#84/2021 Liepos mėnesį baigiau.

Liepa man buvo dar vienas mėnuo, kurio metu koncentracija krypo ne į blogą, ne į kosmetiką ir ne į pasilepinimo procedūras. Visą mėnesį jaučiausi taip, lyg parbėgusi greit nusiprausdavau, panaudodavau veido kremą ir lėkdavau kažkur kitur. Naudojamos kosmetikos kiekis ženkliai sumažėjo, na ir svetimuose namuose tikrai neapsikrausi visa armija kosmetikos buteliukų, tad visa kosmetika tiesiog labai minimaliais kiekiais naudojama. Gal dėl tos priežasties baigtų priemonių namuose jau kelintas mėnuo, labai menkas.. Jei anksčiau pavykdavo prikrauti dėžutę iki viršaus, tai dabar vos dengiu dugną, užtat labai džiaugiuosi, kad naudojasi ir dekoratyvinė kosmetika. Ką gi, siūlau pasižiūrėti, ką pavyko pabaigti per liepos mėnesį.

"Gerumu pasieksi daugiau negu šiurkščia jėga."
Aesop



Itin saugi formulė kūdimiams, tačiau tiks ir jautrią odą turintiems suaugusiems. Plauna labai švelniai, nedirgina odos. Kelia vien tik geras emocijas ir pasitikėjimo jausmą.
Jau kartojame ir greičiausiai kartosime ateityje.

Po dar vieno naudojimo mėnesio dar labiau džiaugiuosi šia priemone. Naudoju ampules kartą į mėnesį, sumaišiusi pagal gamintojo rekomendaciją. Vienos ampulės man pakanka trims kartams, taigi trims savaitėms. Kaukė suteikia plaukams neįtikėtino purumo, lengvumo ir kartu paklusnumo. Kas kart po naudojimo džiaugiuosi tiek plaukų išvaizda, tiek pojūčiu. Nors norėčiau naudoti kaskart plaunant galvą, tačiau dėl sudėtyje esančio alkoholio - nerizikuočiau.
Naudoju toliau ir mielai pakartočiau ateityje.


Labai švelnios, saugios ir efektyviai veido nešvarumus bei makiažo likučius valančios putos. Jei reikia nebrangaus veido prausiklio - labai rekomenduočiau būtent šitą. Odos paviršiaus neišsausina ir nepalieka džeržgiančiai švaraus, oda jaučiasi puikiai, priemonė naudojasi skalsiai - verta dėmesio.
Mielai pakartočiau ir ateityje.

Gamintojas labai daug prižadėjo ant kaukės pakuotės, tad smalsumo vedama bandžiau - ar tikrai geba naikinti raukšles ir suteikti stangrumo? Negeba, nei viena molio kaukė to negali padaryti be aktyvių odos ingredientų, ypatingai taip greit nuplaunama kaukė. Ši tiesiog pavalė odos paviršių, suteikė švelnumo pojūtį. Gavau daugmaž tiek, kiek tikėjausi.
Gal kartočiau, tačiau nieko labai įspūdingo ar išskirtinio, ko nedarytų kitos molio pagrindo kaukės, čia nėra.


Kremas malonios, greit susigeriančios konsistencijos, maitina išsausėjusią odą, tačiau nepalieka riebios plėvelės ant rankų. Sužavėjo priemonės filtras nuo saulės ir lyginamasis poveikis odai. Puikus kremas vasarai, kai reikia greito efekto.
Kartosiu.

Šio gamintojo rankų dezinfekcinės želė yra fantastiškos. Žinoma, labai žavi labai malonūs, ilgai išliekantys aromatai, tačiau įspūdingiausia, kad rankas valo švelniai, nesusigeria per greit, o susigėrus į odą nepalieka ant paviršiaus jokių priemonės likučių. Puikios želė, labai gaila, kad liko vos viena. Beje, šios kvapas visiškai netiko vasarai ir manau ne mano skonio, tad šio konkrečiai nebekartočiau, bet daugiau šio gamintojo želė norėčiau įsigyti.

Puikios kokybės dezinfekcinė želė, kuri kvepia švara, maloniai valo rankas ir pakanka visai nedidelio priemonės kiekio. Manau, kad kiek neapgalvota tik pati pakuotė, mat visuomet išspaudžiu kiek daugiau nei reikia, bet apskritai vertinant - puikus produktas.
Mielai kartočiau.


Pėdų kaukė, kuri per kelias dienas paskatina nusilupti visą pėdų odą. Toko tipo priemonės tiesiog pašalina paviršinį odos sluoksnį, kuris paprastai būna kietesnis, pakitusios spalvos ar kiek paragėjęs. Tokio tipo kaukes naudoju kartą metuose, prieš paplūdimio sezoną. O jūs, bandėte, ar jums patinka?
Kartočiau.

Mano vaikas labai greit sudėvi dantų šepetėlius ir man regis tai visiškai natūralu - jis dar tik mokosi prižiūrėti dantukus, kartais paspaudžia stipriau, nei reiktų, kartais pakramto, tad toje mokymosi eigoje visko nutinka. Šitas šepetėlis tiesiog puikus - man regis pagaliau radome sprendimą, kurio nebesinori keisti į nieką kitą ar bandyti kažką naujo.
Kartosime, būtinai.

Paskutinė vaikiškos dantų pastos tūbelė. Mano vaikas jau didelis, jau turi du nuolatinius dantukus, tad laikas po truputį pereiti prie suaugusiųjų dantų pastų. Kakės Makės dantų pasta buvo puiki, kol vaikas buvo mažas, tačiau pastaruoju metų jau trūko daugiau gaivos ir efektyvesnio valymo. Tad metas atsisveikinti.
Viskas, mūsų namuose baigėsi vaikiškų dantų pastų etapas, tad nebekartosime.


Nors pudrą kažkada senai pirkau kaip priemonę užfiksuoti kremines pudras, tačiau pastaruosius porą metų, kiekvieną vasarą naudoju kaip mineralinę pudrą. Tiesiog ja padengiu veido odą, pasiryškinu antakius ir viskas, toks lengvas vasarinis makiažas. Atrodė, kad šitas produktas niekada nesibaigs, tačiau baigėsi kiek per greitai ir kiek netikėtai. Esu labai patenkinta mineraline pudra, kai ją naudoju vieną, gražiai dengėsi, šiek tiek pamaskuodavo odą ir suteikdavo kiek tolygesnį toną.
Patiko, kartočiau.

Lengvi lūpų dažai arba balzamas su spalva? Tokio tipo produktai man patinka vasarą, kai norisi bent minimalaus ryškumo. Šitą vasarą mieste dažnai keliaudavau būtent su švelniai raudonomis lūpomis. Priemonė nesausindavo, tik greit nusivalydavo nuo lūpų. 
Man patinka balzamai su spalva ir visgi, spalvotą balzamą rinkčiausi ne ryškesnį, nei rožinį. Su raudona jau kiek sudėtingiau, lengva nusiteplioti, reikia nepamiršti vis patikrinti lūpas. Manau raudonai mieliau rinkčiausi lūpų dažus, o balzamui su spalva bet ką, ne ryškesnį nei švelniai rožinė.

Labai patiko pirmosios aromato natos, tačiau nudžiūvus ant odos kvapas tapo muskuso su '90 stiliaus gėlių puokštės kvapu. Jei retomis progomis, galbūt aromatas ir patiktų, tačiau šiai dienai mano namuose nebėra vietos proginiams dalykams - kiekviena diena yra proga, gyvenimas nėra tik tos retos įpatingos akimirkos. Noriu kasdien naudoti dalykus, kurie man patinka, o ne kartkartėmis panaudoti proginius dalykus, kurie kasdien dulka lentynoje. Būtent dėl to pilno aromato buteliuko nepirkčiau.

Įsimylėjau baltų gėlių puokštę, kurioje dominuoja jazminas. Moteriškas, rafinuotas, elegantiškas ir moderniai minimalistinis aromatas žavėjo nuo pat pirmo pasikvėpinimo ir baigėsi per greitai. Jau ieškau, kur įsigyti pilno dydžio pakuotę, man jis tiesiog nerealus <3
---------------------------
Viskas, vos keli dalykėliai šį mėnesį pilnai pabaigti. Manau rugpjūtis bus gausesnis, turėtų baigtis nemažai kasdienių priemonių, gal kiek dekoratyvinės kosmetikos, nes pasirodo, jei naudoji vieną produktą, pasirodo jį iš ties įmanoma pilnai pabaigti. O koks buvo jūsų mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai