau mažiau standartinė, kokybiška, tačiau atrodo didelė ir masyvi. Dulksnas, jei jomis keiti kvepalus, reikia atnaujinti kas kelias valandas, o tokio dydžio pakuotė nepatogi pasiimti į mažesnį vasaros rankinuką. 

Pirkdama aromatą greičiausiai galvojau ir buvau gyva dar "Lost in Paradise" aromato nuotaikomis - tie kvepalai man visuomet primins Čekiją. Greičiausiai ir iš Tempting Paradise tikėjausi panašaus, malonaus, saldaus kvapo? Tačiau aromatas šiek tiek kitoks. Pirmiausia tik pasipurškus jaučiu sultingus mandarinus, vaisines natas, kurias greit keičia gėlių žiedai, tarp kurių iš esmės atpažįstu tik bijūnus ir kremines saldžias kokoso natas. Tačiau nudžiūvęs ant odos aromatas, tiksliau kūno dulksna kvepia sintetiniu muskusu su vaisiniu aromatu. Tikėjausi sultingo, vaisinio aromato, praktiškai per odą tekančių vaisių sulčių, tačiau nudžiūvus ant odos kvapu nelikau sužavėta. Aromatas man pasirodė neįsimintinas, nuobodus ir nevertas dėmesio, o ir išlieka labai, labai trumpai - užuodžiu gal 0,5 - 1val nuo papurškimo! Toks jausmas, kad reikia visą nepaleisti buteliuko iš rankų ir purkšti, purkšti, purkšti... O kai dėmesio nevertas aromatas, tai vargu ar verta? Nepirkit - per trumpai išlieka ir kvapas niekuo neypatingas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr. 209.

Komentarai