2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: raštai

Man atrodo tendencijose labai svarbus vaidmuo atitenka spalvoms ir raštams - abu jie kuria pagrindinę sezono nuotaiką, padeda pajusti artimiausio laikotarpio nuotaiką. Jei praeitus sezonus dar buvo vengiama raštų, dažnai rinkomės vienspalvius derinius, tai šį sezoną tendencijos stebina pirmiausia raštų gausa, o žiūrint į sezono pristatymų kartojimus tampa akivaizdu - raštai šį sezoną itin svarbūs. 

ČIA

1. Šachmatinis raštas


2. Rombai arba deimantinis raštas


3. Stambūs langeliai (tartan)


4. Smulkūs langeliai (glen plaid)


5. Eglutės raštas (hounstooth)


6. Zigzaginės bangelės (chevron)


7. Plonos vertikalios juostelės


8. Art deco raštai


9. Abstraktūs raštai


10. Raštai, siuvinėti blizgiais žvyneliais


11. Logotipai ir užrašai


12. Gyvūnų kailio ir odos raštai


13. Gėlių raštai


14. Stambių gėlių raštai


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos populiariausių raštų tendencijose?

Šios tendencijos be abejonės vis dar paveiktos pandemijos laikotarpio, pirmiausia dėl to, kad dauguma raštų jau matyti praėjusiame sezone. Dizaineriams buvo sunku gauti naujos medžiagos iš fabrikų, dauguma jų tiesiog užsidarė, greičiausiai neatlaikę karantino laikotarpio. Tad natūralu, kad ir medžiagos naujoms tendencijoms buvo tokios pat, kaip ir pavasario bei rudens metu. Nepaisant to, kai kurie dizaineriai į dienos šviesą ištraukė senesnių sezonų medžiagas, pavyzdžiui, 1920 art deco raštus. 

Populiariausi šį rudenį bus pirmiausia geometriniai raštai: langeliai, šachmatiniai raštai, rombai, juostelės, eglutės raštai. Didžiulis dėmesys skiriamas abstraktiems raštams, nostalgiškam art deco ir rudeniškoms, didžiulėms gėlėms. Kas sakė, kad šaltąjį sezoną negalima puoštis gėlėmis? Apskritai šį sezoną madingi regis bus beveik visi raštai - taškeliai? Kodėl ne? Gyvatės oda - žinoma, jei tai jums tinka. Svarbiausi akcentai rudenį ir žiemą bus sudėlioti tieks nostalgiškais ir romantiškais akcentais, ar tai būtų 1920 įkvėpti raštai ar žvyneliais siuvinėti blizgūs audiniai ar tiesiog didžiulės gėlės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai