SOFIA VERGARA "Lost in Paradise" parfumuotas vanduo moterims

Pačiu laiku baigėsi mūsų stovykla ir kaip gerai ji prabėgo! Spėjome pasimėgauti ir šiltu oru, ir lietaus nebuvo daug, ir ežere nusimaudžiau, ir grybavau, uogavau, kūriau laužą, gaminau, žvejojau, knygą skaičiau ir tiesiog tinginiavau, bendravau ir buvau. Laikas prabėgo puikiai, o tik spėjus grįžti orai velnioniškai subjuro, galbūt praeita savaitė buvo paskutinė iš ties vasariška savaitė? Tikiuosi kad net, nes rudeniški mūsų rūbai supakuoti ir susandėliuoti, buto remontas juda lėčiau nei tikėjausi ir teks kažką galvoti - kaip gyventi su tokiu oru - planavome remontus baigti rugsėjį, tad ir daiktus ruošiausi tik vasaros metui. Visgi, artimiausi terminai šviečiasi tik spalio pabaigai, o gal ir dar vėliau. Ką nors sugalvosime, visada sugalvojame ir dažniausiai tik aš nekantrauju ir nerimauju dėl smulkių detalių. 
Na, o kol vasara visai nesibaigė, dar labai noriu jums pristatyti vasariškus kvepalus mažoje, rutulinių kvepalų pakuotėje - Sofia Vergara "Lost in Paradise".

"Neklaidžiok lauke, tiesa gyvena žmogaus viduje."
Carl Gustav Jung

ČIA

Produktas: SOFIA VERGARA "Lost in Paradise" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Parlux Fragrances" Pagaminta JAV
Tūris: 30 ml. Mano pakuotė mini - 10 ml
Leidimo metai: 2019 m.
Kaina: 32,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, pigu.lt
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Pasinerkite į egzotiškus, saldžius, gėlėmis dvelkiančius kvapus. LOST IN PARADISE parfumuotas vanduo kviečia patirti rojaus egzotiką su naujaisiais Sofia Vergara kvepalais.
Kolumbietė žvaigždė, dizainerė ir Holivudo ikona Sofia Vergara savo unikaliuose kvepalų aromatuose derina nepralenkiamą grožį, žavesį ir trauką, kuriuos įkvėpė kolumbietiška prigimtis.



Viršutinė nata: dygliuotosios anonos, japoninės kriaušės, raudonieji obuoliai
Širdies nata: pakalnutės, gardenijos, apelsinų žiedai
Apatinė nata: pačiuliai, vanilė, tikmedžiai, muskusas.


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CITRAL, WATER (AQUA), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE.
ČIA

Pakuotė. Mano rankose nedidelis stiklinis buteliukas su aukso spalvos užsukamu dangteliu. Produktas tokio tipo pakuotėse naudojamas rutulinio aplikatoriaus pagalba ir jei kai kurioms tokio tipo pakuotėms turėjau priekaištų, tai šiuo atveju galiu pasidžiaugti - nuo pat pirmo naudojimo rutuliukas lengvai sukasi ir itin lengvai padengia reikiamą priemonės kiekį. Smagu matyti, kad ant stiklinio buteliuko panaudoti originalios pakuotės dizaino motyvai - rožinės spalvos tropinės gėlės.

Pilno dydžio pakuotė - moteriškų ar smėlio laikrodžio formų stiklinis buteliukas su purkštuku. Buteliuke esantis skystis rožinės spalvos ir kartu su tropinėmis gėlėmis puošta pakuote atrodo labai moteriškai.


Kvapas. Tik pasitepus ant mano odos paviršiaus pasklinda vaisinės kriaušių ir obuolių natos, labiausiai jaučiamas vaisinis sultingumas, kuris netrukus tampa truputėlį rūgštus. Ar tai galėtų būti dygliuotosios anonos? Nežinau, net neįsivaizduoju kokio kvapo iš jų reiktų tikėtis? Internete radau, kad turėtų kvepėti saldžiai ir aromatingai, dar kitur aprašyta, kad kvepia kaip braškės, obuoliai ir citrinos sumaišius kartu. Sunku pasakyti ar tai ir yra ta rūgštesnė nata? Greičiausiai, tačiau galiausiai tai nėra labai svarbu - rūgšti nata kvepia labai trumpai, itin greit vietą užleisdama gaivioms pakalnutėms, egzotiškam gardenijų kvapui ir saldiems apelsinų žiedams. Baltų gėlių ir žalumos nata dominuoja ilgiausiai. Tik džiūstant ant odos aromatas įgauna žemės aromato natas (pačiulį) ir muskuso, medienos bei vanilės derinį. 

Nudžiūvęs ant odos kvapas tampa minkštas ir šiltas su jaučiamas vanilės nata, trupučiu baltų gėlių ir žalios sultingos kriaušės aromatu. Iš pirmo žvilgsnio aromatas nėra nei labai išskirtinis, nei sudrebinantis parfumerijos pažinimo pasaulį, sakyčiau net labiau iš tų, kuris patiks masėms. Ir visgi, šis kvapas jaunatviškai moteriškas, su juo jaučiuosi seksuali, graži, patraukli. Ir tai yra vienas tų aromatų, kuris iš ties patinka mano vyrui.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui
     ☄ dienos metui.

Kvapas pakankamai stiprus, jaučiamas per ištiestą ranką, tad greičiausiai nėra pats geriausias pasirinkimas biurui. Nenaudočiau jo biurui dar ir dėl kvapo pobūdžio - tai labiau vakarėlio, pasimatymo ar laisvalaikio, o ne neutralaus biuro kvapas. Tačiau žinote, kas mane džiugina labiausiai? Šis kvapas ant odos laisvai išlieka 10 valandų, o jei patenka ant marškinėlių rankogalio ar apykaklės, - gali būti jaučiamas ir po 12 bei daugiau valandų! Stebėtinai geras išlikimas, kaip parfumuotam vandeniui, nepaprastai bei labai netikėtai, maloniai nustebino.


Nors šis aromatas nėra labai išskirtinis, nėra nišinis ir labiau tinka masei, tačiau maloniai stebina ilgu išlikimu ir malonia natų derme. Ant odos nudžiūvęs kvapas palieka šiltą muskuso, vanilės, medienos aromatą su trupučiu baltų gėlių ir žalių, sultingų kriaušių dermės. Tiesą pasakius šiuo kvapu mėgavausi per daug negalvodama apie parfumuoto vandens DNR - juo pasikvėpinusi jaučiausi seksuali, graži ir patraukliai moteriška. Stebiuosi, kad Sofia Vergara kvepalai nėra populiaresnių kategorijoje - iš žvaigždinių aromatų jie man pasirodė patys geriausi, patys maloniausi ir patys patikimiausi, tiek, kad visai svarstau įsigyti ar bent jau išuosti ir kitus šios žvaigždės vardu užvadintus aromatus.

Aromatas panašus į:
- AVON "Dream"
- JO MALONE LONDON "Fig & Lotus Flower"
- MUGLER "Secret" EDT




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai